Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος όταν ζητάει την βοήθεια τύπου που είναι χωμένος χρόνια τώρα μέσα στα σκ@τά ; Να πω οτι τον είχες και άμεση ανάγκη πάει στο διάλο.

Επίσης πόσο βλάκας πρέπει να είσαι και να βρίζεις το χέρι που οχι απλά σε ταϊζει αλλα σου έχει προσφέρει μία πλουσιοπάροχη ζωή ακόμα και για τα εγγόνια σου ;

Για τον Βαγγέλη λες;

:devil: :devil: :devil: :devil:

Ρε σεις πείτε μου κανα site πολύ Ολυμπιακών φρονημάτων να μπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος όταν ζητάει την βοήθεια τύπου που είναι χωμένος χρόνια τώρα μέσα στα σκ@τά ; Να πω οτι τον είχες και άμεση ανάγκη πάει στο διάλο.

Εμενα αυτο ειναι που με πειραξε περισσοτερο.Φτιαχνεις μια ομαδα πρωταθλητρια, με μελλον και προοπτικη και πας να τα γκρεμισεις ολα με παιχνιδια παρασκηνιου με τον Μπεο και τον καθε Μπεο.Ελπιζω να μην μπλεκεται αμεσα ο δικος μας σε στησιματα.

EDIT:

Διωχνουν τον Μπουρουση.Λογικο και επομενο.Πραγματικα απαραδεκτος.

Ρε φιλε με εκανες να κλαιω

Διαλογοι υπαρχουν και με τον Πατερα, αυτο δεν σημαινει κατι.Το οτι δεν ειχε αναγκη να στησει κατι για να επωφεληθει ο Ολυμπιακος με κανει να εχω (ελαχιστες)ελπιδες οτι ο ρολος στην ολη ιστορια ειναι μικρος.

Ελπιζω να μην μπλεκεται αμεσα ο δικος μας σε στησιματα.

EDIT:

Διωχνουν τον Μπουρουση.Λογικο και επομενο.Πραγματικα απαραδεκτος.

Άμεσα και έμμεσα... Σκοπός είναι να μην σου την βάλουν. Άμα σου την βάλουν 10 πόντους δεν σε νοιάζει αν στην βάλουν και 15....

Διαλογοι υπαρχουν και με τον Πατερα, αυτο δεν σημαινει κατι.Το οτι δεν ειχε αναγκη να στησει κατι για να επωφεληθει ο Ολυμπιακος με κανει να εχω (ελαχιστες)ελπιδες οτι ο ρολος στην ολη ιστορια ειναι μικρος.

Nαι πολυ μικρος..Απλα κανονιζε τους διαιτητες και τους βοηθους με τον Μπεο και τον Πιλαβιο

Το οτι δεν ειχε αναγκη να στησει κατι για να επωφεληθει ο Ολυμπιακος με κανει να εχω (ελαχιστες)ελπιδες οτι ο ρολος στην ολη ιστορια ειναι μικρος.

Δεν το κατάλαβα.

Δεν το κατάλαβα.

Εννοω οτι το πρωταθλημα το επαιρνε ετσι κι αλλιως.Δεν ειχε σοβαρο λογο να δωροδοκησει διαιτητες.

@Anubis13: Απο τους διαλογους που διαβασα δεν προκυπτει κατι τετοιο.θα δουμε.

Εννοω οτι το πρωταθλημα το επαιρνε ετσι κι αλλιως.Δεν ειχε σοβαρο λογο να δωροδοκησει διαιτητες.

@Anubis13: Απο τους διαλογους που διαβασα δεν προκυπτει κατι τετοιο.θα δουμε.

Αν έχανε το ντέρμπι; Πιθανώς όχι, πιθανότατα ναι.

Πάντως μέχρι το μέτωπο είναι στα σκατά ο Βαγγέλης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692856

Ποιος είναι ο Μπασκετμπολίστας ντόπερμαν ρε παιδιά? Διαβάζοντας τους διαλόγους, είναι δικός μας, ποιος να είναι όμως?

Ο Μάκαρος - Μπασκεμπολίστας :

Δ.Μ.: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ. Ψ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Δ.Μ..: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ. Ψ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Δ.Μ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ. Ψ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Δ. Μ: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Μ.Ψ.: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο ...», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Δ. Μ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Μ.Ψ.: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Δ. Μ: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ. Ψ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Δ.Μ.: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ.Ψ.: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Δ. Μ.: Μέσα Μαΐου

Μ.Ψ.: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Δ.Μ: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Μ.Ψ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Δ.Μ..: Έγινε, θα τα πούμε.

Μ. Ψ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

Ο Βασιλόπουλος δεν μπορεί να είναι. Ο Σπανούλης δεν μπορεί να είναι διοτι κάρφωμα και σπανούλης, δύσκολο. Ο Παπαλουκας επίσης με τα καρφώματα δεν έχει και τόση επαφή. Παπανικολάου χλωμό. Πάμε για Μπουρούση?

Υ.Γ : Δεν ξέρουμε απο ποιά χρονιά είναι ο διάλογος βέβαια.

Ποιος είναι ο Μπασκετμπολίστας ντόπερμαν ρε παιδιά? Διαβάζοντας τους διαλόγους, είναι δικός μας, ποιος να είναι όμως?

Ο Μάκαρος - Μπασκεμπολίστας :

Δ.Μ.: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ. Ψ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Δ.Μ..: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ. Ψ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Δ.Μ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ. Ψ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Δ. Μ: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Μ.Ψ.: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο ...», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Δ. Μ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Μ.Ψ.: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Δ. Μ: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ. Ψ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Δ.Μ.: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ.Ψ.: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Δ. Μ.: Μέσα Μαΐου

Μ.Ψ.: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Δ.Μ: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Μ.Ψ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Δ.Μ..: Έγινε, θα τα πούμε.

Μ. Ψ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

Ο Μπουρούσης. Τα έχει με τη κόρη του Μάκη.

Οι Αγγελόπουλοι τον τελείωσαν κιόλας.

http://www.sport-fm.gr/article/483810

Ο Μπουρούσης. Τα έχει με τη κόρη του Μάκη.

Οι Αγγελόπουλοι τον τελείωσαν κιόλας.

http://www.sport-fm.gr/article/483810

Και θα του δώσουν και αποζημίωση απο πάνω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...