Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος Τζιμπουρ θα παίξει επίθεση? Κάτσε και θα δεις ότι όλο τον χρόνο τραυματίας θα είναι.

Με Μιραλας μπροστά και φετφα-αμπντουν στα άκρα θα παίζουμε λογικά και τα Χριστούγεννα θα ψάχνουμε για επιθετικό και αριστερό χαφ...

Δημοσ.

Γαμησε τα ...

Που παμε ρεεεεε.....

Με Αμπντουν και Φετφα δε βγαζεις Τσ. Λ. ...

Θέμα ωρών η αποχώρηση Ριέρα

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 29άχρονος χαφ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατασαράι έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως

Tωρα αυτο το πιστευουμε ???

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ αυτο που γραφουν οτι ο ριερα πιεζε να φυγει καπως δεν μου κολλαει.. Να θελει να φυγει απο μια ομαδα που θα παιξει CL και να παει στη γαλατα που θα παιζει EL?? Τι σκατα τοσο χρηματοδουλος ειναι...

Δημοσ.

Εγώ και αλλαγή ο erwdios.

αμα θετε, η φυσικη μου κατασταση επιτρεπει να μπω και στο 89 να παιξω και εγω για 1-2 λεπτα.. αν κρατησουν πολυ οι καθυστερησεις ομως, θελω αλλαγη!

ευχαρσιτω!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ουτε καν ενα υποτυπώδες σκαουτινγ δε πρεπει να χουν οι Τουρκοι παντως...

Αυτο μου δειχνει η κινηση τους.

Γι αυτο χαλανε τοσα χρονια τοσα λεφτα και ποτε δε φτιαχνουν ομαδα...

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ αυτο που γραφουν οτι ο ριερα πιεζε να φυγει καπως δεν μου κολλαει.. Να θελει να φυγει απο μια ομαδα που θα παιξει CL και να παει στη γαλατα που θα παιζει EL?? Τι σκατα τοσο χρηματοδουλος ειναι...

4 εκατομμύρια του δινουν....

Ουτε καν ενα υποτυπώδες σκαουτινγ δε πρεπει να χουν οι Τουρκοι παντως...

Αυτο μου δειχνει η κινηση τους.

Γι αυτο χαλανε τοσα χρονια τοσα λεφτα και ποτε δε φτιαχνουν ομαδα...

Έλα ντε. Και μετά λέμε για το τούρκικο ποδόσφαιρο που προοδεύει... λολ

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/sportday/sportday.1351447.html

αυτο το αρθρο ελευθεροι και ωραιοι κυκλοφοραει πουθενα?? ΤΩΡΑ ειναι πολυ ενδιαφερον για τους ολυμπιακους :mrgreen:

Μπορεί να τους δηλώσει στο CL όμως? Νομίζω ήταν μέχρι της 31.

Δημοσ.

Δε μπορει να δηλωσει κανεναν πλεον στο Τσ. Λ.

Αυτο ειναι το θεμα...

Βαση των παιχτων που εχουμε δηλωσει για το Τσ.Λ. αυτοι που μπορουν να παιξουν στις πλευρες δεξια/αριστερα ειναι οι εξης :

93 Τζαμέλ Αμπντούν

33 Φράν Γέστε

18 Γιάννης Φετφατζίδης

14 Κέβιν Μιραλάς

Προβλεπω ο Μιραλας να καθιερωνεται αριστερα και ο Αμπντουν δεξια για τα ματς του Τσ. Λ.

Δημοσ.

Ετοιμαστείτε για Φουστέρ αριστερό χαφ. Πολύ καλό deal και σας το είπα από το πρωί ότι το πουλάκι θα πετάξει. Πάμε για παιχταρά τον Γενάρη αν και εφόσον είμαστε ακόμα στο κόλπο του Τσου Λου. Κρίμα που ο Ριέρα δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και δεν τον χαρήκαμε στην Ευρώπη.

@Kirileman

Ετοιμάσου για προπονήσεις στου Ρέντη! :D

Δημοσ.

Ετοιμαστείτε για Φουστέρ αριστερό χαφ. Πολύ καλό deal και σας το είπα από το πρωί ότι το πουλάκι θα πετάξει. Πάμε για παιχταρά τον Γενάρη αν και εφόσον είμαστε ακόμα στο κόλπο του Τσου Λου. Κρίμα που ο Ριέρα δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και δεν τον χαρήκαμε στην Ευρώπη.

@Kirileman

Ετοιμάσου για προπονήσεις στου Ρέντη! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...