Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνεχιζω να επιμενω οτι δεν τα πας καλα με την κατανοηση της ελληνικης, η τα καταλαβαινεις οπως βολευει κατα περιπτωση.

Το πρόβλημα κατανόησης είναι διαρκώς στο μυαλό σου. Όταν μιλάς για τον μέτοχο του 10% μιας επιχείρησης, στην οποία μάλιστα ιδιοκτήτης είναι ο βάζελος Αλαφούζος, σαν απόδειξη ότι το ΣΚΑΪ δεν είναι βαζελοκάναλο, τότε υπάρχει είτε θέμα κατανόησης, είτε θέμα εμπάθειας.

Εγω δεν εγραψα για γαυροκαναλο ΣΚΑΙ καπου. Εγραψα για ΕΣΕΝΑ (και οσους αλλους) που οριοσουν για το καναλι Παναθηναικων συμφεροντων στο οποιο μετοχος ειναι ο προεδρος του ΟΣΦΠ. Πως γινεται να συναδουν το ενα με το αλλο, μπορεις να μου το εξηγησεις ?

Αν είχαν όλοι οι επιχειρηματίες τα μυαλά που κουβαλάς θα είχαν πεθάνει στην ψάθα. Ευτυχώς γι' αυτούς, το χρήμα είναι πάντα υπεράνω πολιτικών και οπαδικών προτιμήσεων.

*Μιας που αναφερθηκες σε μπουρδολογιες: Καταλαβαινεις οτι ο ορισμος της μπουρδολογιας ειναι να συγκρινουμε (συγκρινεις) την εξουσια/δυναμη διευθυντη καταστηματος επιχειρησης με τους μετοχους της?

Μια χαρά εξουσία έχει ένας διευθυντής τραπέζης, πολλές φορές μεγαλύτερη κι από έναν μέτοχο του 10%.

**Το κολημα/μπουρδολογιες με τον Μαριδακη προκυπτει απτο αρθρο που παρεθεσα που δεν εγραψα καν εγω ας πουμε, αναφερομενος στα ΜΜΕ κοκκινης αποχρωσης και ουτε καν στην προεδραρα σου? Νομιζω οτι καποιος αλλος εγινε fanboy του Μαρινακη...

Το κόλλημα/μπουρδολογία ξεκινάει από τη στιγμή που προσπαθείς να περάσεις ότι το βαζελοκάναλο ΣΚΑΪ ιδιοκτησίας του καταπράσινου Αλαφούζου, είναι φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό ελέω 10% του Μαρινάκη. Έλεος λέμε, έλεος.

Και τέλος FYI ο Μαρινάκης μέχρι τον Φεβρουάριο κατείχε το 20% του ΣΚΑΪ το οποίο και έγινε 10% μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία δεν μετείχε. Ξέρεις γιατί? Επειδή ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ επιτέθηκε στην επιχείρηση του Μαρινάκη, όπως δεν έχει κάνει ούτε το Mega. Το ντέρμπι της ντροπής και τα @@ μου κουνιούνται.

Στο μπάσκετ όμως με τα ίδια παρατράγουδα, εκκωφαντικός σκασμός. End of story.

Παρεπιπτοντως, κι αυτο το βαζελοκαναλο οπως μας λεγατε μερικοι φωστηρες εδω περα, ο ΣΚΑΙ, το 10% των μετοχων σε ποιον ανηκει αραγε?

Τα πάντα όλα λέμε. "Εγώ δεν είπα αυτό", "εγώ άλλο εννοούσα". Play further.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα κατανόησης είναι διαρκώς στο μυαλό σου. Όταν μιλάς για τον μέτοχο του 10% μιας επιχείρησης, στην οποία μάλιστα ιδιοκτήτης είναι ο βάζελος Αλαφούζος, σαν απόδειξη ότι το ΣΚΑΪ δεν είναι βαζελοκάναλο, τότε υπάρχει είτε θέμα κατανόησης, είτε θέμα εμπάθειας.

Το point μου ειναι αλλο και δε το εχεις πιασει εδω και ωρα. Στο κανω λιανα αμεσως στο επομενο quote, μπας και...

