Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο τα συλλαλητηρια και η εκφραση αποψης και ανησυχιας για το μελλον κι αλλο να ασχολειται κανεις με τη συγκεκριμενη τωρινη απομιμηση ποδοσφαιρικης ομαδας που φερει το τριφυλλι στη φανελα. Με το παρον του ΠΑΟ δεν ασχολουμαι προσωπικα, οπως και ο περισσοτερος κοσμος του ΠΑΟ θεωρω, για λογους που εχω γραψει στο απεναντι thread. Το συλλαλητηριο, η διαμαρτυρια κλπ αφορα το μελλον και οχι το ανυπαρκτο παρον που απαρτιζεται απο Γοντικες, Σειταριδηδες, Καντε, Κατσουρανηδες, Σπουροπουλους κλπ

οπως θες αλλα μετα μην κλαιγεσαι παλι..

Ιου ιου....

Δημοσ.

Συνεχισε το σε πμ αν ο σκοπος σου ειναι να απομυζησεις κι αλλες απαντησεις απο εμενα στα επομενα ποστ σου. Γιατι εδω και ωρα βλεπω ποσταρεις offtopic με σκοπο "να μου την πεις", αλλα δε φταιει σε κατι το thread ουτε οι υπολοιποι που μπαινουν να διαβασουν για την ομαδα σου/τον αντιπαλο/τη μπαλα γενικα. Συν τοις αλλοις δεν γελανε κιολας με αυτα που γραφεις, να πω οτι ηταν αστεια εστω...

Δημοσ.

Έτσι είμασταν και εμείς πέρυσι και για καλή μας τύχη βρέθηκε ένας τρελός και μας "έσωσε". Υπομονή λοιπόν.

Προβλέπω εξελίξεις μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να μην χρειαστει άμεσα να σπρώξουν λεφτά για μεταγραφές... :P

Αυτή η χρονιά είναι χαμένος χρόνος στην ουσία για παο.

Δημοσ.

3 δηλωμενες κοκκινες φυλλαδες,(φως,πρωταθλητης,γαυρος)

2 δηλωμενα γαυροκαναλα (τα οποία είναι? ),

γαυροκυβερνηση,(ο γενικός γραμματέας ας πουμε ο οποίος εριξε πρόστιμο στην Παε Ολυμπιακός για ανακοίνωση που έβγαλε η Θύρα 7,σαν να ρίχνει πρόστιμο στοη Παε Παναθηναϊκός εξαιτίας μιας ανακοίνωσης του φορέα ας πούμε)

γαυροποδοσφαιρικη ομοσπονδια(για τον ψηλό τον Σισέ λες?.Εγω στο κλειστό του Οακα τον θυμάμαι να πανηγυρίζει).

Οχι οτι καιει και κανεναν το θεμα, εξαλλου με Σουπερλιγκ και ελληνικο ποδοσφαιρο οσoι ασχολουνται ειναι αξιοι της μοιρας τους (αν δεν βγαζουν οικονομικο κερδος απο αυτα) αλλα anyway.

Kάτι μου λέει βέβαια πως αν έσκαγε κανένας πετροδόλαρος αύριο το πρωί στον Παναθηναϊκό και έριχνε καμια 50αρι μύρια μέχρι το τέλος του μήνα "οι άξιοι της μοίρας τους" θα γίνονταν περισσότεροι....

Δημοσ.

Άρχισε το κλάμα από τον Αύγουστο.

Δεν τους ενδιαφέρει τους βάζελους το ποδόσφαιρο τους αλλά ασχολούνται με τον Μαρινάκη και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού.

Οοοοοοοοοkkkkkkkkkkkkk

kourkoutipanathinaikosm.jpg

Δημοσ.

2 δηλωμενα γαυροκαναλα (τα οποία είναι? ),

Αυτο εκει το λιμανισιο, πρωην TV Magic, και το ALTER λιαν συντομως. Συν κατι 10% μετοχες απο δω κι απο κει που μεχρι χθες δεν ξερατε οτι κατειχε ο Μαρινακης...

γαυροκυβερνηση,(ο γενικός γραμματέας ας πουμε ο οποίος εριξε πρόστιμο στην Παε Ολυμπιακός για ανακοίνωση που έβγαλε η Θύρα 7,σαν να ρίχνει πρόστιμο στοη Παε Παναθηναϊκός εξαιτίας μιας ανακοίνωσης του φορέα ας πούμε)

Η οποια εδωσε εντολη στην αθλητικη δικαιοσυνη να κουκουλωθει αμεσα και χωρις πολλα πολλα το σκανδαλο της παραγκας για πολλοστη φορα τα τελευταια χρονια. Εσυ μου λες για ψιλους στ'αχυρα, εγω σου μιλαω για καραμπινατα πραγματα...

γαυροποδοσφαιρικη ομοσπονδια(για τον ψηλό τον Σισέ λες?.Εγω στο κλειστό του Οακα τον θυμάμαι να πανηγυρίζει).

Οχι λεω για αυτην που κουκουλωσε το σκανδαλο παρεα με δικαιοσυνη-κυβερνηση.

Kάτι μου λέει βέβαια πως αν έσκαγε κανένας πετροδόλαρος αύριο το πρωί στον Παναθηναϊκό και έριχνε καμια 50αρι μύρια μέχρι το τέλος του μήνα "οι άξιοι της μοίρας τους" θα γίνονταν περισσότεροι....

Ας ερθουν οι πετροδολλαροι, ας κανουν επενδυσεις/μεταγραφες, ας αλλαξουν τη νοοτροπια σε μερικους που ουτε αποδοκιμασιας δεν αξιζουν πλεον, και τοτε το ξανασυζηταμε αυτο το κατι που σου λεει.

Άρχισε το κλάμα από τον Αύγουστο.

Δεν τους ενδιαφέρει τους βάζελους το ποδόσφαιρο τους αλλά ασχολούνται με τον Μαρινάκη και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού.

Οοοοοοοοοkkkkkkkkkkkkk

Εσυ τελικα, πρεπει να δυσκολευεσαι στην κατανοηση της ελληνικης. Δεν εξηγειται αλλιως

Δημοσ.

Συν κατι 10% μετοχες απο δω κι απο κει που μεχρι χθες δεν ξερατε οτι κατειχε ο Μαρινακης...

Σήμερα το μάθαμε από εσένα. :rolleyes:

Αύριο να μας δημοσιεύσεις και την είδηση ότι το woop.gr είναι του Μαρινάκη. Αποκλειστικό, ξέρεις εσύ.

Δημοσ.

Σήμερα το μάθαμε από εσένα. :rolleyes:

Αύριο να μας δημοσιεύσεις και την είδηση ότι το woop.gr είναι του Μαρινάκη. Αποκλειστικό, ξέρεις εσύ.

Δεν με απασχολει απο ποτε το ξερεις οτι ειναι καναλι στο οποιο ειναι μετοχος η προεδραρα σου, απτη στιγμη που εγραφες περυσι οτι ειναι βαζελοκαναλο και εξυπηρετει τα συμφεροντα του ΠΑΟ. Ε προφανως δεν ηξερες ή "δεν ηξερες" τους μετοχους. Οποτε στους θυμισα εγω, επι τη ευκαιρεια της παραθεσης του αρθρου περι alter, μιας και το μετεφερα αυτουσιο.

Δημοσ.

Ποιο σκάνδαλο ποια καθαρση και ποια γαυροκυβέρνηση ρε Midi δουλευόμαστε μεταξύ μας?Ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο τέλος οι αποκαλύψεις....3 μερούλες κράτησε το πανηγύρι και ο γάμος σχόλασε.....Τώρα για το tv magic με τηλεθέαση 10 άτομα (τον μήνα) ασχολίαστο

Δημοσ.

Συνεχισε το σε πμ αν ο σκοπος σου ειναι να απομυζησεις κι αλλες απαντησεις απο εμενα στα επομενα ποστ σου. Γιατι εδω και ωρα βλεπω ποσταρεις offtopic με σκοπο "να μου την πεις", αλλα δε φταιει σε κατι το thread ουτε οι υπολοιποι που μπαινουν να διαβασουν για την ομαδα σου/τον αντιπαλο/τη μπαλα γενικα. Συν τοις αλλοις δεν γελανε κιολας με αυτα που γραφεις, να πω οτι ηταν αστεια εστω...

καλα μην το παιρνεις προσωπικα κ παθεις κ τπτ.

δεν χρειαζεται να πω κ πολλα εδω κ κατι βδομαδες γελαμε με τα χαλια σας

οσο για το πμ σορρυ φιλε αλλα δεν ενδιαφερομαι...

Δημοσ.

Δεν με απασχολει απο ποτε το ξερεις οτι ειναι καναλι στο οποιο ειναι μετοχος η προεδραρα σου, απτη στιγμη που εγραφες περυσι οτι ειναι βαζελοκαναλο και εξυπηρετει τα συμφεροντα του ΠΑΟ. Ε προφανως δεν ηξερες ή "δεν ηξερες" τους μετοχους. Οποτε στους θυμισα εγω, επι τη ευκαιρεια της παραθεσης του αρθρου περι alter, μιας και το μετεφερα αυτουσιο.

Ουάου! Έχει το 10% του ΣΚΑΙ και επηρεάζει καταστάσεις :lol:

Μαθε να διαβαζεις ελληνικα και μετα βαζε λογια που δεν ειπα:)

Ξέρω κι έναν γαύρο διευθυντή που δουλεύει στη Marfin, γαύροτράπεζα η Marfin.

Καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα θέμα με τον Μαρινάκη και σου βγαίνει ακατάπαυστη μπουρδολογία που δεν μαζεύεται μετά έτσι?

Δημοσ.

Συνεχιζω να επιμενω οτι δεν τα πας καλα με την κατανοηση της ελληνικης, η τα καταλαβαινεις οπως βολευει κατα περιπτωση.

Εγω δεν εγραψα για γαυροκαναλο ΣΚΑΙ καπου. Εγραψα για ΕΣΕΝΑ (και οσους αλλους) που οριοσουν για το καναλι Παναθηναικων συμφεροντων στο οποιο μετοχος ειναι ο προεδρος του ΟΣΦΠ. Πως γινεται να συναδουν το ενα με το αλλο, μπορεις να μου το εξηγησεις ?

*Μιας που αναφερθηκες σε μπουρδολογιες: Καταλαβαινεις οτι ο ορισμος της μπουρδολογιας ειναι να συγκρινουμε (συγκρινεις) την εξουσια/δυναμη διευθυντη καταστηματος επιχειρησης με τους μετοχους της?

**Το κολημα/μπουρδολογιες με τον Μαριδακη προκυπτει απτο αρθρο που παρεθεσα που δεν εγραψα καν εγω ας πουμε, αναφερομενος στα ΜΜΕ κοκκινης αποχρωσης και ουτε καν στην προεδραρα σου? Νομιζω οτι καποιος αλλος εγινε fanboy του Μαρινακη...

Δημοσ.

Ρε φιλέ τι μιζέρια είναι αυτή. Δεν έχετε κουραστεί 15 χρονιά το ίδιο πράγμα? Ο Κοκκαλης, το ΠΑΣΟΚ, το tvmagic, o Μαρινακης. Πωπω ρε φουστι μου ήμαρτον...

Δημοσ.

Βασικα, εγω εκανα ενα ποστ για το οτι αγοραζετε καναλι, παραθετωντας την πηγη και πεσατε σα κορακια να πειτε την ιστορια σας, παραποιωντας γενικως οσα ειπα. Το οτι καθομαι και σας απανταω σε οσα φανταζεται ο καθενας σας οτι ειπα/ενοησα κλπ (και ειστε 3-4 που ποσταρατε απλα για να γραψετε τα δικα σας, πλην του Dropspeef) ειτε σας αρεσει ειτε οχι, δεν εχει να κανει με καμια μιζερια.

Τσεκαρε απλα την πρωτη σελιδα.

Μπαινει ενας λεει οτι εγραψα εγω πως ο ΣΚΑΙ ειναι γαυροκαναλο. Ο αλλος μου λεει να παρετε τον Λετο να τον κανετε ballboy. Ο αλλος να παω να ασχοληθω με το μπασκετ, εσυ οτι βλεπω στον υπνο μου Μαριδακηδες κλπ.

Και εγω απλα εχω παραθεσει ενα αρθρο που λεει οτι προκειται να αγοραστει ο ALTER απο τον Μαρινακη ας πουμε, βαζοντας στο οπλοστασιο σας ακομα ενα κοκκινο ΜΜΕ. Μιλαμε για ομαδικη παρακρουση :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...