Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δανικό τον θέλει. Συνήθως στους δανεισμούς δίνεις ένα ποσοστό του μισθού που παίρνει ο παίχτης. Επίσης η Νάπολη ζητάει και 1 μυριο περίπου για το ενοίκιο, οπότε ξεπερνάμε τα 2 μυρια για έναν απλό δανεισμό μιας σεζόν. Λίγα ε? Ρε Τον φραγκοφονιά τον Μαρινακι...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο Μαρινακης κυνηγάει να φέρει ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει εντύπωση και γι αυτό το σκέφτεται για Γκαργκανο. Καλός παίχτης μεν αλλά δεν θα πάει και κανείς στο αεροδρόμιο... :P

Ένα σενάριο που νομίζω ότι παίζει είναι ότι περιμένει να πουλήσει τον τζιμπουρ και να πάρει ένα μεγάλο όνομα για την επίθεση + τον Γκαργκανο. Αν δεν πουλήσει τον Τζιμπουρ θα κοιτάξει να βρει ένα μεγάλο όνομα για το χαφ η θα πάρει Γκαργκανο+Τζιολη.

Αφού φαίνεται ο άνθρωπος... είναι ποιο οπαδός και από τον Τσουκαλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά κράτα μικρό καλάθι. Εγώ δεν θα εντυπωσιαστώ αν δεν κάνει το μπάμ φέτος με κάποιον παίκτη ο Μαρινάκης. Ο Μώραλης εξάλλου είχε πεί οτι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει κλείσει το ρόστερ. Σήμερα έχουμε 10 Αυγούστου...

τον τσιμπουρη γιατι να τον δωσουμε; μια χαρα ειναι, που να ψαχνουμε για αλλο επιθετικο που μπορει και να μας βγει παλτο...;

τον τσιμπουρη γιατι να τον δωσουμε; μια χαρα ειναι, που να ψαχνουμε για αλλο επιθετικο που μπορει και να μας βγει παλτο...;

Γιατί είναι ένας παίχτης προβληματικός. Αύριο μπορεί να του την βαρέσει και να θέλει φύγει.

Επίσης τον έχεις πάρει τσάμπα, αν μπορείς να τον πουλήσεις με 2-3 μυρια, στο καλό και να μας γράφει.

Γιατί είναι ένας παίχτης προβληματικός. Αύριο μπορεί να του την βαρέσει και να θέλει φύγει.

Επίσης τον έχεις πάρει τσάμπα, αν μπορείς να τον πουλήσεις με 2-3 μυρια, στο καλό και να μας γράφει.

σε αυτο εχεις ενα δικιο. ομως εφοσον λεφτα παιρνει, συμμετοχη εχει δε βλεπω το λογο να του τη βαρεσει. θα μου πεις, ποτε δεν ξερεις... τεσπα, εγω ειμαι ικανοποιημενος οπως τον εχω δει και ελπιζω να συνεχισει ετσι. δεν ξερω αν τα 3 μυρια αξιζουν το ρισκο να πεσουμε σε παλτο.

Πες μου οτι στεναχωρεθηκες

Οχι.

Απλα γι αυτον δωσαμε 3.5εκ και τον δινουμε τωρα κοψοχρονια.

Γι αυτο στεναχωριεμαι μονο.Αφου εχω παιχτες για την επιθεση.Δε μου χρειαζεται.

Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις μεταγραφές χωρίς πλάνο.

Τώρα όμως που ο Μαρινακης το ψάχνει για Γκαργκανο και δεν τα σκάει με την μια σαν ηλίθιος, τον λέμε φραγκοφονιά.

Και φυσικά οι ίδιοι πάλι λέγανε φραγκοφονια τον Κοκκαλη όταν καθυστερούσε να κάνει την μεταγραφή του Νταρμπισιρ....

Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις μεταγραφές χωρίς πλάνο.

Τώρα όμως που ο Μαρινακης το ψάχνει για Γκαργκανο και δεν τα σκάει με την μια σαν ηλίθιος, τον λέμε φραγκοφονιά.

Μα ο Γκαργκανο τα αξιζει.

Εδω πληρωναν τον Ντουντου 1.8 και δε δινουν 1.1εκ για τον Γκαργκανο ?:-(

Μα ο Γκαργκανο τα αξιζει.

Εδω πληρωναν τον Ντουντου 1.8 και δε δινουν 1.1εκ για τον Γκαργκανο ?:-(

Σε λίγο θα μας πεις ότι τον Γκαργκανο τον ήξερες πριν ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Τα ίδια έλεγες (όχι εσύ προσωπικά) και για τον Νταρμπισιρ όταν ο Κοκκαλης το σκεφτόταν να τον αγοράσει. Τότε τον έλεγες φραγκοφονια που δεν σκάει 3.5 μυρια στον παιχταρά που έβαλε γκολ στον Παναθηναικο και στην Αεκ.

Αν σκάσει τελικά 2 μυρια για να πάρει Γκαργκανο μια σεζόν δανικό και σου βγει παλτό τι θα λες? Επίσης πρέπει να κοιτάς και το μέλλον. Άντε και τον πήρες δανικό και σου βγει καλός παίχτης, δίνεις μετά 6-7 μύρια που ζητάνε για να τον αγοράσεις?

P.S. Ο Ντουντου ήταν από τους ποιο ελπιδοφόρους μέσους τότε που τον πήρε ο Ολυμπιακός και ήταν πολύ μεγαλύτερο όνομα από τον Γκαργκανο.

Το καταλαβαινεις πως μιλαμε για 1.1εκ ετσι ?

Δεν ειναι εξωφρενικο ποσο.

Στο κατω κατω τι χαλασε μεχρι τωρα ?

Μερικους ελευθερους πηρε και μερικους με μικρα ποσα.

Και ακομα δεν εχουμε κλεισει βασικες τρυπες για την ομαδα.

Θα επρεπε να ειχαμε αποκτησει ΗΔΗ κοφτη.Οχι να περιμενουμε τελευταια στιγμη.Αυτα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σοβαρα πραγματα.

Επισης που ειναι το αριστερο μπακ ?Εσυ θεωρεις οτι με τον Χολεβας ειναι πληρης ?

Το καταλαβαινεις πως μιλαμε για 1.1εκ ετσι ?

Δεν ειναι εξωφρενικο ποσο.

Στο κατω κατω τι χαλασε μεχρι τωρα ?

Μερικους ελευθερους πηρε και μερικους με μικρα ποσα.

Και ακομα δεν εχουμε κλεισει βασικες τρυπες για την ομαδα.

Θα επρεπε να ειχαμε αποκτησει ΗΔΗ κοφτη.Οχι να περιμενουμε τελευταια στιγμη.Αυτα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ σοβαρα πραγματα.

Επισης που ειναι το αριστερο μπακ ?Εσυ θεωρεις οτι με τον Χολεβας ειναι πληρης ?

Καταλαβαίνεις ελπίζω σε τι εποχές ζούμε? Καταλαβαίνεις ότι ο φόρος έχει φτάσει στο 45% από 21% που ήταν? 1,1 = 1,6 στην πραγματικότητα στην Ελλαδα...

1.1 για δανικό είναι πολλά κατά την γνώμη μου. Θα μιλάμε για τον 2ρο μεγαλύτερο μισθό στην Ελλάδα μετά τον Ριερα (Νομίζω και ο Μιραλας παίρνει κάπου τόσα). Και επαναλαμβάνω μιλάμε για παίχτη που δεν θα είναι περιουσιακό σου στοιχείο, αλλά δανικός για μια σεζόν.

Το ότι θα έπρεπε να είχε κλείσει ήδη κόφτη το λες εσύ. Οι μεταγραφές κλείνουν τέλη Αυγούστου.

Αριστερό μπακ είμαστε υπερπλήρης. Χολεμπας, Μαρκανο, Βαλεριανος. (Α ξέχασα, τον Μαρκανο τον είδες σε ένα φιλικό και τον έβγαλες ήδη παλτό... :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...