Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεύθερος ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Μετα απο 3 χρονια αποτυχιας του Ολυμπιακου να τον καθιερωσει εστω και σε λιγα συνεχομενα ματς , φευγει κι αυτος.

Του αρπαξαμε 3 χρονια απο την καριερα του.

Μπραβο μας.

Καλη επιτυχια για τη συνεχεια.

Και αντι να γραφουν το απο πανω πανε και γραφουν αυτο :

Ο νεαρός, ο οποίος είχε όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε μία πολύ καλή μονάδα, δεν κατάφερε τελικά να προσαρμοστεί στις μεγάλες, ομολογουμένως απαιτήσεις του Θρύλου.
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελεύθερος ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Μετα απο 3 χρονια αποτυχιας του Ολυμπιακου να τον καθιερωσει εστω και σε λιγα συνεχομενα ματς , φευγει κι αυτος.

Του αρπαξαμε 3 χρονια απο την καριερα του.

Μπραβο μας.

Καλη επιτυχια για τη συνεχεια.

Και αντι να γραφουν το απο πανω πανε και γραφουν αυτο :

3 χρόνια στην ομάδα, 2 διαφορετικές διοικήσεις, 4-5 διαφορετικοί προπονητές, όλοι τρελοί?

Δημοσ.

3 χρόνια στην ομάδα, 2 διαφορετικές διοικήσεις, 4-5 διαφορετικοί προπονητές, όλοι τρελοί?

Αυτο δεν ειναι δικιολογια.

Εγω οποτε τον ειδα στο γηπεδο ηταν καλυτερος απο καποιους αλλους περιπατητες.

Τωρα αν εχουν κολημα οι προπονητες με τα νεα παιδια και δε τα βαζουν μεσα δεν ειναι δικο μου θεμα.

Τα ειπε και ο Νικλη που τα χει ζησει.

Τεσπα.

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι δικιολογια.

Εγω οποτε τον ειδα στο γηπεδο ηταν καλυτερος απο καποιους αλλους περιπατητες.

Τωρα αν εχουν κολημα οι προπονητες με τα νεα παιδια και δε τα βαζουν μεσα δεν ειναι δικο μου θεμα.

Τα ειπε και ο Νικλη που τα χει ζησει.

Τεσπα.

Εγώ πάλι όποτε τον είδα, δεν έκανε τίποτα. Αργός, κακές τοποθετήσεις, μηδέν ντρίπλα, μηδέν πάσα, μέτρια τεχνική. Ακόμα και για το καλό σουτ που υποτίθεται φημιζόταν, οπότε το επιχείρησε έστελνε την μπάλα στα περιστέρια... Λίγος για ολυμπιακό κατά την γνώμη μου.

Αυτός που είναι κρίμα που φεύγει είναι ο Μήτρογλου, που το παιδί αποδεδειγμένα έχει ταλέντο. Σίγουρα βέβαια έχει αλλού είδους προβλήματα αλλά το να κρατάς τον 35χρονο Παντελιτς και να διώχνεις τον Μητρογλου είναι λάθος όπως και να έχει...

Δημοσ.

Εγώ πάλι όποτε τον είδα, δεν έκανε τίποτα. Αργός, κακές τοποθετήσεις, μηδέν ντρίπλα, μηδέν πάσα, μέτρια τεχνική. Ακόμα και για το καλό σουτ που υποτίθεται φημιζόταν, οπότε το επιχείρησε έστελνε την μπάλα στα περιστέρια... Λίγος για ολυμπιακό κατά την γνώμη μου.

Αυτός που είναι κρίμα που φεύγει είναι ο Μήτρογλου, που το παιδί αποδεδειγμένα έχει ταλέντο. Σίγουρα βέβαια έχει αλλού είδους προβλήματα αλλά το να κρατάς τον 35χρονο Παντελιτς και να διώχνεις τον Μητρογλου είναι λάθος όπως και να έχει...

Μαλον αλλο αγωνα θα βλεπαμε....tongue.giftongue.gif

Δημοσ.

κι επισης κλεισαμε Χαινς, στο μπασκετ

Ομολογουμενως στο μπασκετ κανετε στροφη στην ποιοτητα...

Σεντερ πιο κοντος απο σμολ φοργουορντ Β εθνικης, που παιζει στη θεση αυτη λογω αμπαλοσυνης και ξυλου ή οπως λενε οι ΑΡΔ "δυναμισμου". Βεβαια επειδη στα μεταξυ σας, σας εκανε γιογιο, προφανως οι μανατζερ του σε ποια ομαδα θα μπορουσαν να τον συστησουν? Στον ΟΣΦΠ φυσικα.

Ζω για να δω καμια εμπνευση του "Σοφου" για φροντ-λαιν Γλυνιαδακη-Χαινς. Για να μη μιλησω για καμια τριπλετα-ονειρο με τους παραπανω στην φροντ-λαιν και τον Πριντεζη κατα συνθηκη 3ρι (γιατι οπως πατε μεχρι τωρα, κατι τετοιο θα γινει στο τελος και θα γελανε και τα παρκε του Πανελληνιου).

ΥΓ. To καλοπαιδο ο Ζε Ελιας μπηκε φυλακη στη Βραζιλια λεει...

Δημοσ.

Δηλαδη αν μεινει ο Παπαλουκας θα ειμαστε η μοναδικη ομαδα στα χρονικα του παγκοσμιου μπασκετ που ο ασσος θα ειναι ψηλοτερος απτο πενταρι?

Δημοσ.

Δηλαδη αν μεινει ο Παπαλουκας θα ειμαστε η μοναδικη ομαδα στα χρονικα του παγκοσμιου μπασκετ που ο ασσος θα ειναι ψηλοτερος απτο πενταρι?

Ρε εδω μιλαμε για 5ρι κατω απο 2 μετρα... Αν και την θεση ως προς δυναμη/ξυλο/ριμπαουντ κλπ την παιζει καλα, παρα το (μη) υψος του.

Ποιος Παπαλουκας, σχεδον ολη η ομαδα θα περναει σε υψος το (αναπληρωματικο) 5ρι της! Στο υπαρχον ροστερ σας μονο τον Σπανουλη και τον Σλουκα περναει.

Δημοσ.

Απο τον Μαυροκεφαλίδη του 1.5 Μ πάντως, καλύτερος είναι.

Αν το θετεις ως value for money ισως, θα δειξει.

Αν το θετεις μπασκετικα, ουτε καν γιατι ο Χαινς ΔΕΝ ξερει μπασκετ. Ο Μαυροκεφαλος, κατι ξερει.

Τωρα αν με ρωτησεις ποιος απτους 2 ειναι πιο χρησιμος σε μια ομαδα, ειλικρινα δυσκολευομαι να απαντησω :-D

Δημοσ.

Σαφως και ειναι καλυτερος ο Μαυροκεφαλιδης (και Ελληνας) αλλά μια χαρα παιχτακι ειναι το μαυρακι του οσφπ. Πιστευω στο 4 θα παιζει και πιο σπανια θα ανεβαινει 5 ή και καθολου. Παντως έχουν υπάρξει πολλοι σεντερ με υψος στα 2μ, αν εχουν δυναμη, αλμα, και μακρια χέρια ολα γινονται, ασε που εχουν και πλεονεκτημα στην επιθεση. Εδω ο Τακερ του Αρη με 196 και τριαρι επαιζε για 5' αμυνα τον Καμπαλα που ειναι θηριο πραγματικο και μαλιστα πολυ επιτυχημενα.

Δημοσ.

Δεν το νομίζω. O Xαϊνς φέτος στην Ευρωλίγκα είχε 12.5 PPG με 236 λεπτά Μ.Ο, την ίδια στιγμή που ο Λουκάς είχε 8.4 με 320 λεπτά συμμετοχής.

Φαίνεται ανώτερος κατα πολύ ο Χαϊνς, ακόμα και με το handicap στο ύψος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...