Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά είναι τραγικό να δηλώνεις διάφορα κατά της παλιάς σου ομάδας ιδιαίτερα όταν σου έχει φερθεί τέλεια!Ο Νικοπολίδης ότι είπε τον δικαιολογώ γιατί του φέρθηκαν σκατά,αλλά ο Σπανούλης γιατί?Τι λόγω έχει να μιλάει έτσι για πείτε μας?

τι ειπε?

Δημοσ.

τι ειπε?

Το αυτό. Τι είπε δηλαδή? Ότι δεν τον άφησαν να παίξει άμυνα?

Πέραν τούτου τι είπε ενάντια στην παλιά του ομάδα, από την οποία κάθε μέρα δέχεται τόνους λάσπης μέσω της γνωστής φυλλάδας του Τράκη, την οποία λάσπη δείχνουν να υιοθετούν πολλά πράσινα πρόβατα?

Δημοσ.

Οι δηλώσεις που έκανε μετά το 2 ματς είναι αρκετές!Εσένα πως θα σου φαινόταν να ερχόταν ο Μπορούσης του χρόνου στον Παο και να έκανε τέτοιες δηλώσεις?Από την άλλη οι προκλήσεις του στην εξέδρα ήταν γελοίες,του στυλ βάζω τρίποντο και κοιτάω τον πάγκο του στυλ <<σας το κόλλησα >>,παλαμάκια ειρωνικά στην εξέδρα κλπ που αν δεν πήγατε γήπεδο δεν μπορείτε να τα δείτε!Εγώ δεν έχω θέμα με τον Σπανούλη καλά έκανε και πήγε στον Ολυμπιακό γιατί το βλέπει σαν πρόκληση και είναι μαγκιά του αυτό,αλλά θα πρέπει να προσέχει τι λέει γενικά!

Δημοσ.

Οι δηλώσεις που έκανε μετά το 2 ματς είναι αρκετές!Εσένα πως θα σου φαινόταν να ερχόταν ο Μπορούσης του χρόνου στον Παο και να έκανε τέτοιες δηλώσεις?Από την άλλη οι προκλήσεις του στην εξέδρα ήταν γελοίες,του στυλ βάζω τρίποντο και κοιτάω τον πάγκο του στυλ <<σας το κόλλησα >>,παλαμάκια ειρωνικά στην εξέδρα κλπ που αν δεν πήγατε γήπεδο δεν μπορείτε να τα δείτε!Εγώ δεν έχω θέμα με τον Σπανούλη καλά έκανε και πήγε στον Ολυμπιακό γιατί το βλέπει σαν πρόκληση και είναι μαγκιά του αυτό,αλλά θα πρέπει να προσέχει τι λέει γενικά!

Τα ίδια έκανε και ο Λέτο, αλλά δεν θυμάμαι κανέναν να μπαίνει εδώ μέσα νύχτα μέρα και να βρίζει τον Αργεντίνο...

Η όλη αντιμετωπιση του Σπανούλη συνιστά ποδοσφαιρικό κόμπλεξ. Γιατί είναι τουλάχιστον μικροπρεπές, ομάδα με τις επιτυχίες του μπασκετικού ΠΑΟ να αναλώνεται καθημερινά στο χλευασμό πρώην παίχτη της.

Δημοσ.

Αυτο που δε χωνευει ο ανθρωπινος νους ευκολα ειναι η υποκρισια του (ακομα και οι βαμμενοι γαυροι με λιγο καθαρο μυαλο θα τσατιζοταν απτις ψευτιες του).

Οσον αφορα τις δηλωσεις του να σας θυμισω εγω τι ειπε αφου ολοι εσεις δεν θυμαστε.

Περαν των δηλωσεων μετα το 2ο ματς που εκτος απο προκλητικες ειναι και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ, ταδε εφη κατα καιρους:

Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό

point: Ψευτης και αχαριστος

- Το κίνητρο ήταν ένας απ’ τους λόγους που έκανες φέτος τη μεταγραφή;

Ναι. Ήταν ο κυριότερος λόγος. Η αλήθεια είναι ότι για μένα το κίνητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και ήταν ο λόγος που αποφάσισα ν’ αλλάξω ομάδα.

