Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και δηλαδή αυτό τώρα είναι πιο σοβαρό από το άλλο ε? Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση...

Δίχνει πολύ πιο σοβαρό απο αυτό που μας έβαλες εσύ!!!!!!

Και μιας και αναφέρθηκες στον επίτιμο:

http://pesetero-blog.blogspot.com/2008/05/blog-post_21.html

Δεν με απασχολεί τι έκανε ο Βαρδινογιάννης, για την ΑΕΚ θέλω να μου βρίσκεις πράματα να μάθω τίποτα, μπας και αλλάξω ομάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δίχνει πολύ πιο σοβαρό απο αυτό που μας έβαλες εσύ!!!!!!

Έτσι την πάτησε η μισή Ελλάδα στις προηγούμενες εκλογές. Έδειχνε πιο σοβαρό απ' ότι είναι το κόμμα που αναφέρεται στο blog σου.

Δεν με απασχολεί τι έκανε ο Βαρδινογιάννης, για την ΑΕΚ θέλω να μου βρίσκεις πράματα να μάθω τίποτα, μπας και αλλάξω ομάδα.

Μια χαρά σε αφορά, γιατί όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού. Εσείς είστε στην κατηγορία ΠΑΟΚ, Άρης. Το πιασές? Αμελητέα ποσότητα.

Μια χαρά σε αφορά, γιατί όλο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ ΠΑΟ - Ολυμπιακού. Εσείς είστε στην κατηγορία ΠΑΟΚ, Άρης. Το πιασές? Αμελητέα ποσότητα.

Προτιμώ να είμαι στον βόθρο του πλυντηρίου πιάτων, παρά στον βόθρο της χέστρας. Το πιασες?

Μα δεν είσαι σε κανένα βόθρο, αυτό σου εξηγώ. Δεν είσαι καν στα περιττώματα του βόθρου. Δεν ασχολείται κανείς με την ομάδα σου, παρά μόνο όταν δημιουργείτε τζέρτζελο εναντίον του Ολυμπιακού.

Σε αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν πατάει ψυχή, ενώ σε αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού, τίγκα το γήπεδο και πετούσατε stringάκια στο παρκέ. Για τέτοια ανυπαρξία μιλάμε.

Μα δεν είσαι σε κανένα βόθρο, αυτό σου εξηγώ. Δεν είσαι καν στα περιττώματα του βόθρου. Δεν ασχολείται κανείς με την ομάδα σου, παρά μόνο όταν δημιουργείτε τζέρτζελο εναντίον του Ολυμπιακού.

Σε αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός - ΑΕΚ δεν πατάει ψυχή, ενώ σε αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού, τίγκα το γήπεδο και πετούσατε stringάκια στο παρκέ. Για τέτοια ανυπαρξία μιλάμε.

Αφού σας τιμάει εσάς να είστε στον βόθρο, εμένα δεν με απασχολεί. Να μαθαίνεις λοιπόν οτι αυτό το τζέρτελο γίνεται για αυτό που έχει βγεί αυτές τις μέρες. Γιατί μια στις 5 δεν σας βγαίνει το στημένο παιχνιδάκι με την ΑΕΚ και χάνεται. Εκεί λοιπόν φαίνεται η πραγματική αξία της ομάδας!!!!!!!!!!

Καλά τώρα μου την είπες........... Κάτι πιο τιμητικό απο τα να μην είμαι σε κανένα βόθρο δεν μπορούσες να βρείς. 4ο fail!!!!

*Πάρτε κανα πρωτάθλημα στο μπάσκετ, που δεν θυμάστε πότε ήταν το τελευταίο σας.....

Αφού σας τιμάει εσάς να είστε στον βόθρο, εμένα δεν με απασχολεί. Να μαθαίνεις λοιπόν οτι αυτό το τζέρτελο γίνεται για αυτό που έχει βγεί αυτές τις μέρες. Γιατί μια στις 5 δεν σας βγαίνει το στημένο παιχνιδάκι με την ΑΕΚ και χάνεται. Εκεί λοιπόν φαίνεται η πραγματική αξία της ομάδας!!!!!!!!!!

Καλά τώρα μου την είπες...........

*Πάρτε κανα πρωτάθλημα στο μπάσκετ, που δεν θυμάστε πότε ήταν το τελευταίο σας.....

Μιλάτε και για πρωταθλήματα στο μπάσκετ τρομάρα σας. Πιες καμία μπυρίτσα Άλφα 2 και κάνε καμία ένσταση μπας και σωθείς.

http://www.youtube.com/watch?v=EBbsFLdQnis

End of story

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...