QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πλάκα έκανα και γω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χολέμπας για αριστερό ball boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εμένα φίλε μ αρέσει για αριστερό μπακ ο Χολέβας. Προτιμάς Μαρκάνο? Ή προτιμούσες Μπράβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κι εμένα μου αρέσει ο Κοστάντσο σαν τερματοφύλακας. Προτείνεις Δασκαλάκη ή τον Μέγερι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Slim και QQTilt θα συνεχισετε πολυ ακομα ??? Αντε αλαχτε τηλεφωνα και καθιστε με τις ωρες να τη λετε ο ενας στον αλλον.. Εμεις τι φταιμε να μπενουμε και να διαβαζουμε τους καβγαδες σας ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η μεγαλυτερη ανησυχια μου σε σχεση με το φετινο ροστερ δεν ειναι ουτε το αριστερο μπακ, ουτε η επιθεση αλλα η θεση του τερματοφυλακα. Ελπιζω να αποδειχτει αξιοπιστος ο Κοσταντζο. Ρε σεις, αυτος ο Κοσταντζο ειναι το τρελο πουλεν παλαιοτερων fm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εποχές CM γινότανε World Class. Στα FM τον ρίξανε λίγο αλλά ήταν πάντα καλός keeper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Slim και QQTilt θα μας τα συνεχισετε πολυ ακομα ??? Αντε αλαχτε τηλεφωνα και καθιστε με τις ωρες να τη λετε ο ενας στον αλλον.. Εμεις τι φταιμε να μπενουμε και να διαβαζουμε τους καβγαδες σας ?? η καλυτερα να πατε για καφε κ να τα πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το οτι ο Μακουν πηρε τη φανελα με το 77 μας φοβηζει καθολου ??? Το ιδιο ειχε παρει περυσι και ο Ριερα ερχομενος κι αυτος απο την Αγγλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Για τον Ριέρα γράφουν ότι συμφώνησε με Γαλατα κλπ, αλλά για βρώμα μου κάνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η μεγαλυτερη ανησυχια μου σε σχεση με το φετινο ροστερ δεν ειναι ουτε το αριστερο μπακ, ουτε η επιθεση αλλα η θεση του τερματοφυλακα. Ελπιζω να αποδειχτει αξιοπιστος ο Κοσταντζο. Ρε σεις, αυτος ο Κοσταντζο ειναι το τρελο πουλεν παλαιοτερων fm? Ρε, ξεχασατε τον Μεγιερι (δεν αστιευομαι) αν ο Κοστανζο δεν ανταποδωσει ποιον θα βαλουμε στην θεση του τον Δασκαλακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 με τον κοσταντζο παντως ευχομαι να πιασει.. μπορει να μη με εχει πεισει ακομη, αλλα ευχομαι να βγει λιρα εκατο! φανταστειτε να κανει τιποτα τρελλες εμφανισεις και να καταληξει βασικος σε καμμια μπιανκοτσελεστε!!! ηδη ο Ρομερο παιζει Β ιταλιας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Και ζινιακ ακουγεται.Αν τον κλεισετε και αυτον .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Θα σου λεγα τι θα κλείσουμε που θέλουμε και Ζινιάκ.. Καλύτερα πάντως να μην πάρουμε κανέναν παρά τον Ιακουίντα τον σπασμένο. Μόλις πέρασε από μπροστά μου ο Ρόμενταλ στις αναχωρήσεις. Λέτε να την πούλεψε? Δεν έχουν προπόνηση σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ναι, στην δανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις