QQTilt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το είδα και γω αλλά δεν το βλέπω να ψήνεται.. Ορμπάιθ φίλε, νομίζω πρέπει να το πάρουμε απόφαση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ποιος Μακουν τωρα τι να λεμε. Ορμπαιθ και του χρονου συνταξιουχος.... χαχαχαχα Αφου καπου διαβασα οτι αυτος σπανια συμπληρωνε 90λεπτο εκει στην Ισπανια. Ναι θα μου πειτε το ιδιο ειχε και ο Ιμπαγασα. Αλλα ο Ορμπαιθ ειναι αμυντικο χαφ.Πρεπει να χει αντοχες και τρεξιματα. Τι να τον κανεις στο Ch. L. αμα ειναι να τον πετας εξω στο 70'. ?? edit. Τωρα ειδα στο transfermarkt οτι εχει 26 παιχνιδια στο πρωταθλημα απο τα οποια στα 8 εχει παιξει 90λεπτο. Στα περισσοτερα ή βγηκε εξω ή μπηκε στο ημιχρονο. http://www.transfermarkt.co.uk/en/pablo-orbaiz/leistungsdaten/spieler_7633.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εφ όσον ο ένας απ τους 2 μπροστά απ τα στοπερ, αυτός που θα ναι ο πιο επιθετικός είναι στανταρ ο Ιμπαγάσα και στην αλλαγή του ο Γέστε, δε μπορώ να καταλάβω ρε φίλε πόσο καλύτερος απ τον Φέισα ή τον Μοντέστο είναι ο Ορμπάιθ. Αφού πάιρνεις που παίρνεις παίχτη πάρτον για βασικό. εδιτ και γω σ αυτό που συμπλήρωσες, 1.79 βλέπω το παλικάρι, πρώτο μποι και αυτός, ειδικά για αμυντικό χαφ, ακριβώς εκεί που πάνε τα βολέ απ τους τερματοφύλακες. Και με Ιμπαγάσα δίπλα του, θα του κάνει ποδαράκι να παίρνουν τις κεφαλιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Νωρις νωρις εγινε Κοκκαλης ο Βαγγελης Ο Σωκρατες στις αρχες εφερνε παικατραδες με δις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το θέμα για μένα είναι ότι ξοδεύει λεφτά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω είναι οι επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Νωρις νωρις εγινε Κοκκαλης ο Βαγγελης Ο Σωκρατες στις αρχες εφερνε παικατραδες με δις Άλλες εποχές. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά είμαστε στα όρια της πτώχευσης σαν χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οκ αλλα τοσα εκατομμυρια θα μαζεψει εναν τουλαχιστο μη γερο μη δανεικο μη καμενο μη αγνωστο πρεπει να φερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ο Ριερα παει Τουρκία ? Αν ξεφορτωθουμε το νεο Ντιογκο θα ειναι θαυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μου τα χουν πρήξει με τον Μακούν, ειλικρινά! Σήμερα είμαστε -πάλι- πολύ κοντά. Αύριο, ποιός ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μου τα χουν πρήξει με τον Μακούν, ειλικρινά! Σήμερα είμαστε -πάλι- πολύ κοντά. Αύριο, ποιός ξέρει; Καλα ολο το καλοκαιρι εχουμε ερθει ενα βημα απο πολλους παιχτες αλλα κανεναν δε πηραμε. Μονο κατι ελευθερους .... Eγω ακουσα πως οι Τουρκοι δινουν 2.5εκ για τον Ριερα. Ενταξει καλα ειναι. Αν και για μενα δεν ειναι ασχημος παιχτης. Βοηθαει πολυ με την τεχνικη του.Κραταει τη μπαλα οταν πρεπει. Εχει και ασσιστς. Ενταξει του λειπει η εκρηξη.Αν ειχε αυτο το πραγμα τωρα θα μιλαγαμε για το Ριερα που ηταν στη Λιβερπουλ. Αλλα αυτη η κορμοστασια θελει πολυ δουλεια για να βρει παλι την εκρηξη που ειχε. Και δε ξερω κι αν γινεται να τα καταφερει κι ολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Παταει Ελλαδα ο Μακουν λενε για να τελειωσει η μεταγραφη. Σημερα το βραδυ λογικα. Έρχεται Αθήνα ο Μακούν... Το λεγανε και στην Ερα πριν λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αν δεν δω ανακοίνωση στο επίσημο site δεν πιστεύω τίποτα. Σύμφωνα με τα MME ο ολυμπιακός έχει κλείσει την μισή Ευρώπη μέχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εγω θα ξαναρωτησω! αυτος ο Μακουνης, παιζει στην εθνικη του; αν ναι, ποσο καιρο παιζει να βγει οφφ λογω κοπα αφρικα; καλως να ορισει παντως! ακουγεται οτι ειναι καλος. εγω δεν τον ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εγω θα ξαναρωτησω! αυτος ο Μακουνης, παιζει στην εθνικη του; αν ναι, ποσο καιρο παιζει να βγει οφφ λογω κοπα αφρικα; καλως να ορισει παντως! ακουγεται οτι ειναι καλος. εγω δεν τον ξερω! Παίζει ναι. 2-3 ματσάκια πρωταθλήματος λογικά θα τα χάσει. Ευρώπη πάντως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 κοιτα, εφοσον ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται, ευτυχως που δε χανει ευρωπη! γιατι ελλαδα εχουμε παιχτες να τα βγαλουν περα (μοδεστος-φεισα κλπ).... καλο καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις