Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιαν ΑΕΚ ρε κοροιδεύεις?αχαχαχαχχαχ

Έχουν διαλυθεί και δεν το ξέρουν αυτοί, αν πρέπει να διαλυθεί και ο ΠΑΟ για να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πόσο πιο μικρή ομάδα απ αυτές της Αθήνας είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να κληρωθούμε με καμιά Βίσλα αν περάσει. 4ο γκρουπ δε θα ναι λογικά?

γκαντεμηδες εσεις φταιτε που το εφαγαν οι κυπριοι?? κριμα την μπαλα που παιζουν..

μην και αποκλειστουν, θα σας καρφωσω :mrgreen:

Εσείς για ποιο λόγο δεν κάνετε μια συγχώνευση με ΟΦΗ που θέλει ο Παπουτσάκης απ ότι λέει να κάνετε σωστή ομάδα ρε φίλε? :D

Εσείς για ποιο λόγο δεν κάνετε μια συγχώνευση με ΟΦΗ που θέλει ο Παπουτσάκης απ ότι λέει να κάνετε σωστή ομάδα ρε φίλε? :D

πρωτον η ομαδα μου ειναι μια χαρα σωστη. δεν χρωσταω 7+ εκ οπως ο συμπολιτης, ουτε γινομαι το κοκκινο παραρτημα με δανεικους και λεφτα κατω απο το τραπεζι για να σωθω οπως καποιοι αλλοι.

Ειμαι ενα απο τα ελαχιστα σωματεια στην Ελλαδα που δεν χρωστανε, δεν εχω δανειστει ΠΟΤΕ παικτη απο μεγαλη ομαδα (αν δεν με απαταει η μνημη μου, μονο τον ολισε απο πανθρακικο με option αγορας) ενω περυσι τερματισα 8ος (η 6ος μετα την αποβολη των 2 ομαδων). Τα παιδικα τμηματα δουλευουν μια χαρα, εχω δωσει και 2 παικτες σε μεγαλες ομαδες, ενω ψηνονται κιαλλοι...

Αρα αυτο δεν θα ειναι συγχωνευση, αλλα βασικα απορροφηση ενος παραπεοντος συλλογου. Ευχαριστω, δεν θα παρω...

Btw, ειμαι πολυ γουρλης στους κυπριους, εγραψα και εβαλαν γκολ. οχι οπως ΕΣΕΙΣ :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...