- Μεγαλύτερο απ’ τα χρήματα;

Βέβαια, βέβαια, βέβαια.

Να το πω κι εγω να το εμπεδωσουμε μπας και το πιστεψει κι ο ιδιος? Βεεεεεβαια το κιιινητρο. Και οι Ρωσιδες που παντρευονται παπουδες, τους παντευονται για τα λε(φ)τα τους αισθηματα!

Μόλις τελείωσε το συμβόλαιό μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο καταρχήν, είχα κουραστεί αρκετά, δεν είχα άλλο κίνητρο και ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου».

Point: Πραγματι δεν τον καλυπτε ο ΠΑΟ. Οικονομικα και αρχηγικα/ηγετικα (ηταν ο δευτεροτριτος πισω απο ΔΔ-Μπατιστ, ενω στον ΟΣΦΠ πιστευε οτι θα γινει ο πρωτος, αλλα δεν). Τα υπολοιπα να τα πει στο χωριο του, οχι σε εμας.

Η μισή Ελλάδα είναι κυριολεκτικά Ολυμπιακός, η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα

Point: Ο Σπανουλης ποτε δεν πουλησε οπαδιλικι στους γαυρους

Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, και δύο εξαιρετικούς προέδρους που μου έδειχναν σε καθημερινή βάση το πόσο πολύ με ήθελαν. Ο Ομπράντοβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε, εγώ του απάντησα ότι ‘θα δούμε’, αλλά μόλις έκλεισε ο Ιβκοβιτς έκλεισα κι εγώ και από τότε δεν ξαναήρθαμε σε επαφή. Ο Ιβκοβιτς έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου.

Point: Σποντιτσες για τον Ζοτς η μου φανηκε?

Για τις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four: "Η τετράδα πιστεύω θα είναι: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Ρεάλ".

ΠΑΟ εκτος? Εστω δεοντολογικα ρε, πες οτι θα περασει ο ΠΑΟ κι ας μη το πιστευεις! Σε κανανε ονομα, σε ταισαν, σε σεβαστηκαν, σε βελτιωσαν σαν παικτη (σε κανανε παικτη βασικα), ε σεβασου τους κι εσυ! Λιγο. Τοσο αναγκη εχεις να πουλας οπαδιλικι σε καθε δηλωση σου?

Κριμα που ο ΠΑΟ του απαντησε και τον ξεφτυλισε με τον καλυτερο τροπο. Οσο για τον ΟΣΦΠ στο φαιναλ4, δεν υπολογιζε τη Σιενα ο αλαζων!

Και σε μια αλλη συνεντευξη, δεν την βρισκω τωρα, ειχε πεταξει σποντες για τον κοσμο του ΠΑΟ που του Σπανουλη του ειχε μεγιστο σεβασμο.

Συν, τσακωμοι και μπινελικια στον Τσαρτσαρη, συν χειρισμοι του το καλοκαιρι απεναντι στην ομαδα μας, συν δηλωσεις μετα το 2ο τελικο, συν τις σποντες που πεταξε για τον Μητσο και την αποχωρηση του απο την Εθνικη, συν συν συν. Αν κατσω και τα ψαξω ειναι καμποσα.

Ε οσο ναναι, ξεπερασε το Νικοπολιδη.

Μικροπρεπης και αναξιοπρεπης απεναντι σε μια ομαδα και εναν προπονητη που τον ανεδειξε, που τον αφησε να παει ΝΒΑ για να μην εμποδισει την οποια εξελιξη/ονειρα του και που τον γυρισε πισω πληρωνοντας τεραστια ποσα για να σπασει το συμβολαιο του στο ΝΒΑ, επειδη ο Σπανουλης δεν αντεχε αλλο την Αμερικη. Ουτε φανταρος στον Εβρο να ηταν ο κανακαρης μας.

