Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; :P. Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο :P

Δημοσ.

Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; :P. Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο :P

Του Ολυμπιακού ήταν η πιστωτική η οποιαδήποτε citibank?

Δημοσ.

Του ολυμπιακου πρέπει να έιναι η κάρτα. Το λέει άλλωστε και στην ανακοίνωση : Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK.

Δημοσ.

Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ?

Τα 5εκ.... grin.pnggrin.pnggrin.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εdit.

«STOP» από Βαλβέρδε για Ριέρα

Ετσι μπραβο αγορι μου.

Μη τους αφησεις να σου αδειασουν την αριστερη πτερυγα και παραλληλα να χαθει απο το ροστερ ενας ποιοτικος παιχτης ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το παγκόσμιο ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Δημοσ.

Ναι το οτι οι αλλοι θα εχουν επισημους αγωνες στα ποδια τους και ο ολυμπιακος τιποτα ειναι μεγαλη μαγκια..Αντι να το κραζουμε βαζουμε φανφαρες για τιτλους...

Δημοσ.

Αν αληθεύουν τα 5 χαρτιά για Ριέρα, πρέπει να τον τυλίξουμε χθες και να τον στείλουμε πακέτο. Τον γουστάρω σαν παίχτη, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί του με προβληματίζουν.

Δημοσ.

αμα βρουν καποιον ελευθερο (για να μπορουμε να τον παρουμε) και να ειναι καπως εστω καλος...συμφωνω κι εγω να τον δωσουν, αλλιως οπως ειπωθηκε και παραπανω..ποιος θα παιζει απο αριστερα; ο προηγουμενος φιλος που το ειπε...και αλλαγη του εγω; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...