Αν είχαν όλοι οι επιχειρηματίες τα μυαλά που κουβαλάς θα είχαν πεθάνει στην ψάθα. Ευτυχώς γι' αυτούς, το χρήμα είναι πάντα υπεράνω πολιτικών και οπαδικών προτιμήσεων.

Α, ειναι θεμα επιχειρηματικοτητας! Ο σωστος επιχειρηματιας Μαριδακης λοιπον, κατεχει μετοχες σε βαζελοκαναλο που κατα τα λεγομενα σου παει ΚΟΝΤΡΑ στα συμφεροντα του Ολυμπιακου (στην επιχειρηση του Μαριδακη δηλαδη) αλλα συνεχιζει να κατεχει τις μετοχες επειδη ειναι "σωστος επιχειρηματιας" και οχι οπαδος. Ασχετα αν η μια επιχειρηση πληττει τα συμφεροντα της αλλης. Αυτος ειναι ο σωστος επιχειρηματιας που μας περιγραφεις :mrgreen: Αυτος που εχει μετοχες σε δυο επιχειρησεις με αντιθετα συμφεροντα!

Το κόλλημα/μπουρδολογία ξεκινάει από τη στιγμή που προσπαθείς να περάσεις ότι το βαζελοκάναλο ΣΚΑΪ ιδιοκτησίας του καταπράσινου Αλαφούζου, είναι φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό ελέω 10% του Μαρινάκη. Έλεος λέμε, έλεος.

Αυτο ειναι δικο σου κολλημα και μπουρδολογια. Εγω δε το ειπα ουτε το υπονοησα πουθενα αυτο, ασχετα αν σε βολευει να το επαναλαμβανεις :)

Και τέλος FYI ο Μαρινάκης μέχρι τον Φεβρουάριο κατείχε το 20% του ΣΚΑΪ το οποίο και έγινε 10% μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία δεν μετείχε. Ξέρεις γιατί? Επειδή ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ επιτέθηκε στην επιχείρηση του Μαρινάκη, όπως δεν έχει κάνει ούτε το Mega. Το ντέρμπι της ντροπής και τα @@ μου κουνιούνται.

Στο μπάσκετ όμως με τα ίδια παρατράγουδα, εκκωφαντικός σκασμός. End of story.

Παραπανω δεν μας ειπες οτι συνεργαζεται με τον Αλαφουζο στο βαζελοκαναλο επειδη δεν κουβαλαει τα (δικα μου) οπαδικα μυαλα?

Και επισης αποφασισε. Δε μπορει στη μια περιπτωση να ειναι οπαδος ο Μαρινακης αν παει να διασφαλισει συμφεροντα του ΟΣΦΠ, ενω στην αλλη να ειναι σωστος επιχειρηματιας επειδη συνεργαζεται με ενα "βαζελοκαναλο" που πληττει τα συμφερονται του ΟΣΦΠ.

Τα πάντα όλα λέμε. "Εγώ δεν είπα αυτό", "εγώ άλλο εννοούσα". Play further.

Γραφω ξεκαθαρα με αφορμη το αρθρο: Ποιος εχει το 10% του καναλιου που λετε βαζελοκαναλο? Δεν βλεπω να λεω/εννοω καπου οτι ειναι γαυροκαναλο roflcopter.

Βασικα, εγω εκανα ενα ποστ για το οτι αγοραζετε καναλι, παραθετωντας την πηγη και πεσατε σα κορακια να πειτε την ιστορια σας, παραποιωντας γενικως οσα ειπα. Το οτι καθομαι και σας απανταω σε οσα φανταζεται ο καθενας σας οτι ειπα/ενοησα κλπ (και ειστε 3-4 που ποσταρατε απλα για να γραψετε τα δικα σας, πλην του Dropspeef) ειτε σας αρεσει ειτε οχι, δεν εχει να κανει με καμια μιζερια.

Τσεκαρε απλα την πρωτη σελιδα.

Μπαινει ενας λεει οτι εγραψα εγω πως ο ΣΚΑΙ ειναι γαυροκαναλο. Ο αλλος μου λεει να παρετε τον Λετο να τον κανετε ballboy. Ο αλλος να παω να ασχοληθω με το μπασκετ, εσυ οτι βλεπω στον υπνο μου Μαριδακηδες κλπ.

Και εγω απλα εχω παραθεσει ενα αρθρο που λεει οτι προκειται να αγοραστει ο ALTER απο τον Μαρινακη ας πουμε, βαζοντας στο οπλοστασιο σας ακομα ενα κοκκινο ΜΜΕ. Μιλαμε για ομαδικη παρακρουση :devil:

Μα ρε φίλε έρχεσαι εδώ ξεκάθαρα για να μιζεριάσεις και να προκαλέσεις μιλώντας για γαυροκυβερνησεις και για γαυροκαναλα.

Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Έλεος δηλαδή.

Το point μου ειναι αλλο και δε το εχεις πιασει εδω και ωρα. Στο κανω λιανα αμεσως στο επομενο quote, μπας και...

Α, ειναι θεμα επιχειρηματικοτητας! Ο σωστος επιχειρηματιας Μαριδακης λοιπον, κατεχει μετοχες σε βαζελοκαναλο που κατα τα λεγομενα σου παει ΚΟΝΤΡΑ στα συμφεροντα του Ολυμπιακου (στην επιχειρηση του Μαριδακη δηλαδη) αλλα συνεχιζει να κατεχει τις μετοχες επειδη ειναι "σωστος επιχειρηματιας" και οχι οπαδος. Ασχετα αν η μια επιχειρηση πληττει τα συμφεροντα της αλλης. Αυτος ειναι ο σωστος επιχειρηματιας που μας περιγραφεις :mrgreen:

Αυτο ειναι δικο σου κολλημα και μπουρδολογια. Εγω δε το ειπα ουτε το υπονοησα πουθενα αυτο, ασχετα αν σε βολευει να το επαναλαμβανεις :)

Παραπανω δεν μας ειπες οτι συνεργαζεται με τον Αλαφουζο στο βαζελοκαναλο επειδη δεν κουβαλαει τα (δικα μου) οπαδικα μυαλα?

Και επισης αποφασισε. Δε μπορει στη μια περιπτωση να ειναι οπαδος ο Μαρινακης αν παει να διασφαλισει συμφεροντα του ΟΣΦΠ, ενω στην αλλη να ειναι σωστος επιχειρηματιας επειδη συνεργαζεται με ενα "βαζελοκαναλο" που πληττει τα συμφερονται του ΟΣΦΠ.

Ποια παντα ολα. Γραφω ξεκαθαρα με αφορμη το αρθρο: Ποιος εχει το 10% του καναλιου που λετε βαζελοκαναλο? Δεν βλεπω να λεω/εννοω καπου οτι ειναι γαυροκαναλο roflcopter.

Αλλαγές στο μετοχικό σχήμα του Σκάι;

Μέσα σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ενδιαφέρον η είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας: Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr, που ασχολείται επισταμένως με τα media, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, στον οποίο κατέχει ποσοστό μετοχών 20%, κάτι που είχε αφήσει να διαφανεί ως ενδεχόμενο σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εισέρχεται στο σχήμα ο Νικόλας Πατέρας!!! Ένδειξη της πληροφορίας ίσως να αποτελεί το γεγονός ότι στο χθεσινό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ υπήρχαν δύο ρεπορτάζ που αφορούσαν τον Πατέρα: τη δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία 200.000 ευρώ για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, καθώς και τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Έθνος.

Μάλιστα η αποχώρηση Μαρινάκη είναι πολύ πιθανό να συνδέεται και με το γεγονός ότι ουσιαστικά ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τον θόρυβο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, καθώς η δική του κάμερα κατέγραψε και έδωσε άλλη διάσταση στα γεγονότα, Επίσης είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ, πάντως, σε πρώτη φάση επιβεβαιώνεται κατά το ήμισυ. Δηλαδή κυρίως σε ότι αφορά την πλευρά Μαρινάκη που βρίσκεται σε κόντρα –λένε οι πληροφορίες- με τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο. Για τον Πατέρα οφείλουμε να πούμε ότι φαίνεται αρκετά προχωρημένο το σενάριο, διότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να εμπλακεί στα Media. Χωρίς αυτό φυσικά να αποκλείει τίποτα, καθώς οι ανακατατάξεις στα μέσα είναι αναμενόμενες οι συμμαχίες είναι ευμετάβλητες και άρα τα πάντα πιθανά…

http://www.antinews.gr/2011/03/13/90660/

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Μα ρε φίλε έρχεσαι εδώ ξεκάθαρα για να μιζεριάσεις και να προκαλέσεις μιλώντας για γαυροκυβερνησεις και για γαυροκαναλα.

Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Έλεος δηλαδή.

Για να βαζελιάσει έρχεται. Μόνιμο κουσούρι.

Ολα απο ενα καναλι ξεκινανε...και καταληγουνε να μιλανε για το κοκκινο παρακρατος....για την παραγκα......για τον διορισμενο.....για τα πετσινα πρωταθληματα.....τον κοκκαλιαρη και τον θειο.....για το 'ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν'....για τα 7 απο την Γιουβε....για τον Γκαγκατση.....για τους διαιτητες και τους εποπτες.....για το ακυρωθεν γκολ του Κατσουρανη περσι.....για τον ευρωπαιο πρεσβη!!!

Εδω κανανε και γυρω θριαμβου με 60000 κοσμο που φωναζε και 'Νατοι,νατοι οι πρωταθλητες' μετα το Καραισκακη.......μιλαμε για ομαδα-παρακρουση!!!

Οσο και να τους λυπαμαι ρε γμτ....τοσο κλαμα δεν αντεχεται!!!!!

Εδω κανανε και γυρω θριαμβου με 60000 κοσμο που φωναζε και 'Νατοι,νατοι οι πρωταθλητες' μετα το Καραισκακη.......μιλαμε για ομαδα-παρακρουση!!!

Κανανε και γυρω του θριαμβου ε?

γυρω γυρω ολοι στη μεση ο Μανωλης...

Όλα τα λεφτά ότι λέτε τη μια μπούρδα μετά την άλλη και πατάτε ό ένας στον άλλον +1... :lol:

Αν είσαι γαύρος ξέρεις

e-penis τα +1 που πατανε μεταξυ τους, σε κυριολεκτικα ακυρα ποστ :mrgreen:

Όλα τα λεφτά ότι λέτε τη μια μπούρδα μετά την άλλη και πατάτε ό ένας στον άλλον +1... :lol:

Όλα τα λεφτά ότι μπαίνεις εδώ μέσα, δεν έχεις τίποτα να πεις και σχολιάζεις μία λειτουργία του forum.

Edit: Και μόλις πέταξες την αρκουδιά σου, τσουπ +2 από κάτω. :lol:

Αν είσαι γαύρος ξέρεις

http://www.youtube.com/watch?v=2-1YNu7uICk

Βασικά θα μπορούσα να συζητήσω αλλά δεν γίνεται, με αυτά που διαβάζω βλέπω ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής.

Ρίχνω πολύ γέλιο με τα +1 όμως σε κάποια μηνύματα, να μην το πω?

edit: κάποιος με σαμποτάρει :lol:

Βασικά θα μπορούσα να συζητήσω αλλά δεν γίνεται, με αυτά που διαβάζω βλέπω ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής.

Ρίχνω πολύ γέλιο με τα +1 όμως σε κάποια μηνύματα, να μην το πω?

Παλιοτερα υπηρχε και το -1, εκει να δεις γελια :P

edit: κάποιος με σαμποτάρει :lol:

??????????

Πως? Δεν σου είπα ότι λέτε μπούρδες?

Και πάει ο άλλος και γράφει "βάζελοι, κλαψ, λυγμ, 15 χρόνια, μπάσκετ" και δεν ξέρω τι άλλο και ΤΣΟΥΠ, κάποιος γουστάρει πολύ...

Ο άλλος νομίζει, όπως κι εσύ, ότι μας τσούζει ο μαρινάκης.. Ρε φίλε, ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ, χαίρομαι που ο πρόεδρός σας είναι πανύβλακας και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του σας ξεφτιλίζει!! Πως να με τσούζει? Ρε πάτε καλά? :lol: Την τσέπη του ζηλεύω, ο υπόλοιπος ξεπλένης χάρισμά σας!!

Αμ ο άλλος ο θεούλης? 15 χρόνια λέει, δεν βαρεθήκατε να γκρινιάζετε?

Αυτός 15 χρόνια δεν βαρέθηκε να μην τον σέβεται κανένας, τους υπόλοιπους κοιτάει..

Τέλος πάντΟ

(θέλω +4 και πάνω τώρα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...