d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μα αυτοί οι γαύροι ρε παιδί μου τόσο χαζοί είναι? Τσκ τσκ Οι πωλήσεις το δείχνουν δε το λέω εγώ.
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Οι πωλήσεις έχουν ως εξής: Ολυμπιακοί: Πρωταθλητής, ΦΩΣ, Γαύρος Παναθηναϊκοί: Derby, Πράσινη, Εξέδρα, Goal, Sportday Μπεεεεεεεεε
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χαχα, γελάσαμε, πιο βαμμένη κόκκινη εφημερίδα από τη Sportday από αυτές που το παίζουν "αντικειμενικές" δεν υπάρχει!
Mika Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Οι πωλήσεις έχουν ως εξής: Ολυμπιακοί: Πρωταθλητής, ΦΩΣ, Γαύρος Παναθηναϊκοί: Derby, Πράσινη, Εξέδρα, Goal, Sportday Μπεεεεεεεεε το θεμα ερωδιε ειναι οτι ο πρωταθλητης πουλαει 10.000 και ο γκοτζος πουλαει 1.000 τεσπα, περι ορεξεως...
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Χαχα, γελάσαμε, πιο βαμμένη κόκκινη εφημερίδα από τη Sportday από αυτές που το παίζουν "αντικειμενικές" δεν υπάρχει! Και εσύ και και ο erwdios κάνετε λάθος. Το μόνο που ενδιαφέρει τη sportday είναι να χαϊδεύει τα αυτάκια του νικητή, όποιος και αν είναι αυτός. το θεμα ερωδιε ειναι οτι ο πρωταθλητης πουλαει 10.000 και ο γκοτζος πουλαει 1.000 τεσπα, περι ορεξεως... Αν ήμουν ο johnny θα έλεγα ότι αυτό αποδεικνύει ότι οι γαύροι είναι 10πλάσιοι από τους βάζελους!
Komorias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 αρα με τον μακουν το συστημα παει: Κοσταντζο Τοροσιδης-Μελμπεργκ-Αβρααμ-Χολεμπας Μακουν-Φεισα Μιραλας-Φουστερ-Ριερα Τσιμπουρης καπως ετσι;;; η Μιραλας-Γεστε-Ριερα παιζει να φυγει ο Ριερα
Rabican Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ο φουστερακος;; αυτος που θα παιζει..;; φανταστηκα οτι Γεστε θα ειναι αλλαγη του μπαγασα...
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 το θεμα ερωδιε ειναι οτι ο πρωταθλητης πουλαει 10.000 και ο γκοτζος πουλαει 1.000 τεσπα, περι ορεξεως... Με πρόλαβε ο άλλος φίλος, αλλά συγγνώμη κιόλας που είμαστε δεκαπλάσιοι. Αν συνεχίσετε να πρεσβεύετε πάντως τη χώρα έτσι στην Ευρώπη σύντομα θ αυξηθείτε.. Τον Ριέρα θα τον δώσουμε να πάει στην ευχή του Θεού?
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Τι είστε; Δεκαπλάσιοι; Τι άλλο θ 'ακούσουμε...
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Σε πείραξε η υπερβολή μου? Τριπλάσιοι είμαστε εύκολα. Οκ τώρα νιώθεις καλύτερα?
gchris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 το θεμα ερωδιε ειναι οτι ο πρωταθλητης πουλαει 10.000 και ο γκοτζος πουλαει 1.000 τεσπα, περι ορεξεως... Παίζει όμως ρόλο και οι ομάδα. Αλλιώς είναι ο Ολυμπιακός που έχει 3 εκατομμύρια και βαλε φιλάθλους και αλλιώς ο ΠΑΟ που έχει 1-1.5 το πολύ. Επίσης δεν είναι απαραίτητα κακό να διαβάζει κάποιος ομαδικές εφημερίδες. Παίζει σημαντικό ρόλο το γιατί παίρνει κάποιος να διαβάσει. Οι Ολυμπιακοί θα πάρουν για να μάθουν κυρίως τα νέα της ομάδας τους, μιας και εκεί θα βρουν ποιο πλήρες ρεπορτάζ (έστω και μη αντικειμενικό). Σε αντίθεση με τους Παναθηναϊκούς που θα πάρουν για να διαβάσουν για τα διοικητικά, το παρασκήνιο, την κόντρα μεταξύ τζιγκερικων-Πολυμετοχηκων, το γιατί χάνουν τα πρωταθλήματα, κτλ.
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ακριβώς, τι ασχολείσαι.. Πήγαινε στο θέμα του Παναθηναικού να σχολιάσεις πως σου φαίνεται ο Ζεκά.. Εντωμεταξύ ο chris από πάνω μας έβγαλε και αυτός τριπλάσιους. Είναι προπαγάνδα των Ολυμπιακών φαίνεται να παρουσιαζόμαστε πολλοί. Προσωπική μου άποψη - πρόβλεψη σε 3-4 χρόνια ο Παοκ ίσως μετρά περισσότερους φιλαθλους από σας..
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν ο chris και εσύ συμφωνείτε, έτσι πρέπει να είναι... Και τι άλλο έχουμε να ακούσουμε ε? "Επιστημονικόν"
QQTilt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν εσύ και ο demon διαφωνείτε σε κάτι που παραδέχεται όλη η Ελλάδα έτσι πρέπει να είναι.. Και τι άλλο έχουμε να ακούσουμε ε? "Επιστημονικόν"
Προτεινόμενες αναρτήσεις