Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα πουλάκι μου είπε να αποχαιρετίσουμε τον Ριέρα. Οι εκπρόσωποι των Τούρκων έρχονται για υπογραφές και όχι για διαπραγματεύσεις.
Rabican Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αν φυγει ο μονος αριστερος εξτρεμ που εχουμε ειναι ο αμπντουν, ενω μπορει να παιξει και ο Γεστε (ο οποιος ειναι ομως αργος). σωστα;
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλουμε και αγορά εισιτηρίων μέσω internet. 100 χιλιαδες μαντράχαλοι σπαμαρουν F5. Εχει καταρρεύσει το σύμπαν. Έχει καταφέρει να μπει κανείς?
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Dropsreef Έχω βάλει ένα βαρύ μπρελόκ πάνω στο F5. Με βλέπω να το ρίχνω floodάροντας
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Btw έχει δυο διαφορετικά portal οπότε το F5 δεν συμφέρει.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Btw έχει δυο διαφορετικά portal οπότε το F5 δεν συμφέρει. Ε? Τι εννοείς?
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ε? Τι εννοείς? Έχει https://ticket2.olympiacos.org και https://ticket1.olympiacos.org Οπότε ποιο καλά θέλει left click spam εδώ https://ticket.olympiacos.org που σε πάει και στα 2
Critter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; . Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; . Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο Του Ολυμπιακού ήταν η πιστωτική η οποιαδήποτε citibank?
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο με Ολυμπιακού μπορείς να αγοράσεις από Citibank.
Critter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Του ολυμπιακου πρέπει να έιναι η κάρτα. Το λέει άλλωστε και στην ανακοίνωση : Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK.
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Επιμενουν οι Τουρκοι λεει για Ριερα με 5εκ Δωστε τον τωρα
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ?
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ? Τα 5εκ.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εdit. «STOP» από Βαλβέρδε για Ριέρα Ετσι μπραβο αγορι μου. Μη τους αφησεις να σου αδειασουν την αριστερη πτερυγα και παραλληλα να χαθει απο το ροστερ ενας ποιοτικος παιχτης ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το παγκόσμιο ρεκόρ του Ολυμπιακού!
Anubis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το οτι οι αλλοι θα εχουν επισημους αγωνες στα ποδια τους και ο ολυμπιακος τιποτα ειναι μεγαλη μαγκια..Αντι να το κραζουμε βαζουμε φανφαρες για τιτλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις