Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περισσότερο και από γκολτζή και από αμυντικό χαφ εγώ πιστεύω ότι θέλουμε δεξι εξτρεμ και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λέει κανείς εκτός από ελάχιστους. Φετφατζίδης, Χαβίτο, Γκρίμπιτς και Ρόμενταλ που δεν του κάνει. 4 άτομα απλά για πάγκο. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια να μην είχαμε και η ομάδα θα μπορούσε να δώσει φράγκα να πάρει 2 ενδεκαδάτους παιχταράδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Annan δεν τους εκανε,και πηγε στην ανυπαρκτη στον ποδοσφαιρικο χαρτη Φιτεσε.Με τον Sanchez τη εγινε τελικως γνωριζουμε? Δηλαδη ειμαστε και εμεις ελεος απο τον Απριλιο κοιταμε για αμυντικο χαφ Ελεος βαλβερδε ελεος, προπονηταρα καλος, αλλα με τα κωλο βυσματα σου ελεος. Τοσα αμυντικα χαφ τοσες παιχταρες και οικονομικες λυσεις και εμεις ακομα ακουμε το ονομα ενος ορμπαιθ. Μεχρι και τον Αλβαρεζ του Βολου να επαιρνες θα εκανε παπαδες.

Περισσότερο και από γκολτζή και από αμυντικό χαφ εγώ πιστεύω ότι θέλουμε δεξι εξτρεμ και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λέει κανείς εκτός από ελάχιστους. Φετφατζίδης, Χαβίτο, Γκρίμπιτς και Ρόμενταλ που δεν του κάνει. 4 άτομα απλά για πάγκο. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια να μην είχαμε και η ομάδα θα μπορούσε να δώσει φράγκα να πάρει 2 ενδεκαδάτους παιχταράδες.

Ε ναι, δεν μας κάνει το παλτό ο Φετφατζίδης. Ε τι τώρα, θα βάλουμε για βασικό Ελληνα πιτσιρικά? Αν είναι δυνατόν! Να τον διώξουμε και να πάρουμε τον Φετφατζινιο που είναι παιχτούρα...

Παρεμπίπτοντος, η τριάδα μπροστά που προορίζει ο Βαλβερδε είναι Ριερα , Τζιμπουρ, Μιραλας.

P.S.

Παρακαλούνται θερμά, τα troll και οι άσχετοι που εν έτη 2011 θα βγουν να μιλήσουν για φυσικές θέσεις και κουραφέξαλα (όπως π.χ. ότι ο Μιραλας θα πρέπει να παίζει μόνο σεντερφορ και ο Φετφατζιδης σαν δεκάρι), να ξεκολλήσουν επιτελούς από το 1998 και το 4-4-2 σε ρόμβο.

P.S.

Παρακαλούνται θερμά, τα troll και οι άσχετοι που εν έτη 2011 θα βγουν να μιλήσουν για φυσικές θέσεις και κουραφέξαλα (όπως π.χ. ότι ο Μιραλας θα πρέπει να παίζει μόνο σεντερφορ και ο Φετφατζιδης σαν δεκάρι)

Φιλε συνγαυρε θα διαφωνησω εδω μαζι σου γιατον εξης λογο. Ο Μιραλας εαν θυμασαι περυσι οσες φορες επαιξε δεξια δεν υπηρχε, το παιχτακι πρεπει να παιζει μπροστα γιατι δινει ταχυτητα στην επιθεση και συν τοις αλλοις μπορει να ντριπλαρει και να βρεθει και φατσα με το τερμα.Τωρα βεβαια λογο της κλασης του μπορει να παιξει και δεξια.

Οσο για τον Φετφατζιδη ο σωματοτυπος του ειναι για 10αρι, βαλε κιολας οτι την εχει και αυτος την ντριπλα και εχει και καθετη πασα, δεν νομιζω ποτε να ειδαμε τον Φετφατζιδη να κανει σεντρες. Υπαρχει παντα και οι λυση να παιξει με αντιθετα ποδια που κατα την αποψη μου αυτι πρεπει να κανει, αλλα θα σπαταληθει ο Ριερα σε τετοιο συστημα.

Παντως και για τους 2 ,επειδη ειναι μπαλαδοροι τα παιδια, μπορουν ανετα να παιξουν παντου, το ζητημα ομως ειναι σε ποια θεση θα παιζουν για 8 και 9 και σε ποια για 6 και 7.

Φιλικα.

Εγώ προσπαθώ να πω ότι δεν υπάρχουν θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με την έννοια που ξέραμε πριν 10 χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές πλέον ανάλογα και με τα προσόντα τους κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Το ότι ο Μιραλας έβαζε λιγότερα γκολ μόλις τον έβαλε ποιο πίσω δεν σημαίνει ότι ήταν και κακός. Μια χαρά τα έβαζε τα γκολακια Τζιμπουρ και μια χαρά έπαιζε η ομάδα. Για ομαδικό άθλημα μιλάμε άλλωστε.

Ο Φετφατζίδης για εμένα είναι παίχτης που μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις από κέντρο και μπροστά και ειδικά στα άκρα, λόγο της ταχύτητας και της καλής του ντρίπλας που έχει. Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λέγαμε " Το δεξί χαφ πρέπει να τρέχει πάνω στην γραμμή και να βγάζει καλές σέντρες". Ο Μεσσι δηλαδή που παίζει ποιο πολυ στα άκρα φημίζεται για τις σέντρες του?

Εγώ προτιμώ να έχω για παράδειγμα Τζιμπουρ μπροστά να παίζει για 9, Μιραλας στα άκρα για 8,5 και συνολικά η ομάδα να παίζει για 8, παρά να έχω τον Μιραλας μπροστά για 9 και η ομάδα συνολικά να παίζει για 7.

Εγώ προσπαθώ να πω ότι δεν υπάρχουν θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με την έννοια που ξέραμε πριν 10 χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές πλέον ανάλογα και με τα προσόντα τους κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Το ότι ο Μιραλας έβαζε λιγότερα γκολ μόλις τον έβαλε ποιο πίσω δεν σημαίνει ότι ήταν και κακός. Μια χαρά τα έβαζε τα γκολακια Τζιμπουρ και μια χαρά έπαιζε η ομάδα. Για ομαδικό άθλημα μιλάμε άλλωστε.

Ο Φετφατζίδης για εμένα είναι παίχτης που μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά σε όλες τις θέσεις από κέντρο και μπροστά και ειδικά στα άκρα, λόγο της ταχύτητας και της καλής του ντρίπλας που έχει. Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λέγαμε " Το δεξί χαφ πρέπει να τρέχει πάνω στην γραμμή και να βγάζει καλές σέντρες". Ο Μεσσι δηλαδή που παίζει ποιο πολυ στα άκρα φημίζεται για τις σέντρες του?

Εγώ προτιμώ να έχω για παράδειγμα Τζιμπουρ μπροστά να παίζει για 9, Μιραλας στα άκρα για 8,5 και συνολικά η ομάδα να παίζει για 8, παρά να έχω τον Μιραλας μπροστά για 9 και η ομάδα συνολικά να παίζει για 7.

Ο Φετφατζίδης έχει ταχύτητα; Και ο Μέσι παίζει πιο πολύ στα άκρα;;;;

Ο Φετφατζιδης με την μπάλα στα πόδια είναι ο ποιο γρήγορος μας παίχτης μετά τον Μιραλας.

Ο Μεσι στο σύστημα της Μπαρτσελονα παίζει από τα δεξιά . Φυσικά κατά την διάρκεια του αγώνα κινείται και στο κέντρο. Στον μεγαλύτερο βαθμό οι φάσεις που βγάζει είναι συγκλίνοντας από τα δεξιά. Ο φετφατζιδης έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά (φυσικά άλλη κλάση ο ένας και άλλη ο άλλος...)

4-3-3 δεν παιζει η μπαρτσα με τριαδα μπροστα μεσσι δεξια πεντρο αριστερα και βιγια επιθετικο?

Απλα οταν μπαινουν μεσα η μπαλα χανεται και με τους 6 μπροστα να μπορουν να παιζουν σε οποιαδηποτε θεση...

4-3-3 δεν παιζει η μπαρτσα με τριαδα μπροστα μεσσι δεξια πεντρο αριστερα και βιγια επιθετικο?

Τον Μέσι τον έχει φέρει στον άξονα εδώ και κάτι χρόνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...