Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει υπαρχουν κι αλλοι Ελληνες στο ροστερ αλλα για βασικους αυτη τη στιγμη μπορεις να φανταστεις μονο τους Τοροσιδη , Μανιατη , Φετφα , Αβρααμ και Τορο .

Τορο=Τοροσιδης, αρα μενουν 4!!! επισης Μανιατης παιζει ιδια θεση με Τορο, αρα μενουν 3..!! 3 στους 11;; καλα ειναι...αχαχαχαχ

Δημοσ.

Ο Ελευθερόπουλος δεν σας είχε στοιχίσει και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσου Λου κόντρα στην Γιουβέντους;

LOL, φανταστείτε να γίνει κάποιος τραυματισμός και να καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα :-)

Δημοσ.

νομιζω τοτε τον ειχε δουλεψει η μπαλα με τον αερα. με το γκολ του Κοντε δε λες;; ηταν λιγο μυστηρια η φαση απο οσο θυμαμαι...

Δημοσ.

Διακρίνω μία επιλεκτική μνήμη κορίτσια? :P

Αν δεν είχε πιάσει τα άπιαστα μέσα στο Τορίνο, ο επαναληπτικός θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δημοσ.

εγω παντως τον γουσταρα τρελλα, παρα τις οποιες αστοχες εξοδους του. απλα θεωρω πως επρεπε να δουλεψει παραπανω αυτο τον τομεα, γιατι απο αντανακλαστικα εχει φοβερα...

Δημοσ.

Διακρίνω μία επιλεκτική μνήμη κορίτσια? :P

Αν δεν είχε πιάσει τα άπιαστα μέσα στο Τορίνο, ο επαναληπτικός θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Είναι αλήθεια αυτό τρελό αγόρι. Εγώ απλά διόρθωσα το φίλο Narayan, δεν έξεφρασα άποψη. Η γνώμη μου για τον Ελευθερόπουλο είναι... ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν τον έχω αφίσα στο δωμάτιο αλλά ούτε θα ανεβάσω πίεση αν τον δω κάτω από τα δοκάρια.

Δημοσ.

Είναι αλήθεια αυτό τρελό αγόρι. Εγώ απλά διόρθωσα το φίλο Narayan, δεν έξεφρασα άποψη. Η γνώμη μου για τον Ελευθερόπουλο είναι... ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν τον έχω αφίσα στο δωμάτιο αλλά ούτε θα ανεβάσω πίεση αν τον δω κάτω από τα δοκάρια.

Μα γι' αυτό δεν σε έκανα quote τρελό αγόρι. Απλώς έτυχε να πρέπει να απαντήσω κάτω από το δικό σου post. :)

Εξάλλου έγραψα κορίτσια :P

Δημοσ.

Πρόκριση στα ημιτελικά μας είχε στοιχίσει.

Αυτό εννοούσα, έλειπε μόνο ένα κόμμα από την πρότασή μου:

Ο Ελευθερόπουλος δεν σας είχε στοιχίσει και την πρόκριση, στα προημιτελικά του Τσου Λου κόντρα στην Γιουβέντους;

Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια, φαντάζεστε να έπαιζε ακόμα ο Μύρτσος;

Δημοσ.
Ο Κώστας Φορτούνης θεωρείται ως μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων και εκτός συνόρων. Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό το φλερτ της Αταλάντα με τον νεαρό παίκτη του Αστέρα Τρίπολης.

Οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές πολύ κοντά, αλλά τελικά το κλίμα έχει αντιστραφεί. Ο λόγος που οι Ιταλοί, ενώ θεωρήθηκε πως βρέθηκαν μία ανάσα από τον παίκτη, αποσύρουν το ενδιαφέρον τους είναι ότι δεν είχαν απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή είναι και η νεότερη εξέλιξη, πράγμα που βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για τον Ολυμπιακό, καθώς στη συνάντηση που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε υπάρξει σημείο επαφής. Παράλληλα, μετά την... ιταλική στροφή οι δύο Έλληνες που έδειχναν πιθανό να πιάσουν Λιμάνι είναι οι Τάτος και Ανάκογλου.

http://www.gavros.gr/article/3337/aposyrthhke-h-atalanta/

Βρε, βρε, αποσύρθηκε η Αταλάντα, γιατί ήταν διστακτικός ο Φορτούνης.

Ρε παραμυθάδες, η Αταλάντα αποσύρθηκε γιατί δεν τσίμπησε ο Μαρινάκης. Παπατζήδες της κακιάς ώρας.

400.000 για τον Φορτούνη και πάρα πολλά είναι.

Δημοσ.

ωραιο το katimagiko.gr , η τελευταια ειδηση ειναι οτι απεργουνε και μετα γινονται απεργοσπαστες για να γραψουν για τον γκασμα τον αμυντικο.

σημεια των καιρων μας...

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με το κατιμαγικο. εληξε η απεργια της ΕΣΗΕΑ γιαυτο ανεβασαν την ειδηση! αν δεις και σε αλλα αθλητικα site αρχισαν να ανεβαινουν ειδησεις.

Δημοσ.

δεν εχει να κανει με το κατιμαγικο. εληξε η απεργια της ΕΣΗΕΑ γιαυτο ανεβασαν την ειδηση! αν δεις και σε αλλα αθλητικα site αρχισαν να ανεβαινουν ειδησεις.

ok λαθος μου τοτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...