KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ποιος το απέδειξε ? http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor λογικη.δυνατο εργαλειο.νιωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 εγινες εισαγγελεας; Ήμουν από πάντα. http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor λογικη.δυνατο εργαλειο.νιωστο. Κρίμα που η λογική δεν κατάδικάζει αλλά τα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να είναι όλη η Ελλάδα στα δικαστήρια. η ειρωνεια; ειναι αληθεια. Κρίμα που η λογική δεν κατάδικάζει αλλά τα στοιχεία. εγινες δικαστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 η ειρωνεια; ειναι αληθεια. Αν δηλαδή εγώ πω πως κρύβεις μισό κιλό κοκαΐνη στο αμάξι σου, πρέπει να σου ασκηθεί δίωξη αυτεπαγγέλτως, χωρίς καν να γίνει έρευνα επ' αυτού έτσι? Ρε πάτε καλά καλοκαιριάτικα? εγινες δικαστης; Ἐγώ εἰμι ὁ ὤν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 οι αξιοπιστες μαρτυριες γινονται αποδεκτες στα δικαστηρια ως ενοχοποιητικα στοιχεια.ακομα και αν προερχονται μεσα απο νομιμα μαγνητοφωνημενες ομιλιες. αν τωρα εσυ κανεις επισημη καταγγελια και εισαι διατεθειμένος να καταθεσεις ενορκως και στο δικαστηριο,οτι εχω ναρκωτικα στο αμαξι μου,φυσικα και θα ασκηθει διωξη εναντιον μου. δηλαδη πρεπει να βρουν τα ναρκωτικα στο αμαξι μου για να γινει η διωξη; και αν εγω τα πεταξα; η διωξη θα γινει,οπως θα γινει και η ερευνα που θα ακολουθησει προκειμενου να ριξει φως στην υποθεση και στο τελος οταν γινει η δικη,ολα τα φυσικα στοιχεια μαζι με τις μαρτυριες θα αποδειξουν την ενοχη η οχι του κατηγορουμενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 οι αξιοπιστες μαρτυριες γινονται αποδεκτες στα δικαστηρια ως ενοχοποιητικα στοιχεια.ακομα και αν προερχονται μεσα απο νομιμα μαγνητοφωνημενες ομιλιες. αν τωρα εσυ κανεις επισημη καταγγελια και εισαι διατεθειμένος να καταθεσεις ενορκως και στο δικαστηριο,οτι εχω ναρκωτικα στο αμαξι μου,φυσικα και θα ασκηθει διωξη εναντιον μου. δηλαδη πρεπει να βρουν τα ναρκωτικα στο αμαξι μου για να γινει η διωξη; και αν εγω τα πεταξα; η διωξη θα γινει,οπως θα γινει και η ερευνα που θα ακολουθησει προκειμενου να ριξει φως στην υποθεση και στο τελος οταν γινει η δικη,ολα τα φυσικα στοιχεια μαζι με τις μαρτυριες θα αποδειξουν την ενοχη η οχι του κατηγορουμενου. Δεν μιλάμε εδώ για καταγγελία αγόρι μου, μιλάμε για 2 ανθρώπους που μιλάνε για κάποιον τρίτο και του επιρρίπτουν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ. Συνεχίστε να το παίζετε μαϊμούδες οι βάζελοι, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι ο Πατέρας είναι χωμένος μέχρι την κοιλιά στα ίδια σκ@τά που είναι και οι υπόλοιποι. Μόλις στεγνώσει ο βούρκος, θα δούμε ποια γουρούνια κρύβονται στον πάτο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 δεν ειμαι το αγορι σου.ανακαλεσε παρακαλω. Δεν μιλάμε εδώ για καταγγελία αγόρι μου, μιλάμε για 2 ανθρώπους που μιλάνε για κάποιον τρίτο και του επιρρίπτουν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ. λαθος.