Critter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ειπαμε δεν μιλας σε νηπια. Το 4 τι δηλώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προφανώς το γράφεις ειρωνικά. Για πες μας τα συμπερασματα σου απο τον διάλογο ως απλος αναγνώστης. Κανε quote τις φράσεις που αποδεικνείουν προμελετημένο στήσιμο. Εσυ ψαχνεις δηλαδη τι ειναι αυτο που κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. ΟΚ δεν ειδαμε την γατα αλλα ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΝΗΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Σταματηστε να κοροιδευεστε μεταξυ σας για να προστατευσετε τις κωλοομαδες σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ο διάλογος που κάνεις quote είναι μετά τον αγώνα και προφανως δεν έχει να κάνει με προμελετημένο στήσιμο του αγώνα, ούτε περιγράφεται κάτι τέτοιο. Η αθωότητα του Μαρινάκη στα περι στησίματος φαινεται απο αυτό το κομμάτι διαλόγου : Α: Έλα συγχαρητήρια. Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92. Α: Άκου να σου πω όμως. Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός. Άκυρο πανηγυρικό λοιπόν. Απο εκεί και πέρα, το ποια είναι η συμμετοχή του Μαρινάκη θα το δείξει το μέλλον. Ο συγκεκριμένος διάλογος πάντως το μόνο που δεν δείχνει είναι στήσιμο. Οτιδήποτε άλλο, δεκτον. Ναι ναι επεισθην..Μηπως ειναι και αθωος για το αν θα εμενε ο αστερας κατηγορια? Προφανως ξερω να διαβαζω ελληνικα. Ξανακανω quote λοιπόν Περί ώρα 22:46, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αναδράσεις, Απο ποιον να προστατευθουν οι διαιτητες του αγωνα και γιατι? Τελικά είδες πως το εφτιαξε ο δικός μας το οφσαιντ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το 4 τι δηλώνει? Επιπεδο.... Βασικά ο μπέος λέει στον κανελλόπουλο ότι τώρα πρέπει ο "βαγγέλη ψάξου" να τους προστατέψει γιατί "δεν μπορείς πρώτα να τους ζητάς να σε βοηθήσουν και μετά να τους αφήνεις έτσι, δεν θα σε ξαναβοηθήσει κανένας". Το παιχνίδι φίλε μου το είχε στήσει ο βαγγέλας, δεν καταλαβαίνω πως ακόμα αμφιβάλεις, εκτός κι αν δεν έχεις διαβάσει όλους τους διαλόγους. Μπορώ να τον βρω και να σου δώσω link αν θέλεις Μα μην του απαντας ρε. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ πειστει. Ξερεις γιατι? Γιατι με τον Μαρινακη ο Ολυμπιακος πηρε πρωταθλημα και μπορει και να ξαναπαρει. Αστον να λεει τα δικα του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Critter διάβασε.... Αν και μετά από αυτούσια την συζήτηση δεν βλέπεις τον στημένο αγώνα, πάω πάσο..... "Το μεγαλύτερο σκάνδαλο" Ο Θανάσης Κανελλόπουλος είχε επί του θέματος και νέα επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μπέο Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό. Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας; Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας. Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανάνα; Α: Με ποιον; Θ: Με το Μπανάνα έχει σχέση αυτό; Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ... τα. Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός... Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος· Θ: Παίζει... είναι ο Τομπάζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6: 00/6: 30 οπότε περνάει πειθαρχική. Α: Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι... Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι... Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αιγ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες; Θ: Ε βέβαια. Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Β:Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός. Που σημαίνει "Κάποτε ήταν τυχερός ο Ολυμπιακός". Τώρα, καθάρισαν άλλοι. Αλλιώς θα έλεγε "Στάθηκε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους. Έχω αποδείξει με τα ποστς μου τόσα χρόνια οτι θεωρω όλο το χώρο του ποδοσφαίρου λέρα και για το λόγο αυτο δεν πατάω στο γήπεδο παρα μόνο 1-2 φορές το χρόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Εχω γράψει μάλιστα πολλάκις οτι είναι προβατα όσοι νομίζουν οτι η παράγκα είναι προιόν μίας μόνο ομάδας, όταν είναι φως φανάρι οτι οι μεγαλοπαράγοντες ξέρουν επακριβώς τι συμβαίνει και συναινουν για να βγάλουν τα εκατομυριάκια τους. Απο έκει και πέρα είμαι σίγουρος οτι και ο Μαρινάκης είναι βουγμένος σε διάφορα σκάνδαλα (ακόμα και στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες) αλλα στο συγκεκριμένο διαλογο που παραθέτεις slimdata δεν βλέπω κανένα στήσιμο ώς ένας απλός αναγνώστης. Το βασικό του κειμένου που επιδέχεται κάποιας τέτοιας ερμηνείας ειναι αυτό : "Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό. Ο Μπεος λέει οτι έγινε αλλοιωση αποτελέσματος. Κατι που γράψανε όλες οι εφημερίδες. Δεν λέει κατι καινούργιο ούτε οτι την προκάλεσε αυτός ή ο Μαρινάκης. Στη συνέχεια εκφράζει την απόψη "στα π@παρια μας για την αλλοιωση δεδομενου οτι ωφέλησε εναν φίλο μας". Αυτό πάλι δεν δηλώνει οτι το προκάλεσε αυτός ή ο Μαρινάκης.Απλά δεν λέει οτι δεν τον χάλασε. Το κομμάτι με την προστασία των διαιτητών τον αντιλαμβάνομαι ως εξής : Ο Μπέος όπως αποκαλύφθηκε έκανε όλους τους διαιτητές ότι ήθελε (θέλανε δεν θέλανε...μπραβιλίκια και τα συναφή). Προφανώς λοιπόν οι συγκεκριμένοι διαιτητές θα τον είχαν εξυπηρετήσει σε περιπτώσεις που χρειάστηκε. Υποθέτω επίσης οτι μεσα στη συμφωνια του Μπέου με τους εκάστοτε διαιτητές θα ήταν και η προστασία τους (πολύ λογικό). Έτσι οι διαιτητες είναι πολύ πιθανόν να ζήτησαν βοήθεια απο τον Μπέο μόλις αντιλήφθηκαν τη έκταση του θέματος και αυτός έσπευσε να τους "εξυπηρετήσει". Απο εκει και πέρα το ρήτο λέει "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι". Με βάση αυτό δεν αντιλέγω για το χώσιμο του Μαρινάκη στα σκατά. Παρόλα αυτα μιλώντας αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο διάλογο, παραγματικα δεν βλέπω κάτι. Και στην τελική μπορώ να σου πω οτι ο διάλογος επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν οτι αν το όπλο κατα του Μαρινάκη είναι ΜΟΝΟ αυτός ο διάλογος, τότε με έναν απλό νομικό, η αθώωση θα είναι υπόθεση 5 λεπτών. Αν δεν υπάρξει κάτι που να αποδυκνείει ροή χρήματος, η διάλογοι είναι άχρηστοι γιατί έχουν πάμπολες ερμηνείες. Αν λοιπόν ο Μαρινάκης είναι τόσο χωμένος στα σκατα, εύχομαι ολόψυχα να υπάρξουν όλα τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή. Αν πάς όμως μόνο με αυτο το διάλογο, δεν υπάρχει καμμία ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Φίλε μου δεν μπορώ με το ζόρι να σε πείσω... Θα σου ξαναδείξω το κομμάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες και σταματάω. Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι... Ο βαγγέλας πρέπει να τους προστατέψει, το λέει νωρίτερα. Γιατί? Γιατί όταν ζητάς από κάποιον να σε βοηθήσει, δεν μπορεί αφού σε βοήθησε να τον αφήνεις απροστάτευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οπότε ο Μαρινάκης ο οποίος είχε κανονίσει να τον βοηθήσουν οι διαιτητές, το έριξε στην τύχη (ενω μίλαγε σε αυτόν που το κανόνισε) και ο Κανελλόπουλος αγνοούσε την ύπαρξη των φάσεων. Ακομα και αυτή η φράση που παραθέτεις έχει πάντως ερμηνείες και μπορει να πει κανεις οτι μιλάει γενικά για τη βοήθεια που του έχουν προσφέρει οι διαιτητές αυτοι τους οποίους και δεν μπορεί να αφήσει ξεκρέμαστους τώρα που χρειάζονται προστασία. Το πρώτο ενικό πρόσωπο δε, θα πρέπει να ακουσουμε το ύφος που το λέει για να καταλάβουμε αν εννοεί ευθέως τον Μαρινάκή ή μιλάει για τον ευατό του (σε πρώτο πρόσωπο μιλώντας γενικά). Whatever, ας πάνε όλοι φυλακή. Στα @@ μου. Εδώ μας κόβουν τους μισθούς, με αυτά θα ασχολούμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Φίλε μου δεν μπορώ με το ζόρι να σε πείσω... Θα σου ξαναδείξω το κομμάτι που δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες και σταματάω. Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι... Ο βαγγέλας πρέπει να τους προστατέψει, το λέει νωρίτερα. Γιατί? Γιατί όταν ζητάς από κάποιον να σε βοηθήσει, δεν μπορεί αφού σε βοήθησε να τον αφήνεις απροστάτευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ας ευθυμήσουμε λίγο. http://www.youtube.com/watch?v=6TA3E2etI-Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους. Έχω αποδείξει με τα ποστς μου τόσα χρόνια οτι θεωρω όλο το χώρο του ποδοσφαίρου λέρα και για το λόγο αυτο δεν πατάω στο γήπεδο παρα μόνο 1-2 φορές το χρόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Εχω γράψει μάλιστα πολλάκις οτι είναι προβατα όσοι νομίζουν οτι η παράγκα είναι προιόν μίας μόνο ομάδας, όταν είναι φως φανάρι οτι οι μεγαλοπαράγοντες ξέρουν επακριβώς τι συμβαίνει και συναινουν για να βγάλουν τα εκατομυριάκια τους. Απο έκει και πέρα είμαι σίγουρος οτι και ο Μαρινάκης είναι βουγμένος σε διάφορα σκάνδαλα (ακόμα και στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες) αλλα στο συγκεκριμένο διαλογο που παραθέτεις slimdata δεν βλέπω κανένα στήσιμο ώς ένας απλός αναγνώστης. Το βασικό του κειμένου που επιδέχεται κάποιας τέτοιας ερμηνείας ειναι αυτό : "Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό. Ο Μπεος λέει οτι έγινε αλλοιωση αποτελέσματος. Κατι που γράψανε όλες οι εφημερίδες. Δεν λέει κατι καινούργιο ούτε οτι την προκάλεσε αυτός ή ο Μαρινάκης. Στη συνέχεια εκφράζει την απόψη "στα π@παρια μας για την αλλοιωση δεδομενου οτι ωφέλησε εναν φίλο μας". Αυτό πάλι δεν δηλώνει οτι το προκάλεσε αυτός ή ο Μαρινάκης.Απλά δεν λέει οτι δεν τον χάλασε. Το κομμάτι με την προστασία των διαιτητών τον αντιλαμβάνομαι ως εξής : Ο Μπέος όπως αποκαλύφθηκε έκανε όλους τους διαιτητές ότι ήθελε (θέλανε δεν θέλανε...μπραβιλίκια και τα συναφή). Προφανώς λοιπόν οι συγκεκριμένοι διαιτητές θα τον είχαν εξυπηρετήσει σε περιπτώσεις που χρειάστηκε. Υποθέτω επίσης οτι μεσα στη συμφωνια του Μπέου με τους εκάστοτε διαιτητές θα ήταν και η προστασία τους (πολύ λογικό). Έτσι οι διαιτητες είναι πολύ πιθανόν να ζήτησαν βοήθεια απο τον Μπέο μόλις αντιλήφθηκαν τη έκταση του θέματος και αυτός έσπευσε να τους "εξυπηρετήσει". Απο εκει και πέρα το ρήτο λέει "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι". Με βάση αυτό δεν αντιλέγω για το χώσιμο του Μαρινάκη στα σκατά. Παρόλα αυτα μιλώντας αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο διάλογο, παραγματικα δεν βλέπω κάτι. Και στην τελική μπορώ να σου πω οτι ο διάλογος επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν οτι αν το όπλο κατα του Μαρινάκη είναι ΜΟΝΟ αυτός ο διάλογος, τότε με έναν απλό νομικό, η αθώωση θα είναι υπόθεση 5 λεπτών. Αν δεν υπάρξει κάτι που να αποδυκνείει ροή χρήματος, η διάλογοι είναι άχρηστοι γιατί έχουν πάμπολες ερμηνείες. Αν λοιπόν ο Μαρινάκης είναι τόσο χωμένος στα σκατα, εύχομαι ολόψυχα να υπάρξουν όλα τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή. Αν πάς όμως μόνο με αυτο το διάλογο, δεν υπάρχει καμμία ελπίδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Occam%27s_razor η αλλιως τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. επισης δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι η ερευνα και η καταγραφη τηλεφωνικων συνομιλιων ειχε ξεκινησει εδω και δυο χρονια και οτι ο συγκεκριμενος διαλογος που διερευσε στο κοινο,ειναι μονο ενα μικρο μερος αυτων. εκτος και αν νομιζετε οτι ο εισαγγελεας ειναι τοσο βλακας ωστε να ασκησει διωξη κατα ενος τοσο ισχυρου προσωπου χωρις βαρβατα στοιχεια που να στηριζουν την υποθεση του. λιγη κοινη λογικη boyw and girls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Επιπεδο.... Δεν νομίζω οτι ηταν και η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσες να δώσεις για το νούμερο 4. Αλλά εντάξει δεν θέλω να απαντήσω με την ευνόητη απάντηση. Όσο για τον ελέφαντα, σε διαβεβαιώ οτι είναι ελέφαντας, μιας και λες οτι δεν είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2011 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ο Μπουρουσης πιαστηκε να το λεει. Ποσοι κ ποσοι θα χουν παρει & δε το μαθε κανεις... Αφου επετρεπαν να γινονται οι αγωνες χωρις ελεγχο ντοπινγκ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις