d3monhunter Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 βασικα ναι! θριλερ θα ειναι... για 1η-2η-3η θεση!!! ο 4ος ξερουμε ποιος θα ειναι!!! ΝΑ εμφανιστεις οταν θα τελειωσουν οι ομιλοι μην κρυφτεις ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εδώ θα είναι και θα βαράει παλαμάκια, αλλά θα τρώει μούτζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μόνο καλό δεν είναι που είναι όλοι πάνω κάτω τα ίδια (και εμείς οι πιο αδύναμοι). Το καλύτερο θα ήταν, όποιοι και να ήταν οι δυο πρώτοι, να είχαμε έναν πραγματικά αδύναμο από το 4ο γκρουπ, έτσι ώστε να μιλούσαμε με σιγουριά για την 3η θέση και να κυνηγούσαμε τη 2η, ακόμα και αν αντίπαλος ήταν η Μίλαν και οι ελπίδες ήταν λίγες. Εκεί αξίζει να κάνεις και μεταγραφές, τώρα δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ δε νομίζω πάντως ότι είμαστε οι πιο αδύναμοι και έχω ένα προαίσθημα ότι θα επιβεβαιωθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 προς αποφυγη παρεξηγησεων! γαυρος ειμαι... απλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στην ομαδα, απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης. ΕΥΧΟΜΑΙ να διαψευστω! πραγματικα το ευχομαι.. ας βγω ψευτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ δε νομίζω πάντως ότι είμαστε οι πιο αδύναμοι και έχω ένα προαίσθημα ότι θα επιβεβαιωθώ. Ποια ομαδα πιστευεις οτι ειναι η πιο αδυναμη? Ετσι οπως ειμαστε τωρα ( χωρις 6αρι ) δε νομιζω οτι τιθεται ιδιαιτερο θεμα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γιατί, τι δείγματα γραφής έχουμε από Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή? Ή καλύτερα τι δείγματα γραφής έχουμε από τον Ολυμπιακό? Πρώτη αγωνιστική θα φανούν όλα στο γήπεδο σχετικά με τον όμιλο. Ετσι οπως ειμαστε τωρα ( χωρις 6αρι ) δε νομιζω οτι τιθεται ιδιαιτερο θεμα παντως. Ο Φέισα μπορεί και να 6αρίσει πάντως παρά το γεγονός ότι είναι περισσότερο 8άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ο ρεαλιστικός στόχος πάντως με το τωρινό ρόστερ, είναι η τρίτη θέση. Βέβαια η Ντόρτμουντ ίσως να είναι αρνητική έκπληξη, όπως ήταν πρόπερσυ η Βόλφσμπουργκ. Το καλό βέβαια είναι οτι ο Βαλβέρδε επέλεξε φιλικά με δυνατούς αντιπάλους, και οι παίκτες είναι σαφώς πιο προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν στο Champions League. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 «Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά» Ο επιθετικος μας λειπει ? Η μεσος και αμυντικος που δεν υπαρχει αλλος απο Αβρααμ και Μελμπεργκ που γερναει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ελα μου ντε, και γω αυτο ηθελα να γραψω. παει να κανει την υπερβαση ο Βαγγελας με τον Ιακουιντα (παιχταρας) αλλά ειδικά μετα τη χτεσινή κληρωση ειναι ακομα πιο επιτακτικη η αναγκη να τα σκασει για αμυντικο χαφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 o santa cruz πως σας φαινεται; εκλεισε με 1.5 στην Μπετις.. νομιζω εκτος μπατζετ δεν ηταν... μπορουσαμε να τον παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 κοιτα ενας Ιακουιντα δεν μας χαλαει να βαζει το τοπι στα διχτυα αλλα οντως στην αμυνα θελουμε ενα τερας σαν τον Αβρααμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το καλο ειναι οτι καταπως φαινεται μας εμεινε ο Τορο...! φανταστειτε να επρεπε να ψαχνουμε και για δεξι μπακ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Θέλει και επιθετικό πάντως. Τον τζιμπουρ τον βλέπω φέτος να βγάζει όλο προβλήματα, ο Παντελιτς δεν κάνει και τον Μιραλας τον προορίζει και για τα άκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ο στοπερ.οντως.επρεπε να χει ερθει φετος αλλα επελεξαν να βασιστουν στον Βικινγκ. Το θεμα ειναι οτι με τα χρονια εχει βαρυνει, κ χρειαζεται να του δινει πολλες ανασες. Στα μικρα ματς δηλαδη να παιζουν Παπαζογλου κ Ποτουριδης, οπωσδηποτε. Και.του χρονου παμε για αμυντικαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις