gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος Τζιμπουρ θα παίξει επίθεση? Κάτσε και θα δεις ότι όλο τον χρόνο τραυματίας θα είναι. Με Μιραλας μπροστά και φετφα-αμπντουν στα άκρα θα παίζουμε λογικά και τα Χριστούγεννα θα ψάχνουμε για επιθετικό και αριστερό χαφ...
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμησε τα ... Που παμε ρεεεεε..... Με Αμπντουν και Φετφα δε βγαζεις Τσ. Λ. ... Θέμα ωρών η αποχώρηση Ριέρα Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο 29άχρονος χαφ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλατασαράι έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως Tωρα αυτο το πιστευουμε ???
gio pepe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τω μεταξυ αυτο που γραφουν οτι ο ριερα πιεζε να φυγει καπως δεν μου κολλαει.. Να θελει να φυγει απο μια ομαδα που θα παιξει CL και να παει στη γαλατα που θα παιζει EL?? Τι σκατα τοσο χρηματοδουλος ειναι...
Rabican Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ και αλλαγή ο erwdios. αμα θετε, η φυσικη μου κατασταση επιτρεπει να μπω και στο 89 να παιξω και εγω για 1-2 λεπτα.. αν κρατησουν πολυ οι καθυστερησεις ομως, θελω αλλαγη! ευχαρσιτω!! :mrgreen:
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε καν ενα υποτυπώδες σκαουτινγ δε πρεπει να χουν οι Τουρκοι παντως... Αυτο μου δειχνει η κινηση τους. Γι αυτο χαλανε τοσα χρονια τοσα λεφτα και ποτε δε φτιαχνουν ομαδα...
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τω μεταξυ αυτο που γραφουν οτι ο ριερα πιεζε να φυγει καπως δεν μου κολλαει.. Να θελει να φυγει απο μια ομαδα που θα παιξει CL και να παει στη γαλατα που θα παιζει EL?? Τι σκατα τοσο χρηματοδουλος ειναι... 4 εκατομμύρια του δινουν.... Ουτε καν ενα υποτυπώδες σκαουτινγ δε πρεπει να χουν οι Τουρκοι παντως... Αυτο μου δειχνει η κινηση τους. Γι αυτο χαλανε τοσα χρονια τοσα λεφτα και ποτε δε φτιαχνουν ομαδα... Έλα ντε. Και μετά λέμε για το τούρκικο ποδόσφαιρο που προοδεύει... λολ
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με Αμπντουν και Φετφα δε βγαζεις Τσ. Λ. ... Ποιό τσουλού; Να βγούμε 3οι στον όμιλο θέλουμε και τέλος.
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε αυτο δε κανεις με Αμπντουν και Φετφα...
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε αυτο δε κανεις με Αμπντουν και Φετφα... Άσε να δούμε.
vlachaquito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/sportday/sportday.1351447.html αυτο το αρθρο ελευθεροι και ωραιοι κυκλοφοραει πουθενα?? ΤΩΡΑ ειναι πολυ ενδιαφερον για τους ολυμπιακους
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/sportday/sportday.1351447.html αυτο το αρθρο ελευθεροι και ωραιοι κυκλοφοραει πουθενα?? ΤΩΡΑ ειναι πολυ ενδιαφερον για τους ολυμπιακους Μπορεί να τους δηλώσει στο CL όμως? Νομίζω ήταν μέχρι της 31.
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μπορει να δηλωσει κανεναν πλεον στο Τσ. Λ. Αυτο ειναι το θεμα... Βαση των παιχτων που εχουμε δηλωσει για το Τσ.Λ. αυτοι που μπορουν να παιξουν στις πλευρες δεξια/αριστερα ειναι οι εξης : 93 Τζαμέλ Αμπντούν 33 Φράν Γέστε 18 Γιάννης Φετφατζίδης 14 Κέβιν Μιραλάς Προβλεπω ο Μιραλας να καθιερωνεται αριστερα και ο Αμπντουν δεξια για τα ματς του Τσ. Λ.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ετοιμαστείτε για Φουστέρ αριστερό χαφ. Πολύ καλό deal και σας το είπα από το πρωί ότι το πουλάκι θα πετάξει. Πάμε για παιχταρά τον Γενάρη αν και εφόσον είμαστε ακόμα στο κόλπο του Τσου Λου. Κρίμα που ο Ριέρα δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και δεν τον χαρήκαμε στην Ευρώπη. @Kirileman Ετοιμάσου για προπονήσεις στου Ρέντη!
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Παρτε και ενα ευχαριστο... Τέλος οι Γκαλίτσιος - Λεονάρντο
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ετοιμαστείτε για Φουστέρ αριστερό χαφ. Πολύ καλό deal και σας το είπα από το πρωί ότι το πουλάκι θα πετάξει. Πάμε για παιχταρά τον Γενάρη αν και εφόσον είμαστε ακόμα στο κόλπο του Τσου Λου. Κρίμα που ο Ριέρα δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και δεν τον χαρήκαμε στην Ευρώπη. @Kirileman Ετοιμάσου για προπονήσεις στου Ρέντη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις