gchris7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 δεν ειναι καλυτερος απτον Τζιμπουρ?πανω κατω ιδιο στυλ εχουν.. Είναι πολύ αργός ο Μητρογλου ρε συ. Τον Τζιμπουρ δεν τον λες και σφαίρα, αλλά είναι πολύ ποιο γρήγορος και έχει καλύτερα τελειώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 στο μητρογλου μ αρεσε που σουταρε καλα και με τα 2 ποδια.. ο τσιμπουρης δεν το εχει αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 κ οι δυο καλοι ειναι αλλα ο πιστολερο ειναι Ελληνας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TOREDO10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ρε παιδια καλος ο μητρογλου αλλα ειναι λιγο "κολοπαιδο"...οταν θες να κερδισεις την εμπιστοσυνη του προπονητη σου δεν πας να κανεις εργομετρικα με 20% παραπανω λιπος απο τους αλλους...ασε που πηγε με πολλα παραπανω κιλα απο οτι ειδα χθες με τον ατρομητο τα ειχε χασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σήμερα βγήκαν και τα εισιτήρια με την Γαλατασαράϊ μάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 θα ειναι εγκλημα να φυγει ο Τζιμπουρ και ο Μητρο και να μεινει ο αμπαλος παππους Παντελιτς Ο Τζιμπουρ ειναι τρομερος εκτελεστης και στα ΜΕΓΑΛΑ παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αξεχαστο γκολ. Ματ αλανι για παντα στο λιμανι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κατι διαβασα οτι ο ορμπαιθ εφαγε ακυρο απο ενα φιλικο της αθλετικ... ωχ παναγια μου... κι αλλο σαπακι ερχεται! α ρε ερνεστο με το ΜΑΤΙ σου!!! εναν κι εναν.. που τους βρισκεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θελει παιχτες που να τους ξερει. Που να εχει δουλεψει μαζι τους παλιοτερα. Ειναι και 32 χρονων ρε γαμωτο. Για να δουμε τι θα βγει κι αυτος αν τον παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αξεχαστο γκολ. Ματ αλανι για παντα στο λιμανι ... +1000 βαλε κ με την αεκ για το κυπελο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wnbLPzbTRBg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αυτο κ αν ειναι αξεχαστο γκολ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αυτος ο ορμπαιθ θα ειναι κατα την γνωμη μου η ταφοπλακα του βαλβερδε.. απο οτι λενε τα διαφορα αρθρα μιλαμε για εναν τραγικοτατο παικτη που ψαχνει να κολλησει τα τελευταια του ενσημα.. ο μαρινακης φετος ειναι τυχερος που θα παιξει στην χειροτερη σουπερλιγκα ολων των εποχων και ακομα και με αυτες τις μεταγραφες θα κανει παρελαση.. γιατι φετος, μου φαινεται οτι ειναι η πρωτη χρονια που οχι μονο δεν εβαλε απο την τσεπη του, αλλα θα βαλει και το κατιτης μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αυτος ο ορμπαιθ θα ειναι κατα την γνωμη μου η ταφοπλακα του βαλβερδε.. απο οτι λενε τα διαφορα αρθρα μιλαμε για εναν τραγικοτατο παικτη που ψαχνει να κολλησει τα τελευταια του ενσημα.. ο μαρινακης φετος ειναι τυχερος που θα παιξει στην χειροτερη σουπερλιγκα ολων των εποχων και ακομα και με αυτες τις μεταγραφες θα κανει παρελαση.. γιατι φετος, μου φαινεται οτι ειναι η πρωτη χρονια που οχι μονο δεν εβαλε απο την τσεπη του, αλλα θα βαλει και το κατιτης μεσα... Τον έκλεισε η απλά διαβάζεις αυτά που λένε οι εφημερίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 απλα διαβαζω τις εφημεριδες. υποθεσεις κανω σε περιπτωση που θα ερθει. Φυσικα για προπονητης του καναπε ειμαι ο καλυτερος, αλλα οι οιωνοι δεν ειναι και οι ευνωοικοτεροι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις