SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η απάντησή σου με αποστόμωσε. Είσαι πολύ επιδέξιος συνομιλητής, να εμφανίζεσαι πιο συχνά στ'αθλητικά να τα λέμε. Τώρα αποσύρομαι γιατί κάποιες ιδιότητες εκτός από ανεξάντλητες είναι και ασυναγώνιστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πήγαινε σε παρακαλώ στο θέμα του Παναθηναικού να κλάψεις και να μιλήσεις τη διάλεκτο ανάμεσα σε φλώρο και ψευτοδιανοούμενο που χρησιμοποιείς. Καλό απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κοίτα, λίγο φλώρος είμαι αλλά για διανοούμενος δεν το έχω, μάλλον σε μπέρδεψε που είπα "επιδέξιος".. Το είδα χθες σε μια ταινία! Καλό ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όχι δεν είναι καλό και επίσης είπες ότι αποσύρεσαι απ τη συζήτηση :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Με τσάκωσες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η απάντησή σου με αποστόμωσε. Είσαι πολύ επιδέξιος συνομιλητής, να εμφανίζεσαι πιο συχνά στ'αθλητικά να τα λέμε. Τώρα αποσύρομαι γιατί κάποιες ιδιότητες εκτός από ανεξάντλητες είναι και ασυναγώνιστες... Για να λεμέ και την αλήθεια ο φίλος Slimdata έχει ένα δίκιο σε αυτό. Γενικά ο παναθηναϊκός πάντα αντιπροσώπευε την "καλή κοινωνία", τα σημερινά πλουσιόπαιδα δηλαδή με τα Κολέγια τους και τα πόλο μπλουζάκια. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακο που εξέφραζε πιο πολύ τις λαϊκές τάξεις, αυτό που λέμε "του λιμανιού". Οποτε καλο θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο μπαμπάς τους. χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κοίτα, λίγο φλώρος είμαι Γι αυτό μ αρέσουν οι Παναθηναικοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Για να λεμέ και την αλήθεια ο φίλος Slimdata έχει ένα δίκιο σε αυτό. Γενικά ο παναθηναϊκός πάντα αντιπροσώπευε την "καλή κοινωνία", τα σημερινά πλουσιόπαιδα δηλαδή με τα Κολέγια τους και τα πόλο μπλουζάκια. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακο που εξέφραζε πιο πολύ τις λαϊκές τάξεις, αυτό που λέμε "του λιμανιού". Οποτε καλο θα ήταν να προσέχουμε πως μιλάμε, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο μπαμπάς τους. χεχε Τι παπαριες ακουμε θεεε μου.Ακομα αυτη την λαλακια λετε ρε πιτσιρικια.Θυμαμαι που τον ελεγαν στο δημοτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δίνει 4 εκατ. ευρώ για Ριέρα! http://www.gazzetta.gr/article/item/219489-dinei-4-ekat-euro-gia-riera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μου έφτιαξες την ημέρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μου έφτιαξες την ημέρα!!! Εγω, να υποθεσω.Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν δεν τον δώσουμε με 4εκ φίλε είμαστε μεγάλοι κόπανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν δεν τον δώσουμε με 4εκ φίλε είμαστε μεγάλοι κόπανοι. Εδω να φανταστεις ο Φεισα εκανε 3 μυρια και δινουν 4 μυρια για τον Ριερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ρε και με 2.5 αν βρούνε ας τον δώσουνε Μαρκάνο αριστερό μπακ και παιχτούρα Χολέμπας αριστερό εξτρεμ Γενικά και πέρα απ την πλάκα τώρα αν δεν πληρώναμε Ντιόγο, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Χαβίτο, Ουρτάδο να κάθονται ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει μια υπέρβαση να πάρει τον Βιερίνια και τότε πράγματι θ άλλαζε επίπεδο η ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις