Narayan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Έχεις δίκιο, ευτυχώς που έχουμε και τον ΟΣΦΠ και μας κάνει περίφανους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οh wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Έχεις δίκιο, ευτυχώς που έχουμε και τον ΟΣΦΠ και μας κάνει περίφανους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οh wait... Ενώ η βαζέλα μέσα στις επιτυχίες... Από τριάρα σε τριάρα θα πετάω που λέει και ένα τραγούδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Nαί εντάξει, υπερήφανη εκπροσώπηση ο ΠΑΟ με 2-13, το χειρότερο αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας στο Champions League. (Μέχρι και την περίοδο της εφτάρας όπου θα επικαλεστείτε ΣΙΓΟΥΡΑ, μια νίκη στον όμιλο την είχαμε). Killik τους νεοέλληνες κατηγορείς, αλλά τα ίδια και χειρότερα κάνεις τώρα και εσύ με την σειρά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Γιατί, τι είναι ο Killik? Αρχαιοέλληνας? Νεοέλληνας του κλασικού είδους που κατηγορεί όλους τους άλλους χωρίς να κοιτάει την καμπούρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Killik τους νεοέλληνες κατηγορείς, αλλά τα ίδια και χειρότερα κάνεις τώρα και εσύ με την σειρά σου. με ποιον τροπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εγώ μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω στους φίλους παναθηναϊκούς. Καταρχήν από την μεριά μου να πω για μια ακόμα φορά ότι αν αποδειχθεί τελικά ότι ο Μαρινακης είναι ένοχος και έστηνε αγώνες, τότε θα βγω και θα παραδεχτώ ότι το πρωτάθλημα το πήρε άδικα ο Ολυμπιακός και φυσικά θα δεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία αποφασίσει η δικαιοσύνη, ακόμα και υποβιβασμό. Αν αποδειχθεί ότι ο Μαρινακης είναι αθώος θα βγει κανένας από εσάς να το παραδεχθεί? Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας φέρνω σε δύσκολη θέση οπότε αν θέλετε απαντάτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν ο Μαρινάκης βγεί αθώος, θα είναι λόγω του σάπιου - διεφθαρμένου δικαστικού συστήματος. Έτσι θα λένε οι βαζ. Πάντως η αλήθεια είναι οτι είμαι της άποψης "όπου ζαμπλουτος και λέρα" και σίγουρα δεν θεωρώ πως ο Μαρινάκης δεν κατατάσσεται στη κατηγορία αυτή. Απλα μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως είναι δυνατόν ένας ανθρωπος με θητεία μηνών στο ποδοσφαιρο να διευθύνει ένα ολόκληρο κύκλωμα στημένων με στόχο η ομάδα του να βγεί πρωταθλήτρια με αυτό τον τρόπο και να βγάλει λεφτά απο το στοίχημα. Αν είχε τη δύναμη να το κάνει αυτό δεν θα χρειαζόταν να δίνει τόσα λεφτά για μεταγραφές. Είναι τελειως αντιμανατζερική τακτική αυτή. Απο την άλλη οι κασσέτες πραγματικα δεν αποδυκνείουν τπτ, παρα μόνο το οτι γνώριζε οτι υπήρχε κύκλωμα που είχε στο χέρι τους διαιτητές. Δεν προκύπτει όμως κάτι για το στοίχημα ή για στησίματα συγκεκριμένων αγώνων του ολυμπιακού. Για το κόμματι της βίας για το οποίο του αποδόθηκαν ευθύνες, δεν μπορω να πάρω και όρκο. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό οτι υπάρχουν υπόγειες συνεργασίες οργανωμένων - χουλιγκάνων και διοικήσεων. Επομένως δεν αποκλείω τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εδώ μιλάνε για υποβιβασμό οι οπαδοί της ομάδας που σώθηκε από δική μας ψήφο και καθόμαστε και ασχολούμαστε? Βάλε μέσα και υπόθεση Μπουμπλή, κάτι κοριούς που είχαν μπει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στην Αλεξάνδρας, τον Καπετάνιο που σκαρφάλωνε με τα κουμπούρια στα κάγκελα και κάτι διαιτητές με βενζινάδικα της γνωστής οικογενείας και έχεις το puzzle της πλέον βρώμικης ομάδας στην Ελλάδα. Άλλον έναν αιώνα Κόκκαλης χρειάζεται για να ρεφάρουμε την κατάσταση. Μπόχα, βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία... Παράλληλο συμπαν φάση ε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω στους φίλους παναθηναϊκούς. Καταρχήν από την μεριά μου να πω για μια ακόμα φορά ότι αν αποδειχθεί τελικά ότι ο Μαρινακης είναι ένοχος και έστηνε αγώνες, τότε θα βγω και θα παραδεχτώ ότι το πρωτάθλημα το πήρε άδικα ο Ολυμπιακός και φυσικά θα δεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία αποφασίσει η δικαιοσύνη, ακόμα και υποβιβασμό. Αν αποδειχθεί ότι ο Μαρινακης είναι αθώος θα βγει κανένας από εσάς να το παραδεχθεί? Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας φέρνω σε δύσκολη θέση οπότε αν θέλετε απαντάτε... Πως το εννοεις πχ να μην θεωρηθουν οι χαρες ποινικα αδικηματα? μα δεν ειναι. Αυτο ειναι θεμα της αλητικης δικαιοσυνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Τι έπαθε η ομάδα μου δηλαδή? Η μία είναι Αυστρία και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να σηκώσει άλλες 2 κούπες του χρόνου Ηδη ξεκινησαν τα στοιχηματα. Το πρωταθλημα σας του χρονου θα ειναι στημενο η χαρτινο? Πονταρω στο χαρτινο, καιρο εχετε να παρετε. και η άλλη κέρδισε χθες τη Ραντ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Europa. Οσο γιαυτο επειδη εχεις επιλεκτικη μνημη, θα σε παω λιγοτερο απο 12 μηνες πισω να σου θυμισω τις ηρωικες σου μαχες επι Αλβανικου εδαφους για να περασεις στον επομενο γυρο προκριματικων για ομιλους (αλλα τελικα σου χαλασε το ονειρο καποια Μακαμπο-κατι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ηδη ξεκινησαν τα στοιχηματα. Το πρωταθλημα σας του χρονου θα ειναι στημενο η χαρτινο? Προεδρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 μαφιοζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πειραιώτικο (γκολ και ξύλο κι έτσι να ούμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πειραιώτικο (γκολ και ξύλο κι έτσι να ούμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις