Stavrakas13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ειστε εσεις, αλλα ειναι κ αυτοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ρε συ πλακα μας κανεις τωρα ? Ποιες 31 συμμετοχες ? Αυτες που εμπαινε μια φορα στα 10 ματς και στο 89' ??? Εγω θελω να τον βαλει σε 5-10 συνεχομενα ματς και να δουμε αν μπορει. Οχι να τον πεταει μια φορα ανα δυο μηνες για κανα 10λεπτο. Αλλα και παλι ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες το παιδι εδειξε οτι μπορει να τρεξει και να ματωσει τη φανελα. Τεσπα ετσι μας εχουν μαθει ετσι λεμε. Αντι αυτη τη στιγμη να λεμε οτι φταιει ο Ολυμπιακος που τον πηρε ως ενα απο τα ανερχομενα ταλεντα και 3 χρονια μετα τον καταντησε να ειναι πολυ χειροτερος εμεις λεμε οτι φταιει ο παιχτης. Πρωτον τα ρε αλλού Δευτερον μπες σε κανα transfermarkt να δεις τα στατιστικά του Παπαδόπουλου γιατι δεν τα θυμασαι καλά. 1244Min/31=40 min μ.ο. Τρίτον Την χρονιά που χάσαμε το πρωτάθλημα και σερνοταν όλη η ομάδα (άρα θα ήταν πιο εύκολο να ξεχωρίσει) πήρε αρκετές συμμετοχές συνεχόμενες αλλά πάλι δεν έδειξε τίποτα. Αυτά απο εμένα αρκετά ασχοληθηκα με άλλον ένα νεόπλουτο εκατομμυριούχο που στα 22 "κάνοντας διακοπές" έχει βγάλει όσα θα βγαλουμε εμεις σε όλη μας την ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 τι εγεινε ρε μαγκες???????5-4? τωρα το εβαλα,τι εχασα? εφαγε 5 γκολ ο κοστανζο?ο σουπερ ντουπερ γκολκιπερ μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Η σουπερ ντουπερ αμυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ολα στο α ημιχρονο τα γκολ? ποοοοοο ο ιμπαγασα δεν το βλεπω για ολο το παιχνιδη αντε ενα ημιχρονο μετα αλλαγη... καλα νικαγαμε 2-4 κ φαγαμε 3 στο 2ο??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πρωτον τα ρε αλλού Δευτερον μπες σε κανα transfermarkt να δεις τα στατιστικά του Παπαδόπουλου γιατι δεν τα θυμασαι καλά. 1244Min/31=40 min μ.ο. Τρίτον Την χρονιά που χάσαμε το πρωτάθλημα και σερνοταν όλη η ομάδα (άρα θα ήταν πιο εύκολο να ξεχωρίσει) πήρε αρκετές συμμετοχές συνεχόμενες αλλά πάλι δεν έδειξε τίποτα. Αυτά απο εμένα αρκετά ασχοληθηκα με άλλον ένα νεόπλουτο εκατομμυριούχο που στα 22 "κάνοντας διακοπές" έχει βγάλει όσα θα βγαλουμε εμεις σε όλη μας την ζωή. Συγνωμη για το " ρε συ " ... Δε ηξερα οτι θα σε πειραζε τοσο. O Παπαδοπολυλος ειναι αμυντικο χαφ. Δεν ειναι παιχτης που τον πετας για ενα τεταρτο , σου κανει 2 τριπλες και λες οτι ειναι καλος. Για να δειξει τα στοιχεια του πρεπει να παιζει συνεχομενα παιχνιδια ωστε να βρει ρυθμο. Αν και οπως σου ειπα για μενα οσο επαιξε ηταν πολυ καλος.Ειδικα σε σχεση με αυτους που ειχαμε. Αλλο που εμεις για να τον πουμε καλο πρεπει να ειναι Iniesta αλλιως ειναι για πεταμα. Ή να ειναι ξενος. Εδω επαιζε ο Ντουντου που σερνοταν. Και γενικα εχουμε φαει στη μαπα τοσους και τοσους αμπαλους ξενους. Τα δικα μας τα παιδια μονο δε προσεχουμε. Απλα σου θυμιζω την περιπτωση Κ. Παπαδοπουλου. Ουτε αυτον τον βαζανε για να καταλαβεις τι συμβαινει. Ή μηπως κι αυτος δεν εκανε ?? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τι εγινε ρε παιδια. Τα 3 γκολ πως τα φαγαμε ετσι στο δευτερο. Δε πηδαγε κανεις ? Μπαζει απο παντου ομως. 5 γκολ σε ενα ματς ? Αλλα φιλικο ειναι.Κατσε να δουμε στα επισημα πως θα παιζει η ομαδα. Τωρα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα. Εδω ολα τα γκολ. http://www.sportdog.gr/article/45893/mias-pedaras-philiko-vinteo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 o Καται 2 ωραια σουτ....για να δουμε! οκ για αμυνα ελπιζω να ειναι μονο στα φιλικα ετσι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Προλαβαινει ο Μαριδακης να ζητησει αλλη μια σεζον απο τον Νικοπολιδη. Για να μην μιλησω για μεταγραφικο μπαμ με Τζορβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Φουλάρει οριστικά για αμυντικό χαφ Τα ψέμματα τελείωσαν! Αφού ολοκληρώθηκαν τα φιλικά στην κεντρική Ευρώπη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η διοίκηση του Ολυμπιακού έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και αποφάσισαν από κοινού ώστε η ομάδα να κινηθεί οριστικά για την απόκτηση ενός αξιόλογου αμυντικού μέσου. Χαχαχα... Εδω ειναι να γελας πραγματικα. Λες και δεν ειχαμε δει ολο το χρονο οτι χριαζομαστε αμυντικο χαφ. Περιμεναν να ανακαλυψουν την Αμερικη στα φιλικα. Προλαβαινει ο Μαριδακης να ζητησει αλλη μια σεζον απο τον Νικοπολιδη. Για να μην μιλησω για μεταγραφικο μπαμ με Τζορβα. Αν οντως απογοητευσει ο Κονσταζο εγω γουσταρω να δω Δασκαλακη στο τερμα. Να παρει την ευκαιρια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αν οντως απογοητευσει ο Κονσταζο εγω γουσταρω να δω Δασκαλακη στο τερμα. Να παρει την ευκαιρια του. me too!!!δεν μου γεμιζει το ματι ο κοστανζο Προλαβαινει ο Μαριδακης να ζητησει αλλη μια σεζον απο τον Νικοπολιδη. Για να μην μιλησω για μεταγραφικο μπαμ με Τζορβα. καλα εσεις ακομα εδω?δεν τα ακουσατε?ερχεται ο σισσε στο οακα.... θελω να παιξει ο παο με την λατσιο να δω τον σισσε να λεει τα ιδια κ καλα η ομαδα της καρδιας του κ τετοιες μπαρουφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nash-gf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αποψη μου ειναι οτι ο Ολυμπιακος χρειαζεται οχι ενα, αλλα δυο καλα κεντρικα χαφ (εκτος κι αν βγει ο Φεισα, που ειναι ρισκο ομως). Γιατι ακομα κι εναν στυλ Σαντσες να εχεις στην 11αδα, μονο με αυτον δεν γινεται να κατεβαινεις στην Ευρωπη και να εχει μπροστα του Ιμπαγασα και Φουστερ, θα μαζευεις 3αρες και 4αρες. Τον Ιμπαγασα θα μπορεις να τον βαζεις στα ευρωπαικα ματς γυρω στο 60' οταν θα θες να χτυπησεις το παιχνιδι, που θα ειναι φρεσκος και με 2-3 μπαλιες θα σου δημιουργει ευκαιριες, ειδικα αν εχεις εναν γρηγορο φορ μπροστα (Μιραλας). Αλλο στο ελλ. πρωταθλημα, που στα περισσοτερα παιχνιδια εχει κατοχη ο Ολυμπιακος, και ετσι ψιλοκαλυπτονται οι αδυναμιες που βγαζουν στο παιχνιδι τους οι Ιμπαγασα-Μοντεστο. Ειναι ενδεικτικο οτι περσι στα 2 ντερμπι με Παναθηναϊκο, ανατραπηκε δυο φορες το σκορ, και το προβλημα προερχοταν κυριως απο το κεντρο (χωρις να φερουν βεβαια καποια ευθυνη οι παικτες, δεν την εχουν ξαναπαιξει την θεση). Δυστυχως με την αποκτηση του Γεστε, ο Βαλβερδε δειχνει να κινειται σε μια τετοια λογικη, με εναν μονο καθαρο κεντρικο χαφ. Χωρις να υποτιμω την αξια του Γεστε, φυσικα. Οσο για το τερμα, πιστευω οτι φετος δεν υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι για την θεση, οποτε ισες πιθανοτητες εχουνε και οι δυο. Ουτε εμενα παντως με εχει ενθουσιασει ο Κοσταντσο μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Χρειάζεται ακόμα ένα χάφ δίπλα απο τον Φεϊσα. Το φωνάζουμε εδώ και μήνες. Σουμπίνιο-Ουρτάδο δεν κάνουν ούτε για Πανιώνιο. Δυστυχώς ο Φουστέρ δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένας μέτριος παίκτης, αλλά φέτος υπάρχει και Γέστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 καλα εσεις ακομα εδω?δεν τα ακουσατε?ερχεται ο σισσε στο οακα.... θελω να παιξει ο παο με την λατσιο να δω τον σισσε να λεει τα ιδια κ καλα η ομαδα της καρδιας του κ τετοιες μπαρουφες H πλακα ειναι οτι δε διαφωνεις με το ποιντ μου, οτι ο Κοστανζο δειχνει απογοητευτικος, το ποσταρες παραπανω αλλωστε, αλλα επειδη εγω ειμαι Παναθηναικος πρεπει να μου την πεις, μην το αφησεις να περασει ετσι! Ασχετα που συμφωνεις. Και τελος παντων, αφου θες να κανεις την καζουρα σου, πες και τιποτα να γελασουμε, ολο τα ιδια και τα ιδια με τον Σισσε και τον Σισσε και ποσο μου λειπει ο Σισσε και ειμαι τιγκα στην πικρα που διωξαμε τον Σισσε κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 τον διωξατε?δεν νομιζω Τακη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 τον διωξατε?δεν νομιζω Τακη.... Για ποιο λογο συνεχιζεις να συζητας για τον Σισσε στο thread του γαυρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις