Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακοίνωση Μπουρούση :

«Aισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθοιονδήποτε τρόπο.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες, αφού κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον επαγγελματισμό και την ηθική μου. Άλλωστε, αυτό έχει αποδειχθεί από συνεχείς και πολλούς ελέγχους, στους οποίους έχω υποβληθεί από την αρχή της καριέρας μου. Σήμερα κιόλας κατέθεσα αίτηση προς την Ε.Ο.Κ. να υποβληθώ στις απαραίτητες εξετάσεις και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των ελληνικών και διεθνών αρχών για οποιοδήποτε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Eπιπλέον, είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθω ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αποδείξω ότι όσα ελέχθησαν, παρερμηνεύθηκαν και ότι ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλίες και συναλλαγές που αφορούν παράνομες ουσίες.

Πιστεύω, τέλος, ότι έχω αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μου, σαν αθλητής και σαν άνθρωπος, ότι τιμώ την ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους φιλάθλους και τη Διοίκησή της, γεγονός που δεν μπορεί να ακυρωθεί από την παράνομη, ως προς εμένα, δημοσιοποίηση μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας. Ωστόσο, θεωρώ τίμιο και σωστό να ζητήσω συγγνώμη, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εθίγησαν».

Μου λέτε ρε παιδια πως είναι δυνατον να παίζει τόσο πολύ με τη νοημοσύνη μας? Είναι δυνατόν να σε παίρνει χαμπάρι όλη η Ελλάδα και να βγάζεις τέτοια ανακοίνωση? Αυτός είναι χειρότερος και απο τον Μπεο που όταν τον κατηγόρησε ο Κουγιας, εβγαινε στα κανάλια με απίστευτη πειστικότητα, ορκιζόμενος στα παιδιά του ξερω γω, και έκραζε τον Κούγια κτλ. Τελικά υπάρχει λοποδύτης που να το παραδέχεται?

Ουστ απο δω γ@μωλαμόγια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορει να το παραδεχθει γιατι η καμπανα θα πεσει αναγκαστικα βαρυτατη

Πιθανοτατα θα το αρνηθει, θα γινει καποια μοντα πχ οικειοθελης αποχωρηση απο Ελλαδα με προορισμο πιθανοτατα Τουρκια προκειμενου να μεινει στην Εθνικη και να μην φαει καμπανα απο τη FIBA Europe

Παντως εχω συρει και εχω συρει στους Αγγελοπουλους (που συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι και παρα ειναι καφροι και οπαδοι, οπως και οι δικοι μας, απλα τα ΜΜΕ τους εχουν στο απυροβλητο γιατι ριχνουν χρημα στο μπασκετ) αλλα αυτο δεν το θελει ουτε ο Θεος...εαν καποιος δεν πρεπει να βριζει τους Αγγελοπουλους ειναι οι παικτους του Ολυμπιακου.

Αν εχουν φαει και αν δεν εχουν φαει με χρυσα κουταλια, μετριοτητες του Ευρωπαικου μπασκετ

1,5 εκατομμυριο ρε Μπουρουση, μισο παραπανω απο τον Πεκοβιτς να πουμε και διπλασια απο τον Λορμπεκ

Λεφτα που δεν επαιρνε ο Σπλιτερ οταν εφυγε

Για σενα που δεν εχεις πρωταθλημα ή Ευρωπαικο. Και μιλας ετσι?

Γιατί ο Βαγγέλας έχει μία περίεργη κουμπαριά :P :P

Πέρα από την κουμπαριά έχει και κάτι λεφτά τα οποία είναι διατεθιμένος να ρίξει στην ομάδα, κάτι που δεν έχουν οι απέναντι. Οπότε αφού δεν μπορώ εγώ, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Πέρα από την κουμπαριά έχει και κάτι λεφτά τα οποία είναι διατεθιμένος να ρίξει στην ομάδα, κάτι που δεν έχουν οι απέναντι. Οπότε αφού δεν μπορώ εγώ, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Πες μου ειλικρινα, το πιστευεις αυτο που εγραψες?

Διαβασα τη δηλωσητου... Περα απο οσα ειπωθηκαν, κ το τι εχει γινει πραγματικα...

Πως γινεται να δινουν στη δημοσιοτητα προσωπικους διαλογους;;; Πριν καν υπαρξει οποιαδηποτε αποφαση-τιμωρια;

iphone.png

ρε παιδια υπαρχει καποιο λινκ με το τι ειπε ο Μπουρουσης για τους Αγγελοπουλους? γιατι παντου διαβαζω οτι ειναι ντροπη αυτα που ειπε αλλα δεν μπορω να βρω τι ειπε :-(

Το… γαϊτανάκι των εξελίξεων στο σκάνδαλο που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και νέοι διάλογοι του Μάκη Ψωμιάδη με αθλητή είδαν το φως τη δημοσιότητας!

Η συνομιλία τους έγινε στις 31/3/2011. Αναλυτικά ο διάλογος:

Α: Ρε Γιάννη δεν ήθελα να σου στείλω μήνυμα αυτή τη φορά, ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να σου πω καλή επιτυχία.

Β: Καλά κάνατε, είχαμε προπόνηση κύριε Μάκη. Τώρα τελειώσαμε.

Α: Λοιπόν Γιάννη ένα θα σου πω αγόρι μου, ξέχασε ότι έχει γίνει στο προηγούμενο ματς, ξέχασε αν σε έχει στεναχωρήσει κανένας προπονητής και τέτοια. Παίξε για πάρτι σου σήμερα. Μ’ ακούς;

Β: Σας ακούω κύριε Μάκη.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου, παίξε για πάρτι σου. Μην σκέφτεσαι το προηγούμενο ματς.

Β: Ναι, ναι έτσι είναι, έχω και το… γιατί προχθές δε πήρα τη βιταμίνη γιατί μου’ χε μείνει λίγο και θα τη πάρω σήμερα. Έχω σχεδόν το μισό πάνω από το φακελάκι.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου μη παίζεις για κανένανε. Χωρίς κανένα άγχος και μη σκέφτεσαι τίποτα.

Β: Τι γράφανε οι εφημερίδες, τι γράφανε γιατί δεν διάβασα;

Α: Τίποτα, τι να γράψουν οι εφημερίδες; Γράψτους στα αρχ… σου. Δείξε σήμερα τα αρχ… σου και να τους τελειώνεις επί τόπου.

Β: Θα παίξω καλά, ναι.

Α: Πάρτο πάνω σου το ματς σήμερα, εντάξει;

Β: Έγινε κύριε Μάκη.

Α: Καλή επιτυχία Γιάνναρε.

Τι ελεγε ο Γιαννης?χμμ..

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/h_koyventa_toy_makh_me_ton_giannh.1125622.html

Βλακες τους ειπε ρε αδερφε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...