η ερευνα ξεκινησε κατοπιν καταγγελιας.στην πορεια της ερευνας αποκαλυφθηκαν και τριτα προσωπα που μπλεκονται στις παρανομιες. ο εισαγγελεας,ενας επαγγελματιας δηλαδη που εχει σπουδασει τον νομο και αποκτησει μεσω της δουλειας και της πειρας του, το αξιωμα του ανωτατου δικαστικου υπαλληλου, θεωρησε οτι εχει αρκετα στοιχεια να ασκησει διωξη και σε αυτα τα τριτα προσωπα. απο κει και υστερα το αν εχει δυνατη υποθεση η οχι που να ευσταθει στο δικαστηριο,αυτο μενει να το δουμε.τι να δουμε,σχεδον ολοι θα αθωωθουν στο τελος αφου μιλαμε για ελλαδα. Συνεχίστε να το παίζετε μαϊμούδες οι βάζελοι, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι ο Πατέρας είναι χωμένος μέχρι την κοιλιά στα ίδια σκ@τά που είναι και οι υπόλοιποι. Μόλις στεγνώσει ο βούρκος, θα δούμε ποια γουρούνια κρύβονται στον πάτο του. και αμα ειναι τι εγινε.τιποτα δεν προκειται να αλλαξει στο ποδοσφαιρο η στην χωρα γενικοτερα. απλως εσενα προσωπικα θα μετριασει καπως την καζουρα που εισπραττεις και την δυσκολη θεση που βρισκεσαι ως φανατισμενος οπαδος εδω και δυο μηνες.εσενα αυτο σε νοιαζει και οχι να γινει "υγιες" το ποδοσφαιρο. εγω παντως το διασκεδαζω αφανταστα με ολη αυτην την κατασταση.εχουν πλεον πεσει οι μασκες και τα προσχηματα,και αυτο που ολος ο κοσμος ηξερε και συζηταγε αλλα δεν μπορουσε να αποδειξει,εχει πλεον επιβεβαιωθει με τον καλυτερο τροπο. κριμα παντως που δεν εχουμε και αναλογες κασετες με πολιτικους για πολιτικα θεματα.μια φορα κατι πηγε να γινει με τον Ζαχοπουλο αλλα την πατησε ο βλακας ο Μακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καταλαβαίνω πως είναι ζόρι να έχετε για πρόεδρο έναν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου. Γιατί τον υποστηρίζεται λυσσαλέα δεν καταλαβαίνω. * Από τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο ξυλοδαρμός Βασάρα ήταν έργο Μαριδάκη, γι' αυτό ο άλλος έδιωξε με τις κλωτσιές τον μπράβο του. Που ξεπουλήθηκε για 200k €. ** Βρείτε ποιος άλλος παράγοντας έταξε δωρεά 1.000.000 στην ΕΛ.ΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ο εισαγγελεας,ενας επαγγελματιας δηλαδη που εχει σπουδασει τον νομο και αποκτησει μεσω της δουλειας και της πειρας του, το αξιωμα του ανωτατου δικαστικου υπαλληλου, θεωρησε οτι εχει αρκετα στοιχεια να ασκησει διωξη και σε αυτα τα τριτα προσωπα. Λειτουργεί άψογα το δημόσιο συνεπώς, κακώς χτυπιέσαι σε άλλα threads για την ανικανοτητά τους. Καταλαβαίνω πως είναι ζόρι να έχετε για πρόεδρο έναν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου. Γιατί τον υποστηρίζεται λυσσαλέα δεν καταλαβαίνω. * Από τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο ξυλοδαρμός Βασάρα ήταν έργο Μαριδάκη, γι' αυτό ο άλλος έδιωξε με τις κλωτσιές τον μπράβο του. Που ξεπουλήθηκε για 200k €. ** Βρείτε ποιος άλλος παράγοντας έταξε δωρεά 1.000.000 στην ΕΛ.ΑΣ. Σχεδόν όλοι οι παράγοντες του αθλητισμού είναι εγκληματίες του Ποινικού Δικαίου, με εξαίρεση τον Τζίγγερ και τους Αγγελόπουλους. Αυτό δεν κάνει την ομάδα σας "πεντακάθαρη", από τη στιγμή που στο βωμό της κάθαρσης δεν θυσιάζεται ο αρχιερέας της μπουγάδας. PS Αυτό με τον ξυλοδαρμό Βασσάρα, ως έργο Μαρινάκη είναι πραγματικά σενάριο για sci-fi ταινία. Ο καλός Πατέρας απομάκρυνε τον ξεπουλημένο μπράβο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 δεν με ενδιαφερει να παρω το πρωταθλημα, με ενδιαφερει ο απατεωνας Μαρινακης να μπει φυλακη και το σωματειο του να πεσει κατηγορια. λιγο δυσκολο οταν εχει εναν στρατο προβατων (καλη ωρα) να τον υποστηριζει, κι ας ειναι υποκοσμος. οπως ειπε και ενα φιλος παραπανω, αν εισαι ΓΑΥΡΟΣ ξερεις. Το τελευταίο που θέλετε είναι να πέσει φώς στην υπόθεση. Ας πέσει ο Ολυμπιακός μπάς και πάρουμε κανένα τσάμπα πρωτάθλημα ξερωγώ. Αφού ξέρουμε οτι με Τζίγκερ θα παλεύουμε για την τιμητική 2η θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν περιμένω να βγάλουμε άκρη μεταξύ μας ούτε να συμφωνήσουμε. Απλά προβληματίσου λίγο. Μην τρως αμάσητα όσα σου πουλάνε... Τρωω αμασητα..Εγω δεν ειπα ποτε να μην περασει ο πατερας απο την δικαιοσυνη οπως εχω τονισει οτι θα επρεπε να περασουν ξανα οι κυριοι εγω δεν γνωριζω.. Αλλα αλλος μας το παιζει ιστορια με τους αθωους κλπ κλπ Ε τι δεν σας χαροποιει οτι θα παιζουμε για την 2η θεση? Θα ειστε αιωνιοι πρωταθλητες.. χχ μονοι και ψψ ολοι μας.. Απορια: Ο τακης τι δουλεια κανει και βρηκε 5.7 εκατομμυρια το παλικαρι να μας την πει και εμας δηλαδη να μην παλευουμε τοσο σκληρα με το διαβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τρωω αμασητα..Εγω δεν ειπα ποτε να μην περασει ο πατερας απο την δικαιοσυνη οπως εχω τονισει οτι θα επρεπε να περασουν ξανα οι κυριοι εγω δεν γνωριζω.. Αλλα αλλος μας το παιζει ιστορια με τους αθωους κλπ κλπ Ε τι δεν σας χαροποιει οτι θα παιζουμε για την 2η θεση? Θα ειστε αιωνιοι πρωταθλητες.. χχ μονοι και ψψ ολοι μας.. Απορια: Ο τακης τι δουλεια κανει και βρηκε 5.7 εκατομμυρια το παλικαρι να μας την πει και εμας δηλαδη να μην παλευουμε τοσο σκληρα με το διαβασμα... Άντε πάλι με τους αθώους και τους ενόχους. Εγώ και εσύ θα βγάλουμε το πόρισμα αυτό? Δεν λέτε ότι κάνει σωστά την δουλειά της η Παπανδρέου? Ε αφήστε την λοιπόν να την κάνει και μετά ας πέσει και ο Ολυμπιακός. Τι φοβάστε δηλαδή? Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά της και κρύβονται και αλλά πράγματα από πίσω, προς όφελος (άμεσα/έμμεσα) μιας συγκεκριμένης ομάδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Άντε πάλι με τους αθώους και τους ενόχους. Εγώ και εσύ θα βγάλουμε το πόρισμα αυτό? Δεν λέτε ότι κάνει σωστά την δουλειά της η Παπανδρέου? Ε αφήστε την λοιπόν να την κάνει και μετά ας πέσει και ο Ολυμπιακός. Τι φοβάστε δηλαδή? Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά της και κρύβονται και αλλά πράγματα από πίσω, προς όφελος (άμεσα/έμμεσα) μιας συγκεκριμένης ομάδας... Eσυ δεν μας λες και διατυμπανιζεις τοσο καιρο οτι ο μαρινακης δεν εχει κανει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Eσυ δεν μας λες και διατυμπανιζεις τοσο καιρο οτι ο μαρινακης δεν εχει κανει τιποτα? Τι έχει κάνει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις