traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και δηλαδή αυτό τώρα είναι πιο σοβαρό από το άλλο ε? Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση... Δίχνει πολύ πιο σοβαρό απο αυτό που μας έβαλες εσύ!!!!!! Και μιας και αναφέρθηκες στον επίτιμο: http://pesetero-blog.blogspot.com/2008/05/blog-post_21.html Δεν με απασχολεί τι έκανε ο Βαρδινογιάννης, για την ΑΕΚ θέλω να μου βρίσκεις πράματα να μάθω τίποτα, μπας και αλλάξω ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δίχνει πολύ πιο σοβαρό απο αυτό που μας έβαλες εσύ!!!!!! Έτσι την πάτησε η μισή Ελλάδα στις προηγούμενες εκλογές. Έδειχνε πιο σοβαρό απ' ότι είναι το κόμμα που αναφέρεται στο blog σου. Δεν με απασχολεί τι έκανε ο Βαρδινογιάννης, για την ΑΕΚ θέλω να μου βρίσκεις πράματα να μάθω τίποτα, μπας και αλλάξω ομάδα. Μια χαρά σε αφορά, γιατί όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού. Εσείς είστε στην κατηγορία ΠΑΟΚ, Άρης. Το πιασές? Αμελητέα ποσότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μια χαρά σε αφορά, γιατί όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού. Εσείς είστε στην κατηγορία ΠΑΟΚ, Άρης. Το πιασές? Αμελητέα ποσότητα. Προτιμώ να είμαι στον βόθρο του πλυντηρίου πιάτων, παρά στον βόθρο της χέστρας. Το πιασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μα δεν είσαι σε κανένα βόθρο, αυτό σου εξηγώ. Δεν είσαι καν στα περιττώματα του βόθρου. Δεν ασχολείται κανείς με την ομάδα σου, παρά μόνο όταν δημιουργείτε τζέρτζελο εναντίον του Ολυμπιακού. Σε αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν πατάει ψυχή, ενώ σε αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού, τίγκα το γήπεδο και πετούσατε stringάκια στο παρκέ. Για τέτοια ανυπαρξία μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μα δεν είσαι σε κανένα βόθρο, αυτό σου εξηγώ. Δεν είσαι καν στα περιττώματα του βόθρου. Δεν ασχολείται κανείς με την ομάδα σου, παρά μόνο όταν δημιουργείτε τζέρτζελο εναντίον του Ολυμπιακού. Σε αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν πατάει ψυχή, ενώ σε αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού, τίγκα το γήπεδο και πετούσατε stringάκια στο παρκέ. Για τέτοια ανυπαρξία μιλάμε. Αφού σας τιμάει εσάς να είστε στον βόθρο, εμένα δεν με απασχολεί. Να μαθαίνεις λοιπόν οτι αυτό το τζέρτελο γίνεται για αυτό που έχει βγεί αυτές τις μέρες. Γιατί μια στις 5 δεν σας βγαίνει το στημένο παιχνιδάκι με την ΑΕΚ και χάνεται. Εκεί λοιπόν φαίνεται η πραγματική αξία της ομάδας!!!!!!!!!! Καλά τώρα μου την είπες........... Κάτι πιο τιμητικό απο τα να μην είμαι σε κανένα βόθρο δεν μπορούσες να βρείς. 4ο fail!!!! *Πάρτε κανα πρωτάθλημα στο μπάσκετ, που δεν θυμάστε πότε ήταν το τελευταίο σας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αφού σας τιμάει εσάς να είστε στον βόθρο, εμένα δεν με απασχολεί. Να μαθαίνεις λοιπόν οτι αυτό το τζέρτελο γίνεται για αυτό που έχει βγεί αυτές τις μέρες. Γιατί μια στις 5 δεν σας βγαίνει το στημένο παιχνιδάκι με την ΑΕΚ και χάνεται. Εκεί λοιπόν φαίνεται η πραγματική αξία της ομάδας!!!!!!!!!! Καλά τώρα μου την είπες........... *Πάρτε κανα πρωτάθλημα στο μπάσκετ, που δεν θυμάστε πότε ήταν το τελευταίο σας..... Μιλάτε και για πρωταθλήματα στο μπάσκετ τρομάρα σας. Πιες καμία μπυρίτσα Άλφα 2 και κάνε καμία ένσταση μπας και σωθείς. http://www.youtube.com/watch?v=EBbsFLdQnis End of story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αχου αχου.... παω να αυτοκτονήσω. Τι ήταν αυτό που μου εκανες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 erwdios έχεις full pm box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Βάζε οτι θες, να ξέρεις εγώ report δεν πρόκειται να σου κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 erwdios έχεις full pm box? Όχι Σάκη. 'Εστειλες και δεν ήρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γιε, μπες εμεσέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://fourtounis.gr/diafora/lekedes.html#02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://fourtounis.gr/diafora/lekedes.html#02 LoL, ψάρωσα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι από την Κ.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις