Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Dropsreef Έχω βάλει ένα βαρύ μπρελόκ πάνω στο F5. Με βλέπω να το ρίχνω floodάροντας
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Btw έχει δυο διαφορετικά portal οπότε το F5 δεν συμφέρει.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Btw έχει δυο διαφορετικά portal οπότε το F5 δεν συμφέρει. Ε? Τι εννοείς?
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ε? Τι εννοείς? Έχει https://ticket2.olympiacos.org και https://ticket1.olympiacos.org Οπότε ποιο καλά θέλει left click spam εδώ https://ticket.olympiacos.org που σε πάει και στα 2
Critter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; . Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; . Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο Του Ολυμπιακού ήταν η πιστωτική η οποιαδήποτε citibank?
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο με Ολυμπιακού μπορείς να αγοράσεις από Citibank.
Critter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Του ολυμπιακου πρέπει να έιναι η κάρτα. Το λέει άλλωστε και στην ανακοίνωση : Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK.
adi32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Επιμενουν οι Τουρκοι λεει για Ριερα με 5εκ Δωστε τον τωρα
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ?
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ? Τα 5εκ.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εdit. «STOP» από Βαλβέρδε για Ριέρα Ετσι μπραβο αγορι μου. Μη τους αφησεις να σου αδειασουν την αριστερη πτερυγα και παραλληλα να χαθει απο το ροστερ ενας ποιοτικος παιχτης ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το παγκόσμιο ρεκόρ του Ολυμπιακού!
Anubis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το οτι οι αλλοι θα εχουν επισημους αγωνες στα ποδια τους και ο ολυμπιακος τιποτα ειναι μεγαλη μαγκια..Αντι να το κραζουμε βαζουμε φανφαρες για τιτλους...
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μα δεν λέει ότι είναι μαγκιά. Ειρωνικά το λέει.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν αληθεύουν τα 5 χαρτιά για Ριέρα, πρέπει να τον τυλίξουμε χθες και να τον στείλουμε πακέτο. Τον γουστάρω σαν παίχτη, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί του με προβληματίζουν.
Alxnks Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμα βρουν καποιον ελευθερο (για να μπορουμε να τον παρουμε) και να ειναι καπως εστω καλος...συμφωνω κι εγω να τον δωσουν, αλλιως οπως ειπωθηκε και παραπανω..ποιος θα παιζει απο αριστερα; ο προηγουμενος φιλος που το ειπε...και αλλαγη του εγω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις