tzinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 μονα θετικα στοιχεια 2-3 κινησεις του γκριμπιτς που μοιαζει να μπορει να παιξει δεξια. Καλη παρουσια απο μανιατη και τοροσιδη, καλουτσικη απο βαλεριανο (αν και με λαθακια και μερικα κενα στην αμυνα) και παπαζογλου. Ολοι οι υπολοιποι απαραδεκτοι. Αντε και ο τζεμπουρ ειχε διαθεση. Σαν παιχνιδι ειμασταν το απολυτο μηδεν, τραγικη αναπτυξη με μηδενικες απειλες για 90 λεπτα. Νωρις ειναι ακομα, αλλα ειναι λιγο ανυσηχιτικο να βλεπεις τετοια εικονα απεναντι σε μια ζουλτε βαργκεμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 μονα θετικα στοιχεια 2-3 κινησεις του γκριμπιτς που μοιαζει να μπορει να παιξει δεξια. Καλη παρουσια απο μανιατη και τοροσιδη, καλουτσικη απο βαλεριανο (αν και με λαθακια και μερικα κενα στην αμυνα) και παπαζογλου. Ολοι οι υπολοιποι απαραδεκτοι. Αντε και ο τζεμπουρ ειχε διαθεση. Σαν παιχνιδι ειμασταν το απολυτο μηδεν, τραγικη αναπτυξη με μηδενικες απειλες για 90 λεπτα. Νωρις ειναι ακομα, αλλα ειναι λιγο ανυσηχιτικο να βλεπεις τετοια εικονα απεναντι σε μια ζουλτε βαργκεμ. Δευτερο φιλικο ητανε και οι αλλοι σε 6 μερες παιζανε επισημο ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αμα ψαχνουμε δικαιολογιες τοτε μπορουμε να πουμε κιολας οτι οι αλλοι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ποιο μικρη ομαδα απο μας, πιθανον με το 1/5 για μπατζετ και 1/50 σε ευρωπαικη εμπειρια. Οπως μπορουμε να πουμε οτι στο 1το ημιχρονο οι περισοτεροι γνωριζονταν και παιζανε μαζι καιρο. Μονο ο σουμπινιο και ο βαλεριανος ηταν φρεσκοι αν και ανηκουν στην ομαδα καιρο. Αντε και ο χαβιτο. Οσο λοιπον και να εχουν δικαιολογιες η εμφανιση ηταν τραγικη. Υπομονη υπαρχει και κατανοηση, αλλα οσο ναναι παντα σε ενα αγωνα 90 λεπτα περιμενεις να δεις 5 κινησεις σωστες και αλλες τοσες φασεις. Αλλοστε καμποσοι απο αυτους παλευουν για την επιβιωση και παραμονη στην ομαδα. Θα πρεπε να σκιζουν καλτσονια. Απο 3-4 φιλικα θα κριθουνε, αν στα μισα ηδη παιζουν σαν μηδενικα, πως θα μεινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ρε μαγκες το χειμωνα να βγαλουμε συμπερασματα.απο τωρα τι να πεις?ουτε την βασικη 11αδα δεν ξερουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ναι ρε σεις. Ηταν απογοητευση η εμφανιση αλλα κανεις δε πρεπει να λαμβανει υποψην αυτα τα φιλικα. Ειναι πολυ νωρις ακομα. Εγω ο μονος λογος που εκατσα να το δω ηταν ο χαβαλες. Να περασει η ωρα μου.Δε περιμενω να δω και να κρινω την ομαδα απο τωρα. Αυτος ο Γκριμπιτς καλο παιχτακι by the way. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τι έγινε? Δεν θα βγούνε σήμερα οι Ολυμπιακάρες να κράξουνε τον Βαλβερδε? Καλός ήταν σήμερα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έχει ακόμα ένα μηνά και βάλε μπροστά του για να βελτιωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 να πω την αληθεια μου με ξενερωσε που απο ελληνες επαιζε μονο ο μανιατης. δασκαλακης δεν προοριζεται για βασικος, αρα με 2 το πολυ βασικους ελληνες θα ειμαστε φετος. ξερω οτι εχει συζητηθει πολυ στο παρελθον αυτο το θεμα, απλα το ξαναθυμηθηκα βλεποντας τη χτεσινη ενδεκαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Άσχετο αλλά ο γεροξεκούτης Γκάλης τί ακριβώς δήλωσε λίγες ημέρες πριν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Άσχετο αλλά ο γεροξεκούτης Γκάλης τί ακριβώς δήλωσε λίγες ημέρες πριν ; Nα, για κατι τετοιες νοοτροπιες φημιζονται στην Ελλαδα: ευκολες εκ του ασφαλους απαξιωσεις και μηδενισμοι των παντων δε πα να ηταν και να ειναι αληθινοι ευεργετες ενος αθληματος, αληθινοι αθλητες και προτυπα για 1000δες παιδιων. Ειναι να απορεις απο τι απτα παρακατω ενοχληθηκε ενας νεαρος (δεν θα πω νεοκοπος) γαυρος, απο εναν κολοσσο του Ελληνικου μπασκετ και οχι μονο, για να φτασει στο σημειο να τον αποκαλεσει "γεροξεκουτη". Ο ιδιος νεαρος γαυρος που ας πουμε μεχρι πριν 1-2 χρονια, δεν εβρισκε κανενα λαθος σε εναν αλλον συνομιληκο του Γκαλη, τον Π. Γιαννακη. Για το αν έχει παράπονα από τους ανθρώπους του μπάσκετ: "Εμένα με ενδιαφέρει η αγάπη του κόσμου, που βγαίνω έξω και με χαιρετάνε αυτή είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για μένα. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο, ο απλός κόσμος με συγκινεί μόνο". Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του στο μπάσκετ: "Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Ακόμα δεν έχω συναντήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, δεν είμαι άνθρωπος που λέει "ποτέ". Θέλω να βλέπω μπροστά και αν οι συνθήκες είναι σωστές και μπορώ να προσφέρω γιατί όχι". Σε ερώτηση για το τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό: "Με ενοχλεί όταν τα μυαλά παίρνουν αέρα. Εγώ ήμουν αθλητής, ήμουν στρατιώτης και έδινα την ψυχή μου και την καρδιά μου σε αυτό που έκανα. Από εκεί και μετά δεν είναι μόνο τα χρήματα, ήταν άλλες εποχές οι δικές μου, πιο ρομαντικές. Παίξαμε και χρόνια χωρίς να πληρωθούμε. Αλλά δεν σταματήσαμε να παίζουμε. Όταν ακούω μερικές φορές από νέα παιδιά το καλοκαίρι ότι είναι κουρασμένα και είναι 25 χρονών δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ήξερα τι θα πει διακοπές μέχρι τα 35 μου. Το καλοκαίρι εγώ ούτε διακοπές έκανα, ούτε τίποτα. Δουλειά για να βελτιωθώ και να είμαι καλύτερος στο επόμενο πρωτάθλημα. Ποτέ δεν πρέπει ειδικά όταν είσαι νέο παιδί, σε κάλεσμα της εθνικής ομάδας να λες όχι. Είναι σαν να είσαι φαντάρος, πρέπει σε έναν πόλεμο να προστατεύεις τη χώρα σου". Ποιον Έλληνα παίκτη ξεχωρίζει αυτή την εποχή: "Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτά τα παιδιά. Έχουν βέβαια επιτυχίες, αλλά δεν τα γνωρίζω προσωπικά. Τον Σπανούλη τον θεωρώ σοβαρό παιδί, αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω". Για διευκρινησε μας λοιπον, που διακρινεις κουταμαρα στις δηλωσεις Γκαλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ειρωνικά έβαλα το χαρακτηρισμό γεροξεκούτης....Εμείς, οι κοινοί θνητοί τον βλέπουμε να αλωνίζει στην Ψαρρού και ο Γκάλης τον θεωρεί επαγγελματία.