Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως ειναι συγκλονιστικές οι διαπραγματευσεις.. π.χ. ελα Πελεκανε με 4ετες συμβολαιο, δεν σε χρειαζόμαστε και δεν θα παιζεις αλλά δεν θελω να πας και σε ααλλη ομαδα, ποσα θελεις; Παρτα.. Και μετα του ζητανε να αφησει τα 2/3 του συμβολαιου του...

Θα παιξει με μικρους ο Ολυμπιακος, Σλουκα, Παπανικολαου, μπορει να χτυπήσει και Χρυσικοπουλο που έμεινε ελευθερος.. Θα βρει και 3 αμερικανους απο ΝΒΑ ή β' γυρο του ντραφτ, αρκετα φθηνους λόγω λοκ αουτ και θα κανει ενα καλο συνολο.

Δημοσ.

Ολη η ομαδα ειναι ο Σπανουλης, και το 5αρι που θα αποκτηθει. Μια που παμε σε εποχες λιτοτητας, θεωρω κομβικες τις 2 αυτες θεσεις.

Υ.Γ. Μεγαλη και χρησιμη προσθηκη θα ειναι ο Ζησης.

Υ.Γ. Απο τους παικτες που εφυγαν ως τωρα, μονο ο Γκορντον με "πληγωσε".

Δημοσ.

Ζηση χωρις να σταξετε χρημα στην Σιενα δεν παιρνετε να κωλοχτυπιέστε.

Ο Γκορντον ειναι υπερχρήσιμος ρολίστας αλλά δεν μπορεσε να αποδώσει πολλά περσι.

BTW αν ισχυουν αυτα που γράφει το basketnet οτι ο Ολυμπιακος δεν θελει τον Σλουκα και θα τον δωσει δανεικο στον Αρη ή θα τον αφησει ελευθερο θα βαλω αφισα στο δωματιο μου τους Αγγελοπουλους :P

Δημοσ.

Παιρνουμε Γεστε οπως φαινεται ...

Πολυ ποιοτικο ροστερ θα γινει ...

Ξερω θα μου πειτε ειναι μεγαλος ..

Και δεν εχετε αδικο ..

Αλλα δε πιστευω να παιζει βασικος.

Ο Βαλβερδε μαλον τον θελει για να κανει το ροτεισιον λογω των τριων διοργανωσεων που εχουμε φετος.

Για το ελληνικο πρωταθλημα θα κανει τη διαφορα χαλαρα κι ολας.

Θα μπαινει να βαζει τις πινελιες του .

Δημοσ.

Η μαγεία του Ριβάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα δύο γκολ της Σάο Πάουλο δημιούργησε ο Ριβάλντο, που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος βασικός, οδηγώντας την ομάδα στη νίκη με 2-1 επί της Κρουζέιρο. Στο 21' και στο 46' οι... μαγικές μπαλιές του 39χρονου Βραζιλιάνου άσου.

http://www.dailymotion.com/video/xju20d_yyy-yyyyyy-yyyyyyyyy-2-1_sport#from=embed&start=1

Ερωτευμενος με τη μπαλα ειναι.

Οταν παει 50 θα σταματησει.

Μπραβο του πραγματικα.

Η τεχνη δε ξεχνιεται.

Δημοσ.

Μας τιμαει που θα πληρωσουμε 3εκ. για τον Σαντσεζ τον Κολομβιανο Σιμαο ??

Με λιγη περισσοτερη τεχνικη ισως ...

Αν και απο τα 2 ματς που εχω δει ο Σιμαο μου φαινεται πιο καλος στα μαρκαρισματα.

Δημοσ.

Μας τιμαει που θα πληρωσουμε 3εκ. για τον Σαντσεζ τον Κολομβιανο Σιμαο ??

Με λιγη περισσοτερη τεχνικη ισως ...

Αν και απο τα 2 ματς που εχω δει ο Σιμαο μου φαινεται πιο καλος στα μαρκαρισματα.

Όλο και κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν οι Κοβασεβιτς Νινιαδης Βαλβερδε που τον θέλουν. Κόντρα στον Μέσι τον είδαμε εμείς, τι παραπάνω να κάνει?

Δημοσ.

εγω για τον Σαντσες τα εχω πει και στο παρελθον!!!!

Δλδ ?

Όλο και κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν οι Κοβασεβιτς Νινιαδης Βαλβερδε που τον θέλουν. Κόντρα στον Μέσι τον είδαμε εμείς, τι παραπάνω να κάνει?

Αν θες να φτιαχτεις με τον παιχταρα που θα παρουμε διαβασε εδω.

Μιλαμε για διθυραμβους , οχι αστεια ....

http://www.sport-fm.gr/article/487337

Το πιο αστειο ειναι εκει που λεει :

Η συμμετοχή του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Κολομβίας ήταν και σε αυτό το ματς περιορισμένη, αλλά και πάλι σου έδινε την εντύπωση ότι αυτό συνέβαινε λόγω εντολής και όχι λόγω αδυναμίας.

Ακομα και σ αυτο να τον δικιολογησουν ...:lol::lol:

Δημοσ.

εστειλε λεει ο Μαρινακης κατι καλοπαιδα της θυρας 7 να κανουν επεισοδεια στο Κορινθος-Παναχαικη για να τιμωρηθει ο Κουγιας.

υποκοσμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...