Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πουλάκι μου είπε να αποχαιρετίσουμε τον Ριέρα.

Οι εκπρόσωποι των Τούρκων έρχονται για υπογραφές και όχι για διαπραγματεύσεις.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν φυγει ο μονος αριστερος εξτρεμ που εχουμε ειναι ο αμπντουν, ενω μπορει να παιξει και ο Γεστε (ο οποιος ειναι ομως αργος). σωστα;

Δημοσ.

Θέλουμε και αγορά εισιτηρίων μέσω internet. 100 χιλιαδες μαντράχαλοι σπαμαρουν F5. Εχει καταρρεύσει το σύμπαν. :cry:

Έχει καταφέρει να μπει κανείς?

Δημοσ.

Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; :P. Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο :P

Δημοσ.

Εγω πάντως έκλεισα 4 με 2 πιστωτικές απο citibank με 25€. Πως σας φάνηκε; :P. Μου εβγαλε το λάδι πάντως η @#%@#^@@! citi. Έπαιρνα αδειάληπτα απο τις 9:55 και έπιασα γραμμη στις 10:58. Μου ειπε πάντως οτι πήρα τα 4 τελευταια φθηνά, οποτε μην προσπαθείτε άλλο :P

Του Ολυμπιακού ήταν η πιστωτική η οποιαδήποτε citibank?

Δημοσ.

Του ολυμπιακου πρέπει να έιναι η κάρτα. Το λέει άλλωστε και στην ανακοίνωση : Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK.

Δημοσ.

Και ποιος θα παίζει μετά από αριστερά? Εγώ?

Τα 5εκ.... grin.pnggrin.pnggrin.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εdit.

«STOP» από Βαλβέρδε για Ριέρα

Ετσι μπραβο αγορι μου.

Μη τους αφησεις να σου αδειασουν την αριστερη πτερυγα και παραλληλα να χαθει απο το ροστερ ενας ποιοτικος παιχτης ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το παγκόσμιο ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Δημοσ.

Ναι το οτι οι αλλοι θα εχουν επισημους αγωνες στα ποδια τους και ο ολυμπιακος τιποτα ειναι μεγαλη μαγκια..Αντι να το κραζουμε βαζουμε φανφαρες για τιτλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...