νομιζω.... οχι ειμαι σιγουρος οτι καθε παναθηναικος πονεσε πολυ οταν εφυγε ο Σπανουλης.κ αποτι φαινεται ακομα ποναει οπως τοτε με τον Νικοπολιδη.....(αλλιως δεν εξηγηται αυτη η επιμονη με τον Σπανουλη)

Ξερεις, τα οπαδικα δεν ειναι οπως η προσωπικη ζωη που σε παραταει μια γκομενα και "σε ποναει". Δηλαδη τον Σπανουλη δεν τον ειχαμε γκομενα που μας παρατησε και μας πονεσε, ασχετα αν ο Ελληναρας φιλαθλος τα απλοποιει ολα στο μυαλο του και βγαζει τα θεικα του συμπερασματα.

Αν θες να χωνεψεις για ποιο λογο βρισκει επιθεση απο πολλους, διαβασε το ποστ προσεκτικοτερα.

@alexi333333:Ασχολουμαι με αυτον, γιατι με αυτουνου το κραξιμο πικαρονται μερικοι που ειχανε παχια γλωσσα και τωρα το γυρισαν στο "μοκο". Τι δεν καταλαβαινεις και συνεχιζεις να παριστανεις τον "ειλικρινη ψυχολογο"?

Δημοσ.

@alexi333333:Ασχολουμαι με αυτον, γιατι με αυτουνου το κραξιμο πικαρονται μερικοι που ειχανε παχια γλωσσα και τωρα το γυρισαν στο "μοκο". Τι δεν καταλαβαινεις και συνεχιζεις να παριστανεις τον "ειλικρινη ψυχολογο"?

Φάτα τώρα Αλέξη που μου θες και "φιλικά"! :mrgreen:

Δημοσ.

Φανταζομαι οπως νιωθει και ο Τεοντοσιτς η ο Μπουρουσης. Επιλογη του ηταν να παει στο γαυρο και εκ των προταιρων ηξερε οτι θα αντιμετωπισει τον ΠΑΟ (και τον κοσμο του). Δεν τον αναγκασε κανεις (δεν παιρνω ορκο για την Χωψωνιδου :mrgreen: ).

Δημοσ.

ποσα ακομα ποστ για τον σπανουλη.. Ας αλλαξει καποιος την ονομασια των ποστ ολυμπιακου/παναθηναικου σε σπανουλης after/before, ετσι και αλλιως τα μισα ειναι για τον σπανουλη.

Βαζει καλαθι ο σπανουλης, "δεν σας χαλασε" οι μεν, "ποσα εχει χασει πριν" οι δε, κλανει ο σπανουλης "δεν σας χαλασε η βρομα" οι μεν, "ναι, αλλα εχ@@ε το βρακι του" οι δε.. Νυσαφι πια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ποιος ασχολειται με τον Σπανουλη και το μπασκετακι εκτος απο τους βαζελους ?

Σε λιγο θα βαρεσει διαλυση το αθλημα

Πειτε κανα νεο για το ποδοσφαιρο που μας νοιαζει

Δημοσ.

Μονο που το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ειναι πιο χαλια και απο το Πακισταν..

Δημοσ.

Αν οι νεα φανελα ειναι οπως την εδειξε ο Γαυρος σημερα, μιλαμε για την καλυτερη των τελευταιων ετων! Μακαρι να ναι ετσι!

iphone.png

Δημοσ.

Αν οι νεα φανελα ειναι οπως την εδειξε ο Γαυρος σημερα, μιλαμε για την καλυτερη των τελευταιων ετων! Μακαρι να ναι ετσι!

iphone.png

Αυτή εννοείς?

post-73759-0-09940700-1307799282_thumb.jpg

Δημοσ.

Ασχολείστε με πιο δυνατά αθλήματα εσείς, την διαιτησία ας πούμε :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...