Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τερματοφυλακας......Αλεξης Τζορβας (Βοήθα Παναγιά.....)

Αμυνα δεξια και αριστερα.... Βυντρα και Σπυροπουλος (Eλα παραδεξου το....εδω γελασες και εσυ)

Στοπερ.......Χοσου Σαριεγκι και Σεντρικ Καντε ( Στάτλερ και Ουώλντορφ)

Κεντρο......Πλεσις,Κατσουρανης,Καραγκουνης (πιεζει η ομαδα,θελουμε τρεξιματα)

Αριστερα μπροστα.......Σεμπαστιαν Λετο (και το λαστιχακι του)

Δεξια......Κουινσι Αμπεγιε (Ειναι ομως ταχυς....)

Επιθετικος........Πετρογκολ (Πως τον λεγανε μωρε αυτον που τα εβαφε συνεχεια τα μαλλια περσι.....

....ναι μωρε....με τα tαtoo)

Βeat that!!!!!

Edit..Πληρωμενοι(???) ολοι τους......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι ετσι! το ριχνουμε στην πλακα εμεις για το μπασκετακι, το ριχνουν στην πλακα αυτοι για τη μπαλλιτσα..!αχαχαχ

Nαι με την διαφορα οτι εμεις δεν βαζουμε τα κλαματα....και δεν αρχιζουμε να σιχτιριζουμε τον Παυλιτο που οταν ανοιγει το στομα του πεταει μαργαριταρια.....ουτε οτι πιανει τους διαιτητες απο το γιακα....ουτε οταν τους πεταει 100ευρα για να δειξει οτι ειναι 'πιασμενοι'!!!

Τον παραδεχομαστε τον κοντο ....γιατι τοσα χρονια τα χωνει χοντρα και εχει φερει παιχταραδες....και εναν γατο προπονητη που του εχει δωσει το μαγαζι!!!

Nαι με την διαφορα οτι εμεις δεν βαζουμε τα κλαματα....και δεν αρχιζουμε να σιχτιριζουμε τον Παυλιτο που οταν ανοιγει το στομα του πεταει μαργαριταρια.....ουτε οτι πιανει τους διαιτητες απο το γιακα....ουτε οταν τους πεταει 100ευρα για να δειξει οτι ειναι 'πιασμενοι'!!!

Τον παραδεχομαστε τον κοντο ....γιατι τοσα χρονια τα χωνει χοντρα και εχει φερει παιχταραδες....και εναν γατο προπονητη που του εχει δωσει το μαγαζι!!!

cool-story-bro.gif

Ε εντάξει τώρα όμως να μην ξεφεύγουμε κιόλας, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια σύγκριση. Αν ήμασταν στην θέση τους στο ποδόσφαιρο θα κλαιγόμασταν όλοι μέρα και εμείς, λογικό είναι...

Με το μπασκετακι δεν ασχολείται και κανείς. Ένας Συριγος και ένας Σκουντης έχουν μείνει να ασχολούνται και αυτοί σε κανένα πλειοφ η φιναλ 4.

Σαν να μου λες ότι επειδή ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο πόλο εγώ πρέπει να πανηγυρίζω και οι βάζελοι να κλαίγονται. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι...

Για κανένα μονάκι η κανένα ρολόι για να περάσει η ώρα καλό είναι πάντως, δεν λεω. :P

Περισσοτερο ηθελα να τονισω την διαφορα νοοτροπιας των γαυρων ρε παιδι μου.....και εμεις φυσικα 'κλαιμε' και γκρινιαζουμε.....μερικες φορες ισως και για να καλυψουμε δικες μας αδυναμιες....αλλα αυτη η κλαψα 15 χρονια στο ποδοσφαιρο.....και οτι τα παντα ο γαυρος τα χρωσταει στην παραγκα,στους διαιτητες,στους εποπτες και δεν ξερω και εγω σε τι αλλο......ε απλα δεν αντεχεται!!!!!

Περισσοτερο ηθελα να τονισω την διαφορα νοοτροπιας των γαυρων ρε παιδι μου.....και εμεις φυσικα 'κλαιμε' και γκρινιαζουμε.....μερικες φορες ισως και για να καλυψουμε δικες μας αδυναμιες....αλλα αυτη η κλαψα 15 χρονια στο ποδοσφαιρο.....και οτι τα παντα ο γαυρος τα χρωσταει στην παραγκα,στους διαιτητες,στους εποπτες και δεν ξερω και εγω σε τι αλλο......ε απλα δεν αντεχεται!!!!!

Η νοοτροπία τους είναι έτσι όπως είναι, γιατί 15 χρόνια τώρα τρώνε πακέτο. Λογικό είναι να είναι έτσι. Και εμείς πάνω κάτω έτσι θα είχαμε καταντήσει αν ήμασταν στην θέση τους...

Ειμαι 34 στα 35....εγινα γαυρος στα λεγομενα 'πετρινα χρονια',οταν η ομαδα ειχε να παρει τιτλο δεκαετια.....επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη γνωμη!

Ειμαι 34 στα 35....εγινα γαυρος στα λεγομενα 'πετρινα χρονια',οταν η ομαδα ειχε να παρει τιτλο δεκαετια.....επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη γνωμη!

Ε δεν μας έλεγες και χαρούμενους τότε. Διαφορετικές καταστάσεις βέβαια, δεν το έπαιρνε μόνιμα ο μεγαλύτερος σου αντίπαλος, όπως και άλλο τα 10 χρόνια και άλλο 15...

Άλλες εποχές κιόλας, ούτε internet ούτε τίποτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...