Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα ποσο τραγικος πρεπει να ναι καποιος ο οποιος φτιαχνει βιντεο με στιγμες απο εναν αμυντικο χαφ και μεσα βαζει μονο τα γκολ του.

Τι να τα κανω τα γκολ.Επιθετικος ειναι ?Δλδ αν βαζει γκολ ειναι καλος αμυντικος χαφ ?

Ποσο τραγικος πρεπει ναναι καποιος ο οποιος φτιαχνει βιντεο Welcome to Olympiakos πριν καν ανακοινωθει ο παιχτης..που αποτι φαινεται δε θα ερθει κιολας.

http://www.sport24.gr/football/England/thelei_aston_vila_o_makoun.1337076.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποσο τραγικος πρεπει ναναι καποιος ο οποιος φτιαχνει βιντεο Welcome to Olympiakos πριν καν ανακοινωθει ο παιχτης..που αποτι φαινεται δε θα ερθει κιολας.

http://www.sport24.gr/football/England/thelei_aston_vila_o_makoun.1337076.html

Α γειά σου ;)

Ελπίζω αν ναυαγήσει του Μακούν να φέρουμε Εστράδα και όχι Όρμπάιθ, γιατί μετά θα έχουμε 2 Ουρτάδο να ταΐζουμε.

ο οφη παντα ηταν παραμαγαζο αλλου. απλα αλλαζει η ταμπελα στην εισοδο.. ξεκινησε.. μαυρη στα 70'ς ;) πρασινη μετα και τωρα ερυθρολευκη.. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ερυθρολευκη...

«Έκλεισε» Σουμπίνιο και Κάταϊ ο ΟΦΗ

Ωραια ξεκινησατε ρε,μια χαρα.

Πες μας και για το δικό σας ξεκίνημα...

Για εσάς έχουμε κρατήσει Ρόμενταλ,Γκαλίτσιο.Τους θέλετε ? Κάπου πρέπει να παίξουν και αυτά τα παιδιά.

άναψε το ακαριαίο φυτίλι και να την η βόμβα,σκάει η βόμβα,που είναι η βόμβα ;

Tελικά η βόμβα που είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή την Δευτέρα αποφάσισε να μείνει στην Premier League... :lol: :lol: Μπα σε καλό τους...

Την απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην καθοριστική παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και την ένταση των ντέρμπι με τον ΠΑΟ που του είχε λείψει.

http://www.redplanet.gr/basket/anakoinwthhke-o-papadopoylos.1338226.html

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα mats και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Τζόρβα: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επομενη φορα (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια.

Φοράει γρήγορα ο Τζόρβας τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Τζόρβα, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι".

Τρελαίνεται ο Αλέξανδρος Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνεχεια και με γνωρίζουν, η γριά πως με αναγνώρισε;;".

Την επομενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο ΠΑΟ ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Αλέξανδρε, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι" Κόκκαλο ο Αλέξανδρος! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επομενη φορα, θα την ρωτήσω πως με αναγνωρίζει". Έρχεται η επομενη φορα, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Αλέξανδρος: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλα πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πως με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μ……..α! Ο Καραγκούνης είμαι!!!".

Εγώ παρέθεσα την επικαιροποιημένη version :D

Την απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην καθοριστική παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και την ένταση των ντέρμπι με τον ΠΑΟ που του είχε λείψει.

http://www.redplanet.gr/basket/anakoinwthhke-o-papadopoylos.1338226.html

Τέτοια χουνέρια ούτε ο Τζίγκερ στους βάζελους λέμε. Κάποιος μας κάνει πλάκα...

Δεν ειναι ασχημος παιχτης ο Ποποφ, αργος ειναι και η ασχολια του τον ΠΣΑΚ φταιει που εδω και 2-3 χρονια δεν θεωρειται πλεον μπασκετμπολιστας. Πιστευω ότι ο Ιβκοβιτς του εφτιαξε την καριερα και αυτος μπορει να τον βοηθησει παλι να λογιζεται μπασκετμπολιστας, θα προσφερει σιγουρα καποια πραγματα στον οσφπ αλλά περισσοτερο σαν συμπληρωμα και απεναντι σε ομαδες με βαρια κορμια..

* Ο Τσακαλίδης σας μένει τωρα :P

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα mats και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Τζόρβα: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επομενη φορα (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια.

Φοράει γρήγορα ο Τζόρβας τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Τζόρβα, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι".

Τρελαίνεται ο Αλέξανδρος Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνεχεια και με γνωρίζουν, η γριά πως με αναγνώρισε;;".

Την επομενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο ΠΑΟ ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Αλέξανδρε, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι" Κόκκαλο ο Αλέξανδρος! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επομενη φορα, θα την ρωτήσω πως με αναγνωρίζει". Έρχεται η επομενη φορα, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Αλέξανδρος: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλα πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πως με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μ……..α! Ο Καραγκούνης είμαι!!!".

αχαααχαχα καλο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ελα ρε μαλακα αυτο ειναι παμπαλαιο με Μπασινα και Κωνσταντινου (εξ ου και η λ. Αλεξανδρας) :mrgreen:

Εγώ που μάλλον είμαι λίγο πιο μεγάλος από σας το είχα πρωτοακούσει με Τσιαντάκη και Τσαλουχίδη! Πώς αλλάζουν οι εποχές...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...