Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζει ο Μεσι δεξια ?

Και ο Alexis ( ή Πεδρο ) που παιζει στο κεντρο ?

Ρε εσυ πλακα μου κανεις τωρα? Μου θες και τα avatar της Barcelona... :P

4-3-3 δεν παιζει η μπαρτσα με τριαδα μπροστα μεσσι δεξια πεντρο αριστερα και βιγια επιθετικο?

Απλα οταν μπαινουν μεσα η μπαλα χανεται και με τους 6 μπροστα να μπορουν να παιζουν σε οποιαδηποτε θεση...

Άστο φίλε, μην το παλεύεις, εδώ μεσα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. -_-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να πω εσεις παρακολουθειτε μπαρτσα εσεις θα ξερετε καλυτερα...

Απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε δεξια μεσσι και αριστερα πεντρο περισοτερο σαν δευτερους επιθετικους παρα σαν εξτρεμ....

Τι να πω εσεις παρακολουθειτε μπαρτσα εσεις θα ξερετε καλυτερα...

Απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε δεξια μεσσι και αριστερα πεντρο περισοτερο σαν δευτερους επιθετικους παρα σαν εξτρεμ....

Έτσι παίζει, τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι. Ο Πεδρο εναλλάσσετε κυρίως με τον Βιγια από τα αριστερά αλλά πολλές φορές κινείτε και δεξιά.

Φέτος για πρώτη φορά έβαλε τον sanchez από τα δεξιά και ο Μεσι έπαιξε λίγο πιο κεντρικά.

Έτσι παίζει, τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι. Ο Πεδρο εναλλάσσετε κυρίως με τον Βιγια από τα αριστερά αλλά πολλές φορές κινείτε και δεξιά.

Φέτος για πρώτη φορά έβαλε τον sanchez από τα δεξιά και ο Μεσι έπαιξε λίγο πιο κεντρικά.

Όχι, δεν παίζει έτσι. Όλη την περσινή χρονιά πού ήσουν;

Για τον τελικό...

"So Barcelona will probably line up in a familiar 4-3-3: Victor Valdes in goal, Dani Alves at right back, Puyol and Pique in the center, and one of Abidal, Maxwell and Adriano at left back. Sergio Busquets will hold just in front of the back four, the player who initiates most attacks, with Xavi and Andres Iniesta just in front of him. Pedro will play on the right, David Villa on the left, with Lionel Messi as the false nine, the center forward who drops deep to link with the midfield."

http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/jonathan_wilson/05/24/barcelona.united/index.html

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXqryr2X-yIoI42JdLWxXFgbXugIMq8gjtvwyrDRSzAvS7hoZIbA

Ρε εσυ πλακα μου κανεις τωρα? Μου θες και τα avatar της Barcelona... :P

Στο χει πει κι αλλος αλλα θα στο πω κι εγω.

Οταν κανεις λαθος μην επιμενεις.

Εχω δει σχεδον ολα τα ματς της.

Εσυ αντιθετα δε πρεπει να χεις δει ματς φετος της Μπαρτσα.

'Η απλα βλεπεις και δε καταλαβαινεις που παιζει.

Τι αλλο να πω.

Υ.Γ Μου τη δινει δυο φορες οταν ειρωνευεσαι ενω εισαι λαθος.

Στο χω πει για την ειρωνια παλι.

Προσεχε το.

Τα λαθη ανθρωπινα ειναι.

Κι εγω εχω κανει πολλες φορες.

Αλλα ειναι αλλο να να μπαινει και να απαντα συνεχως με ειρωνια οταν δε συμφωνει με καποιον

δεν αφηνουμε τη μπαρτσα λεω εγω;;;; ρε σεις, κατι διαβασα οτι του μακουν και του εστραδα ψιλοχαλασε...! τι θα γινει ρε;;; χωρις αμυντικο χαφ;; οεο!!

Από τα δεξιά χαφ του Ολυμπιακού καταλήξαμε να ψάχνουμε να βρούμε που παίζει ο Messi και ο Pedro που παίζουν παντού και πουθενά.

Anyways λάθος μου, εγώ στο μυαλό μου τον Μεσι τον είχα να παίζει στην τριπλέτα με Πεδρο-Βιγια, λίγο πιο πίσω τους και να συγκλίνει κυρίως από τα δεξιά. Δεν πολύ κοιτάζω τα line ups... :P

δεν αφηνουμε τη μπαρτσα λεω εγω;;;; ρε σεις, κατι διαβασα οτι του μακουν και του εστραδα ψιλοχαλασε...! τι θα γινει ρε;;; χωρις αμυντικο χαφ;; οεο!!

Προχωράει λέει του Ορμπαιθ. Δεν μας χάλασε. :P

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Αναλυτικά:

1ο γκρουπ

Μάντσεστερ Γιουν.

Μπαρτσελόνα

Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου

Άρσεναλ

Ρεάλ Μαδρίτης

Πόρτο

Ίντερ

2ο γκρουπ

Μίλαν

Λιόν

Σαχτάρ

Βαλένθια

Μπενφίκα

Βιγιαρεάλ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μαρσέιγ

3ο γκρουπ

Ζενίτ

Άγιαξ

Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός

Μάντσεστερ Σίτι

Λιλ

Βασιλεία

ΜΠΑΤΕ

4ο γκρουπ

Ντόρτμουντ

Νάπολι

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΑΠΟΕΛ

Τράμπζονσπορ

Γκενκ

Βικτόρια Πλζεν

Οτελούλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...