Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι, να βγει και τίποτα για τα αγνά παιδιά που υποστηρίζουν τις ομάδες τους θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Που μας έχουν κόψει το γήπεδο με την εγκληματική τους συμπεριφορά. Μισθοφόροι της συμφοράς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα, ενημερώθηκα, άλλη μία επιτυχία της κας Παπανδρέου:

Στην δεύτερη ομάδα η δίωξη που ασκήθηκε είναι για: υποκίνηση και διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις (πλημμέλημα) με κατηγορούμενους τους Γ. Τσακογιάννη, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Ευάγγελο Μαρινάκη και άγνωστους ακόμη δράστες.

Η υπόθεση αφορά την συνεννόηση που έγινε ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της θύρας 7 στις 13-3-2011, κατά την διάρκεια του αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή, για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επίμαχες συνομιλίες φαίνεται ότι ο Τσακογιάννης ενημερώνει τον Παπαδόπουλο πως έχει συνεννοηθεί ο ίδιος και πως ο Β. Μαρινάκης είναι ενήμερος για την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για να κάνουν επεισόδια.

http://www.sportgate.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=17078:2011-07-11-14-52-27&catid=44:latest-news&Itemid=98

και όντως έτσι έγινε

http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/03/0-1-92.html

:rolleyes:

Έτσι, να βγει και τίποτα για τα αγνά παιδιά που υποστηρίζουν τις ομάδες τους θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Που μας έχουν κόψει το γήπεδο με την εγκληματική τους συμπεριφορά. Μισθοφόροι της συμφοράς...

Μα δεν αμφισβητεί κανείς τον πραγματικό ρόλο των οργανωμένων και τις σχέσεις τους με τις ΠΑΕ. Το θέμα είναι να ευσταθούν κιόλας αυτά που βγαίνουν.

Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έγιναν επεισόδια. Αυτή η 32χρονή Πόπη θα έχει να περηφανεύεται για τη σύλληψη του Μπέου, που μπορούσε να γίνει ανά πάσα στιγμή ακόμα και από τελειόφοιτο της νομικής.

Ε ρε ζόρια...

Ελπίζω κάποιοι να πληρώνονται γιατί αλλιώς...

Εγκαλούμε και εισαγγελείς τώρα;

και όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω.

edit: ορθότερο ρήμα

Ρε τόλμησε η κυρία κάποια Παπανδρέου (που πολύ θα γούσταρε ο Ερωδιός να της πεί κανά μπινελίκι, έτσι τουλάχιστον προκύπτει από τα μηνύματά του) να θίξει τη τιμή και την αξιοπρέπεια του πιό αγνού ανθρπωπυ στο πλανήτη που διδάσκει ήθος, που είναι επιλεκτικός με τις παρέες του και δεν ξέκινά τη μέρα του αν δεν κάνει από μιά καλή πράξη? Ντροπή κυρία Παπανδρέου μου. Και να ξέρατε τουλάχιστον τι είναι το οφσάντ? Πώς δικάζετε υποθέσεις ποδοσφαιρικές αφού δεν ξέρετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού? Γιά σας παρακαλώ κυρία Παπανδρέου μου δεν μπορείτε να αγγίξετε τον Μαρινάκη μας. Γιατί είναι πνεύμα της Ανάστασης κάτι σαν τον Ιησού Χριστό τη στιγμή της Ανάληψης. Δεν μπορείτε καν να τον αντικρύσετε από το φωτοστέφανό που έχει γύρω από το κεφάλι και θα σας θαμπώσει.

Τι? Και είστε μόνο 32 χρονών? Μπράβο σας το λέει η καρδιά σας. Αν καταφέρετε να ξεβρωμίσετε το χώρο θα σας γιορτάζουμε σαν την Αγία Καλλιόπη του ποδοσφαίρου.

Έχετε υπόψιν σας ότι πέφτετε σε δικαστική πλάνη. Δεν πρόκειται γιά το ...Βαραββά το ληστή αλλά γιά το Χριστό. Στο μούσι λίγο διαφέρει αλλά είναι από τη στενοχώρια λόγω του άγχους της επικείμενης φυλάκισης. Και το ακάνθινον στέφανον!

Δλδ ?

αν θυμασαι, μερικες σελιδες πιο πισω, ειχα εκφρασει τον προβληματισμο μου για το αν αυτος ο Σαντσεζ αξιζει ολο αυτον τον ντορο που γινεται, αλλα και τα χρηματα που ζηταει...

Έχουν πέσει "διάνα" πάντως στην υπόθεση Κόρινθος-Παναχαΐκή. Ποίος δεν θυμάται άλλωστε τα "φοβερά" επεισόδια που έκαναν οι Ολυμπιακοί ντυμένοι ως οπαδοί της Παναχαΐκής? :lol:

Η υπόθεση αφορά την συνεννόηση που έγινε ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της θύρας 7 στις 13-3-2011, κατά την διάρκεια του αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή, για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011 Κόρινθος-Παναχαϊκή 0-1

* Πολλά σχολεία και μαθητές της πόλης έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα και όπως φαίνεται η κινητοποίηση των διοικούντων της Κορίνθου έπιασαν τόπο…

* Αντικείμενα δέχθηκε μέλη της αποστολής της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, σε μια ατμόσφαιρα αρκετά φανατισμένη από πλευράς γηπεδούχων…

* Αποδοκιμάστηκε έντονα ο προπονητής και ο πρόεδρος των "κοκκινόμαυρων"…

* Δέκα φίλαθλοι της Παναχαϊκής έχουν πληρώσει εισιτήριο, αλλά οι Αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επιτρέπουν την είσοδο στο γήπεδο! Λίγη ώρα αργότερα πάντως, οι "κοκκινόμαυροι" φίλαθλοι εισήλθαν στο γήπεδο.

Μιλάμε για όργια του Ολυμπιακού...

Με το σταγονόμετρο ψάχνουν μήπως και βρουν κάτι για να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό.

Τι έγινε, τον Ψωμιάδη ακόμα να τον βρούνε? Μα τόσο καλά κρύβετε ρε παιδί μου?

Πολύ βρώμα λέμε η υπόθεση...

Toν ηθικό αυτουργό για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα θα τον βρούμε?Ο διάλογος Μάκη με τον γιο του δεν αποτελεί "απόδειξη" για κατηγορητήριο.Ο διάλογος Τσακογιάννη-Παπαδόπουλου αποτελεί μια χαρά απόδειξη για δίωξη του γενειοφόρου.

Κάνετε ρε παιδιά λες κ έχει τιμωρηθεί κανεις! Όλο θα...θα...θα και μεθαύριο ο ΟΣΦΠ Βόλου παίζει αγώνα και ο πρόεδρός του είναι φυλακή για στημένα. Δηλαδή ποιον έστηνε? Την ομάδα του για να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα? Τζάμπα χαλιέστε....

Κάνετε ρε παιδιά λες κ έχει τιμωρηθεί κανεις! Όλο θα...θα...θα και μεθαύριο ο ΟΣΦΠ Βόλου παίζει αγώνα και ο πρόεδρός του είναι φυλακή για στημένα. Δηλαδή ποιον έστηνε? Την ομάδα του για να πάρει Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα? Τζάμπα χαλιέστε....

Καλά αυτό είναι σίγουρο, κανείς από αυτούς που πραγματικά φταίει δεν θα τιμωρηθεί. Το μόνο κακό είναι οτι θα έχεις τον κάθε Παναθηναϊκό πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει "να πως παίρνατε τα πρωταθλήματα".

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, μια ζωή την πλάτη μου θα βλέπουν, όσο τρώνε αυτό το παραμύθι και δεν κοιτάνε να φτιάξουν ομάδα. :-D

Ρε τόλμησε η κυρία κάποια Παπανδρέου (που πολύ θα γούσταρε ο Ερωδιός να της πεί κανά μπινελίκι, έτσι τουλάχιστον προκύπτει από τα μηνύματά του) να θίξει τη τιμή και την αξιοπρέπεια του πιό αγνού ανθρπωπυ στο πλανήτη που διδάσκει ήθος, που είναι επιλεκτικός με τις παρέες του και δεν ξέκινά τη μέρα του αν δεν κάνει από μιά καλή πράξη? Ντροπή κυρία Παπανδρέου μου. Και να ξέρατε τουλάχιστον τι είναι το οφσάντ? Πώς δικάζετε υποθέσεις ποδοσφαιρικές αφού δεν ξέρετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού? Γιά σας παρακαλώ κυρία Παπανδρέου μου δεν μπορείτε να αγγίξετε τον Μαρινάκη μας. Γιατί είναι πνεύμα της Ανάστασης κάτι σαν τον Ιησού Χριστό τη στιγμή της Ανάληψης. Δεν μπορείτε καν να τον αντικρύσετε από το φωτοστέφανό που έχει γύρω από το κεφάλι και θα σας θαμπώσει.

Τι? Και είστε μόνο 32 χρονών? Μπράβο σας το λέει η καρδιά σας. Αν καταφέρετε να ξεβρωμίσετε το χώρο θα σας γιορτάζουμε σαν την Αγία Καλλιόπη του ποδοσφαίρου.

Έχετε υπόψιν σας ότι πέφτετε σε δικαστική πλάνη. Δεν πρόκειται γιά το ...Βαραββά το ληστή αλλά γιά το Χριστό. Στο μούσι λίγο διαφέρει αλλά είναι από τη στενοχώρια λόγω του άγχους της επικείμενης φυλάκισης. Και το ακάνθινον στέφανον!

Η γυναίκα δεν ήξερε ότι τα εκτός έδρας τα προπληρώνονται οι διαιτητές και έβγαλε κατηγορητήριο για δωροδοκία του Γιάχου.

Είναι το ίδιο σχετική με εσένα στη μπάλα geovard.

Επίσης ασκεί διώξεις για γεγονότα που δεν συνέβησαν ποτέ. Μεγάλη επιτυχία.

Εξυγίανση για τον κάθε λογής βάζελο είναι να πέσει ο Ολυμπιακός στη Β για να μπορεί μετά να ελέγχει ανενόχλητος τα πάντα, όπως γινόταν επί εποχής Καπετάνιου.

Καλά αυτό είναι σίγουρο, κανείς από αυτούς που πραγματικά φταίει δεν θα τιμωρηθεί. Το μόνο κακό είναι οτι θα έχεις τον κάθε Παναθηναϊκό πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει "να πως παίρνατε τα πρωταθλήματα".

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, μια ζωή την πλάτη μου θα βλέπουν, όσο τρώνε αυτό το παραμύθι και δεν κοιτάνε να φτιάξουν ομάδα. :-D

Παναθηναϊκός είμαι κ γω κ δεν έχω πρόθεση να σε πρήξω για το πως τα παίρνουμε ή παίρνετε, απλά βαρέθηκα να είμαι πιόνι στην σκακιέρα τους όπου κ οι δυο τους κερδίζουν φίλε μου. Είτε ο δικός μας είτε ο δικός σας εκτός από ομάδα κοιτάξανε.... να το πω όσο ποιο αγνά μπορώ....να προστατέψουν την ομάδα τους. Από ποιον κ γιατί να πρέπει να την προστατέψουν? Γιατί λυσάνε για να πάρουν την εύνοια με το μέρος τους επειδή έτσι δουλεύει στο σύστημα? Να το συντρίψουν το σύστημα και να μην το έχουν ανάγκη, αυτό έχει ανάγκη τους "μεγάλους" για να επιβιώσει όχι οι "μεγάλοι" αυτό. Αλλά μήπως τελικά δεν είναι κ τόσο θύματα κ αυτοί.....?

Toν ηθικό αυτουργό για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα θα τον βρούμε?Ο διάλογος Μάκη με τον γιο του δεν αποτελεί "απόδειξη" για κατηγορητήριο.Ο διάλογος Τσακογιάννη-Παπαδόπουλου αποτελεί μια χαρά απόδειξη για δίωξη του γενειοφόρου.

Eλα ρε μην ανησυχεις εχεις 5-6 παραρτηματα για του χρονου πως κανεις ετσι..Χαλαρα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...