Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αεροδρομιο αεροδρομιο!!! αυτη δεν ειναι η βομβα;;; αχαχαχαχαχ τι ωρα εχει προαστιακο;;αχχααχαχ

Δημοσ.

AN βρεθεί ομάδα να πάρει τον Ουρτάδο καλά έκαναν και τον πήραν. Εννοείται για αλλαγή..

Αλλά πείτε μου ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΤΑΔΟ?

Δημοσ.

Έκανε καλό μουντιάλ και είναι στα επίπεδα του Ουρτάδο σαν παίκτης.

Είναι όμως Έλληνας και φθηνότερος, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρεπε να προπονηθεί ο Ισπανός.

Δημοσ.

Απ τον Ουρταδο ολοι οι αμυντικοι μεσοι στον κοσμο καλυτεροι ειναι.

Το θεμα ειναι να παιρνεις παιχτες που να τους χρειαζεσαι και να ειναι υψηλου επιπεδου.

Και ειναι σιγουρο πως θα ξεφορτωθουμε τον Ουρταδο ?

Δημοσ.

1ον έγραψα ότι είναι καλή κίνηση ΑΝ φύγει ο Ουρτάδο. Και τώρα και πριν το γραψα με Caps.

2ον έγραψα επίσης ότι είναι καλός για αλλαγή. Τώρα αν δε μας κάνει και ο Τζιόλης για αλλαγή στον Ολυμπιακό (ίσως και τρίτη αλλαγή, αφού ο Φέισα αρέσει) μάλλον έχουν πάρει τα μυαλά κάποιοων πολύ αέρα.

Δημοσ.

Καλα οταν θα ψαχνουμε να διωξουμε το συμβολαιο και αυτουνου και δε θα βρισκουμε ομαδα αλλα θα λες.:P

Για το Μακουν διαβασα σημερα πως οι Αγγλοι ζητανε 2.5εκ για το δανεισμο και 4εκ οψιον αγορας του χρονου.

Πολλα δεν ειναι ?

2.5εκ για το δανεισμο του ?

Δημοσ.

Δεν θα λέω άλλα γιατί πιστεύω ότι ο Τζιόλης για 3η αλλαγή στον Ολυμπιακό είναι μια χαρά. Σου ξανάπα ψάχνουμε βασικό αμυντικό χαφ, έχουμε τον Φέισα για 1η αλλαγή και αυτόν για 2η. Ποιον θες να πάρουμε ρε Άλεξ? Τον Τσάβι Αλόνσο δεν τον δίνει η Ρεάλ :P

Τώρα για τον Μακούν εγώ ρε φίλε ήξερα ότι όταν παίρνεις κάποιον δανεικό συνήθως του πληρώνεις μόνο το συμβόλαιο. Να δώσεις λεφτά για να πάρεις δανεικό πρώτη φορά το ακούω. Παίρνει δλδ 2.5μ απ τη Βιλα το χρόνο?

Ξέχασα να αναφέρω και τον Μοντεστό.. Άρα βγάλε άκρη..

Δημοσ.

Οχι δε παιρνει 2.5εκ το χρονο.

Αυτο θα ειναι το ενοικιο δανεισμου.

Αλλα θα μπορουσε να ειναι χαμηλοτερο.

Δλδ αν τον παρεις και δεν πετυχει τι θα γινει θα δωσουμε 2.5εκ χωρις λογο ?

Δημοσ.

Ρε εγώ μαζί σου είμαι. Τι ενοίκιο δανεισμού όμως? Δανεικό υποτίθεται ότι δίνεις κάποιον που δεν τον υπολογίζεις. Γλιτώνεις το συμβόλαιο του που το πληρώνει η ομάδα που τον δανείζεται, θες κι άλλα από πάνω για κάποιον που εσύ υποτίθεται δεν τον θες?

Τέλος πάντων μακάρι να τον πάρουμε. Τα 4 σαν ρήτρα είναι οκ νομίζω πάντως.

Δημοσ.

Διαβασε εδω.

Διαφορά με Άστον Βίλα για Μακούν

Αυτή τη στιγμή το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να μετακομίσει ο παίκτης στο μεγάλο λιμάνι, είναι κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να φέρεται να ζητάει γύρω στα 2.500.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη και να τοποθετεί την οψιόν αγοράς του ένα χρόνο μετά στα 4.000.000 ευρώ.
Δημοσ.

Όπως το πες πάει, 2.5 και άμα δε σου βγει τα κλαις.

Είναι πράγματι πολλά τα λεφτά έτσι όμως και να δεις που δεν θα τον πάρουμε ούτε αυτόν.

Δημοσ.

αυτο με τα 2,5 εκατομμυρια δεν ειναι λεφτα που ζηταει για τον παιχτη η ομαδα. ειναι το συνολικο κοστος. 1 ζηταει η ομαδα για τον δανεισμο και 1,5 το συμβολαιο του παιχτη για ενα χρονο.. προσθεστε και το 40% της εφοριας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...