Τς τς τς ντροπής πράγματα και στη συνέχεια του ζητήθηκε να ξεχωρίσει έναν παίκτη από τους εν ενεργεία Έλληνες μπασκετμπολίστες: «Ο Σπανούλης είναι σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Αυτόν ξεχωρίζω. http://www.superbasket.gr/permalink/143637.html Ο Χοψονίδης αναγνωρίζεται απο τον μύθο του ελληνικού μπασκετ. Βέβαια τι να μας πει και ο Γκάλης.Επίτηδες απουσιάζει απο την Εθνική ο Χοψονίδης και οι προσαγωγοί είναι απλά μία πρόφαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ειρωνικά έβαλα το χαρακτηρισμό γεροξεκούτης.... Ο Χοψονίδης αναγνωρίζεται απο τον μύθο του ελληνικού μπασκετ. Βέβαια τι να μας πει και ο Γκάλης.Επίτηδες απουσιάζει απο την Εθνική ο Χοψονίδης και οι προσαγωγοί είναι απλά μία πρόφαση Αντε βρε, ολη αυτη η ειρωνεια ηταν για την αφεντια μου? Τιμη μου. Απο κει και περα, δεν ειναι ολοι γαυροι να λενε τις αναφορες του Γουειντ στον Διαμαντιδη οτι γινανε λογω χορηγου και μονο, αρα μην περιμενεις να γυρισω τις δηλωσεις του Γκαλη για τον Σπανουλη στο τσαμικο, οπως κανανε καποιοι αλλοι με τον ΔΔ. Οποτε η δηλωση του Γκαλη περι Σπανουλη μια χαρα κομπλε ειναι, μιλα μονο για το χαρακτηρα του (οχι για τον αθλητη Σπανουλη κλπ, επειδη εγραψες περι αναγνωρισης) και συμπληρωνει οτι αυτο το λεει χωρις να τον γνωριζει προσωπικα. Προσωπικα δε διαφωνω με τον Γκαλη. Ο Σπανουλης οντως φαινεται σοβαρος επαγγελματιας. Παλευετε για τον Καρλος Αρογιο λεει: Ο Πορτορικανός πλέι μέικερ με πολυετή θητεία στο NBA, ανέφερε αρχικά: "Έχουν υπάρξει προσεγγίσεις από ομάδες της Ισπανίας και από μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας" και αφού δέχθηκε ερώτηση ποιον από τους δύο αιωνίους εννοεί, πρόσθεσε: "Ένας από τους δύο. Δεν μπορώ να πω ποιος". Και συμπλήρωσε ότι εάν έως το τέλος Αυγούστου δεν βρεθεί λύση με το λοκ άουτ, τότε θα σκεφτεί την πιθανότητα να συνεχίσει στην Ευρώπη. Πηγη prasinanea.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και άλλον PG; Βασικά ο συγκεκριμένος είναι πολύ μέτριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Παλευετε για τον Καρλος Αρογιο λεει: Καλα, ποσους μη κοινωτικους μπορει να εχει μια ομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλα, ποσους μη κοινωτικους μπορει να εχει μια ομαδα? Μέχρι 6 στην Α1 και max 3 αμερικανους..Στην ευρωπη παιζεις και με 12 αμα γουσταρεις..και μπορεις να τους πληρωνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Νταξει το δημοσιευμα δεν αναφερει για ομαδα που προσεγγισε τον Καρλος Αρογιο, αυτο το ειπα εγω κατα τη δικη μου κριση. Με τη λογικη οτι ο Ζοτς χλωμο να αναζητησει παικτες απτο λοκ αουτ, το εχει δηλωσει αλλωστε. Με τη λογικη οτι δεν παιζει να εχουμε μπατζετ για τον Καρλος Αρογιο οταν δεν μπορουμε να σηκωσουμε το συμβολαιο του Ντρου Νικολας. Και με τη λογικη οτι γενικα δεν επενδυουμε σε παικτες προχωρημενης ηλικιας. Τελευταιος τετοιος ηταν ο Σαρας, αλλα ακομα κι αυτη η μεταγραφη ηταν αλλη φαση-τρελα Γιαννακοπουλων και οχι "επενδυση"-επιλογη καποιου απτην ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις