Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγα το πραμα ρε.

Πειραιωτικη μαγκια λεγεται! Εναλλακτικα, αριστη συνεργασια με το συμπαικτη του οπως θα μας ελεγε ο Μαριδακης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλυτερα να σας επιανε ανησυχια για το αν θα εχετε του χρονου προεδρο γηπεδο παικτες ομαδες και οχι για το ποσο καλο παιδι ειναι ο Κοσταντζο

Πως μας πιανετε. Τον υπνο μας εχουμε χασει που δε τα βρισκουν οι αχρηστοι διοικητικοι της μπαλας. Ξεφευγετε απτην ανυπαρξια σας με την διοικητικη ανυπαρξια του αντιπαλου, κατι ειναι κι αυτο για σας...

ΥΓ. Αυτη θα ειναι η απαντηση σας απο δω και περα σε οτι καζουρα ακουτε? Κασετα κι ετσι?

ΥΓ2. Ο Σπανουλης σε εκδοση ποδοσφαιριστη:

http://www.youtube.com/watch?v=FWGDaGhnPhE&feature=player_embedded

μην τους τα λες ετσι αποτομα κ πεσουν απτα συννεφα που πετανε τωρα τελευταια με το μπασκετ

Τα 16 χρονια, δεν τα λες και "τωρα τελευταια"...Περιπου μιση/μια γενια αν ελεγες, θα ησουν λιγο πιο κοντα στην πραγματικοτητα

εγω παντως ειμαι περιεργος, τι μπορει να του εκανε ο ερμος ο αμυντικος του κοσταντσο και αντεδρασε ετσι... εχασε καναν αντιπαλο επιθετικο; εκανε κανα τσαφ με τη μπαλα και μετα το ρουφηξε ο κοσταντσο...;;; απορια το εχω..

Ρε Midi εχεις κομπλεξ μεγαλο με τον Σπανουλη ..

Κοιταξε το αληθεια σου λεω..

Δεν ειρωνευομαι ουτε προσπαθω να στην πω.

Ειλικρινα στο λεω.

Ρε Midi εχεις κομπλεξ μεγαλο με τον Σπανουλη ..

Κοιταξε το αληθεια σου λεω..

Δεν ειρωνευομαι ουτε προσπαθω να στην πω.

Ειλικρινα στο λεω.

Αφενος ναι, εχω μεγαλο κομπλεξ με το Σπανουλη γιατι μου τρωει τις γκομενες. Επισης αφου μου λειπει ο Σπανουλης απτον ΠΑΟ, ειναι να μην εχω κομπλεξ??

Αφαιτερου στειλε μου pm με κανεναν ειδικο να το κοιταξω. Ευχαριστω για τη συμβουλη, θα το κοιταξω.

hint: Απλα καραγουσταρω να πικαρω ολους αυτους που το χειμωνα μας πρηζανε με το ποσο μας ελειψε ο Σπανουλης (στην ουσια το ποσταρανε, για να μας πικαρουν με την απομιμηση ηγετη) και τωρα τελευταια δεν εχουν στομα και μιλια να γραψουνε στο φορουμ, ασχετα αν διαβαζουν ενα-ενα τα ποστ και "κανουν οτι λειπουν" :) Αν αναμεσα σε αυτους ψαρωνει και κανας αλλος, πχ εσυ, no problem ιστορια να γινεται.

Το ποδοσφαιρικό σας τμήμα βουλιάζει. Το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ακόμα ποστάρουν βιντεάκια για το μπάσκετ. Μι λάικ! :mrgreen:

exasteros+kai+to+teras.jpg

Αφενος ναι, εχω μεγαλο κομπλεξ με το Σπανουλη γιατι μου τρωει τις γκομενες. Επισης αφου μου λειπει ο Σπανουλης απτον ΠΑΟ, ειναι να μην εχω κομπλεξ??

Αφαιτερου στειλε μου pm με κανεναν ειδικο να το κοιταξω. Ευχαριστω για τη συμβουλη, θα το κοιταξω.

hint: Απλα καραγουσταρω να πικαρω ολους αυτους που το χειμωνα μας πρηζανε με το ποσο μας ελειψε ο Σπανουλης (στην ουσια το ποσταρανε, για να μας πικαρουν με την απομιμηση ηγετη) και τωρα τελευταια δεν εχουν στομα και μιλια να γραψουνε στο φορουμ, ασχετα αν διαβαζουν ενα-ενα τα ποστ και "κανουν οτι λειπουν" :) Αν αναμεσα σε αυτους ψαρωνει και κανας αλλος, πχ εσυ, no problem ιστορια να γινεται.

Eγω για σενα το λεω.

Ειλικρινα , χωρις καποια ειρωνια.

Εχω δει πολλες φορες να ασχολεισαι με τον Σπανουλη και λεω δε μπορει κατι εχει με αυτον τον ανθρωπο.Κατι θα σου εχει κανει.

Φιλικα στο ειπα.

νομιζω.... οχι ειμαι σιγουρος οτι καθε παναθηναικος πονεσε πολυ οταν εφυγε ο Σπανουλης.κ αποτι φαινεται ακομα ποναει οπως τοτε με τον Νικοπολιδη.....(αλλιως δεν εξηγηται αυτη η επιμονη με τον Σπανουλη)

Απλά είναι τραγικό να δηλώνεις διάφορα κατά της παλιάς σου ομάδας ιδιαίτερα όταν σου έχει φερθεί τέλεια!Ο Νικοπολίδης ότι είπε τον δικαιολογώ γιατί του φέρθηκαν σκατά,αλλά ο Σπανούλης γιατί?Τι λόγω έχει να μιλάει έτσι για πείτε μας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...