Mika Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παίζει όμως ρόλο και οι ομάδα. Αλλιώς είναι ο Ολυμπιακός που έχει 3 εκατομμύρια και βαλε φιλάθλους και αλλιώς ο ΠΑΟ που έχει 1-1.5 το πολύ. εγω λεω οτι εχει 30.000.000 ο Ολυμπιακος και 182 ο Παναθηναικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Για να λεμέ και την αλήθεια ο φίλος Slimdata έχει ένα δίκιο σε αυτό. Γενικά ο παναθηναϊκός πάντα αντιπροσώπευε την "καλή κοινωνία", τα σημερινά πλουσιόπαιδα δηλαδή με τα Κολέγια τους και τα πόλο μπλουζάκια. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακο που εξέφραζε πιο πολύ τις λαϊκές τάξεις, αυτό που λέμε "του λιμανιού". Οποτε καλο θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο μπαμπάς τους. χεχε Φίλε chris, θα μπορούσα να πω το ίδιο και για τους δικούς σας μπαμπάδες, ξέρεις μωρέ εσάς του λιμανιού.... αλλά λόγω κάποιας ιδιαιτερότητας δεν το λέω γιατί θα πέσουνε να με φάνε...... Και άλλη φορά να προσέχεις τι γράφεις μπαι δε γουει, sorry στους υπόλοιπους αλλά κάπως πρέπει να του εξηγήσω σε γλώσσα που να αντιλαμβάνεται Γι αυτό μ αρέσουν οι Παναθηναικοί.. Όσο για σένα, σου πήρε καμιά ωρίτσα αλλά το βρήκες ε... Kudos ρε tilt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εγω λεω οτι εχει 30.000.000 ο Ολυμπιακος και 182 ο Παναθηναικος. Εγώ λέω ότι οι Παναθηναικοί είναι 7 εκατομμύρια και οι Ολυμπιακοί εγώ και ο κρις. Όσο για σένα, σου πήρε καμιά ωρίτσα αλλά το βρήκες ε... Kudos ρε tilt! Εγώ πάλι θα πρότεινα να μη ζορίζεσαι γιατί δεν είσαι στο Gazzetta και σου ξαναθυμίζω επίσης ότι πριν καμια ώρα είπες πως αποχωρείς απ τη συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μη βιάζεσαι, θα περιμένω μέχρι τις 17:00 να σκεφτείς κάτι καλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο είσαι στο θέμα του Ολυμπιακού και δε γράφεις τίποτα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε καν για τον Παναθηναικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εγώ λέω ότι οι Παναθηναικοί είναι 7 εκατομμύρια και οι Ολυμπιακοί εγώ και ο κρις. ετσι να πει ο καθενας την τρελα του μιας και βγαλουμε ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά συγνώμη, με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι είχα μπει στα ανέκδοτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κοίτα, λίγο φλώρος είμαι Ειλικρινά και γω συγγνώμη αν ήμουν επιθετικός, αλλά αυτή η ομολογία μου φτάνει. Δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Τελικα βρηκατε ποιος την εχει μεγαλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η Αεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ειλικρινά και γω συγγνώμη αν ήμουν επιθετικός, αλλά αυτή η ομολογία μου φτάνει. Δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ άσχημα. Ναι σε παρακαλώ, μη μου μιλάς άσχημα γιατί έχεις πολύ βαρύνουσα γνώμη, τα λες κι ωραία... ε όσο να'ναι θα επηρεάσεις και τους άλλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ναι σε παρακαλώ, μη μου μιλάς άσχημα γιατί έχεις πολύ βαρύνουσα γνώμη, τα λες κι ωραία... ε όσο να'ναι θα επηρεάσεις και τους άλλους.. Δε μ ενδιαφέρει να επηρεάσω τους άλλους, ούτε το αν θεωρείς βαρύνουσα τη γνώμη μου. Εγώ απλά είπα πως μετά απ την παραδοχή σου πως είσαι λίγο φλώρος δεν θέλω να σου μιλάω άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Είμαι είμαι, όχι λίγο, πολύ ρε φίλε.. Μια δεν πιάνω μπροστά σου.. Αφού μου εξήγησες ότι εδώ είναι το γαυροthread σταματάω (πάλι), αλλά όποτε θες πέρνα κι απ'τα ανέκδοτα να συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πες μου ότι αποχωρείς απ τη συζήτηση..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χολέμπας αριστερό εξτρεμ με τιποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις