firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δηλαδή εσύ, έχοντας μελετήσει όλη την δικογραφία, φτάνεις στο συμπέρασμα πως η εν λόγο εισαγγελέας κάνει την δουλειά της λανθασμένα και μεροληπτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Συνηθισαν οι γαυροι την ιδιαιτερη και ειδικη μεταχειριση απο το κρατος, τους δικαστες, τους διαιτητες κλπ κλπ και οποιος τολμησει να τους παει με κοινη λογικη και 50-50, μεροληπτει. Τα ειδαμε το 2010 με το 50-50 της διαιτησιας που οι γαυροι το βλεπανε σαν 200-0 υπερ του ΠΑΟ, τα βλεπουμε και τωρα με την εισαγελεα που τυγχανει χλευασμου απλα επειδη προχωρα την ερευνα και ασκει το επαγγελμα της. Στο τελος και θα (ξανα)κουκουλωθει το σκανδαλο και παραπονο θα εχουνε οι γαυροι, οτι η πολιτεια μεροληπτησε σε βαρος τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δηλαδή εσύ, έχοντας μελετήσει όλη την δικογραφία, φτάνεις στο συμπέρασμα πως η εν λόγο εισαγγελέας κάνει την δουλειά της λανθασμένα και μεροληπτεί; Μιλάω για την συγκεκριμένη δίωξη που έκανε χωρίς να γίνουν ΚΑΝ επεισόδια. Τα ειδαμε το 2010 με το 50-50 της διαιτησιας που οι γαυροι το βλεπανε σαν 200-0 υπερ του ΠΑΟ, τα βλεπουμε και τωρα με την εισαγελεα που τυγχανει χλευασμου απλα επειδη προχωρα την ερευνα και ασκει το επαγγελμα της. Εγώ προσωπικά δεν το είπα ποτέ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μιλάω για την συγκεκριμένη δίωξη που έκανε χωρίς να γίνουν ΚΑΝ επεισόδια. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη μπορεί να επέμβει χωρίς να έχει γίνει κάτι. Αν π.χ. εγώ λέω "Σκοπεύω να διαρπάξω δολιοφθορά στον τάδε" και τελικά δεν το κάνω, δεν πρέπει να το διερευνήσει η δικαιοσύνη; Να δει έστω αν προσπάθησα να κάνω αυτό που έλεγα, οπότε μιλάμε για απόπειρα. Κατάλαβες γιατί μιλάω. Το ότι δεν έγινε κάτι δεν σημαίνει πως δεν προσπάθησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση η θύρα 7 να τα κάνει μπάχαλο. Μπορεί και να είναι μούφα. Ο Εισαγγελέας κάνει αυτό που πρέπει. Δεν κατηγορεί κανέναν, δίωξη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μπράβο πρόοδο η Ελλάδα Έχουμε εξιχνιάσει όλες τις περιπτώσεις που έχουν γίνει εγκλήματα και καταχρήσεις και τώρα θα ελέγξουμε αν είχε σκεφτεί κάποιος να κάνει αδίκημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μπράβο πρόοδο η Ελλάδα Έχουμε εξιχνιάσει όλες τις περιπτώσεις που έχουν γίνει εγκλήματα και καταχρήσεις και τώρα θα ελέγξουμε αν είχε σκεφτεί κάποιος να κάνει αδίκημα Άσε με να μαντέψω τι σκέφτεσαι να πεις μετά... "θα δεχτώ να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός μόνο όταν τιμωρηθούν και ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες που παρανόμησαν". Βρε ατιμούλικα, σαν ανοιχτό βιβλίο είστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς που η δικαιοσύνη μπορεί να επέμβει χωρίς να έχει γίνει κάτι. Αν π.χ. εγώ λέω "Σκοπεύω να διαρπάξω δολιοφθορά στον τάδε" και τελικά δεν το κάνω, δεν πρέπει να το διερευνήσει η δικαιοσύνη; Να δει έστω αν προσπάθησα να κάνω αυτό που έλεγα, οπότε μιλάμε για απόπειρα. Κατάλαβες γιατί μιλάω. Το ότι δεν έγινε κάτι δεν σημαίνει πως δεν προσπάθησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση η θύρα 7 να τα κάνει μπάχαλο. Μπορεί και να είναι μούφα. Ο Εισαγγελέας κάνει αυτό που πρέπει. Δεν κατηγορεί κανέναν, δίωξη κάνει. Το θεμα ειναι αν μιλας εσυ με τον ερωδιο και λετε οτι ο vlachaquito θα στειλει οπαδους στο οφη-αρης για να κανουν επεισοδια (τα οποια δεν γινονται τελικα, ουτε εστειλε κανεις κανεναν), μετα κανεις διωξη σε μενα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το θεμα ειναι αν μιλας εσυ με τον ερωδιο και λετε οτι ο vlachaquito θα στειλει οπαδους στο οφη-αρης για να κανουν επεισοδια (τα οποια δεν γινονται τελικα, ουτε εστειλε κανεις κανεναν), μετα κανεις διωξη σε μενα?? Και στο τέλος δεν έγινε και τίποτα να συμπληρώσω εγώ. Όσο αντιολυμπιακός και να είναι κάποιος, νομίζω φαίνεται ότι κάτι δεν στέκει στην όλη υπόθεση. Με το ζόρι ρε παιδί μου να βγάλουμε κάτι για τον Ολυμπιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και στο τέλος δεν έγινε και τίποτα να συμπληρώσω εγώ. Όσο αντιολυμπιακός και να είναι κάποιος, νομίζω φαίνεται ότι κάτι δεν στέκει στην όλη υπόθεση. Με το ζόρι ρε παιδί μου να βγάλουμε κάτι για τον Ολυμπιακό. Το παμε ρε παιδι μου ο μαρινακης ειναι ο εξυγιαντης του ποδοσφαιρου..Αθωα περιστερα..Γιατι παρεξηγεισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και στο τέλος δεν έγινε και τίποτα να συμπληρώσω εγώ. Όσο αντιολυμπιακός και να είναι κάποιος, νομίζω φαίνεται ότι κάτι δεν στέκει στην όλη υπόθεση. Με το ζόρι ρε παιδί μου να βγάλουμε κάτι για τον Ολυμπιακό. με το ζορι που παραδεχτηκαν το στημενο οσφπ-Παο και την προστασια του καλοπουλου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το παμε ρε παιδι μου ο μαρινακης ειναι ο εξυγιαντης του ποδοσφαιρου..Αθωα περιστερα..Γιατι παρεξηγεισαι? Ξέχασες να επισημάνεις ότι διδάσκει ήθος, το σημαντικότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το παμε ρε παιδι μου ο μαρινακης ειναι ο εξυγιαντης του ποδοσφαιρου..Αθωα περιστερα..Γιατι παρεξηγεισαι? Βρε ο Μαρινακης μπορεί και να είναι ο νέος Καπετάνιος και αν είναι, ας τιμωρηθεί και αυτός και ο Ολυμπιακός, αλλά όχι και να τον βγάλουμε παραγκάρχη με το στανιό... Δηλαδή εσένα δεν σου βρωμάει τίποτα σε όλη αυτή την υπόθεση? Για ανοίξτε λίγο τα μάτια σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Βρε ο Μαρινακης μπορεί και να είναι ο νέος Καπετάνιος και αν είναι, ας τιμωρηθεί και αυτός και ο Ολυμπιακός, αλλά όχι και να τον βγάλουμε παραγκάρχη με το στανιό... Δηλαδή εσένα δεν σου βρωμάει τίποτα σε όλη αυτή την υπόθεση? Για ανοίξτε λίγο τα μάτια σας... Ναι μου βρωμαει η προστασια των διαιτητων και οι χαρες...Εσενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ναι μου βρωμαει η προστασια των διαιτητων και οι χαρες...Εσενα? -Το ότι πάνε να βγάλουν τον Μαρινακη ως υποκινητή επεισοδίων ενώ δεν έχει γίνει το παραμικρό, επειδή ένας ξάδερφος του μπατζανάκη ενός γνωστού μιας θείας μου, είπε μια λαλακια, δεν σου λέει τίποτα? -Το ότι έχουν ανακατέψει με τα στημένα του ποδοσφαίρου την υπόθεση Μπουρουση μόνο και μόνο για να ακουστεί το όνομα του Ολυμπιακού, δεν σου λέει τίποτα? -Το ότι θεωρούν ξεχωριστή υπόθεση και το έχουν κάνει αβαβά, το στημένο Ξάνθη-ΠΑΟ οπου γιος μεγαλόπαράγοντα του ΠΑΟ κέρδισε εκατομμύρια στο στοίχημα, δεν σου λέει τίποτα? -Το ότι έχει ακουστεί το όνομα του Πατέρα τόσες φορές σε τόσες συνομιλίες και δεν τον έχουν καλέσει ούτε για καφέ, δεν σου λέει τίποτα? -Το ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Πατέρας ήταν ηθικός αυτουργός στον ξυλοδαρμό του Βασσάρα, δεν σου λέει τίποτα? -Το ότι έχουν βγάλει τον Μαρινακη ως προστάτη των διαιτητών επειδή ο Μπεος είπε την φράση "Προστάτευσε τους", δεν σου λέει τίποτα? Και επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Αν Ολυμπιακός και ο Μαρινακης έχουν στήσει ματς τότε να τιμωρηθούν αναλόγως και ας μην τιμωρηθεί και κανένας άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Φιλε μου εισαι απαικτος τι να πω? Εισαι ιδια περιπτωση με τον αφεντκο7 οσο και να συζηταει μαζι σου καποιος δεν βγαζει ακρη. Επισης βοδια εκει που σε παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις