Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχουν περασει τοσοι παικταραδες - ειδικα ξενοι - απο το μπασκετ του Ολυμπιακου που ειναι αστειο να λετε οτι ο Ριβερς ειναι ο καλυτερος σας, απλα επειδη εκανε 3 καλους μηνες σε 2 μετρια χρονια παρουσιας (και εναν αλλον στα τελειωματα, αθλια χρονια αλλα δεν την μετραω) που συνέπεσαν απλα με την κατακτηση του τριπλ κραουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχουν περασει τοσοι παικταραδες - ειδικα ξενοι - απο το μπασκετ του Ολυμπιακου που ειναι αστειο να λετε οτι ο Ριβερς ειναι ο καλυτερος σας, απλα επειδη εκανε 3 καλους μηνες σε 2 μετρια χρονια παρουσιας (και εναν αλλον στα τελειωματα, αθλια χρονια αλλα δεν την μετραω) που συνέπεσαν απλα με την κατακτηση του τριπλ κραουν

http://www.youtube.com/watch?v=muVwD-IosPE

http://www.youtube.com/watch?v=QSKkWDLUHVg&feature=related

Ξεκολλήστε με τον Ρίβερς. Μόνο τον Μάτσε να πάρεις σαν κλάση ήταν πολλά επίπεδα ανώτερος...

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλη δουλειά ο ένας, άλλη ο άλλος.

Όπως και να έχει για εμένα είναι και θα μείνει αξεπέραστος.

http://www.youtube.com/watch?v=Ekve4mU-WMc

Παίζαμε μπάσκετ πιτσιρίκια τότε και προσπαθούσαμε να μιμηθούμε το απίστευτο στυλ του στα τρίποντα.

Πάσπαλι, Μπέρυ, Τάρπλει, Ρίβερς, Καρνισόβας, Σιγάλας, Τόμιτς, Τάρλατς και φυσικά ο αείμνηστος ο Φορντ, παιχταράδες που δύσκολα θα ξαναδούμε με την κατηφόρα που έχει πάρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θες να σου ποσταρω βιντεακια Ταρπλευ, Κομαζετς, Πασπαλιε, Βολκοφ, Εντι Τζονσον να κανεις τις συγκρισεις?

ΥΓ. Ωραιο το 1ο, ο Καλαθακος το εχει κανει στο ιδιο γηπεδο με 3 τριπλες πισω απο την πλατη :mrgreen:

Θες να σου ποσταρω βιντεακια Ταρπλευ, Κομαζετς, Πασπαλιε, Βολκοφ, Εντι Τζονσον να κανεις τις συγκρισεις?

κ βεβαια να ποσταρεις.θελω τα καλυτερα ομως ετσι!!!

Πάσπαλι, Μπέρυ, Τάρπλει, Ρίβερς, Καρνισόβας, Σιγάλας, Τόμιτς, Τάρλατς και φυσικά ο αείμνηστος ο Φορντ, παιχταράδες που δύσκολα θα ξαναδούμε με την κατηφόρα που έχει πάρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τον αναδρομο Ερμη και την διαιτησια ξεχασες να αναφερεις, ως λογο που ο γαυρος πλεον παιζει με Νιλσεν, Μαυροκεφαλιδη, Πελεκανο, Πριντεζη, Γλυνιαδακη, Παπανικολαου, Κεσελι, Ερτσεγκ, Χαλπεριν κλπ

Δε ξερω για σας, παντως ο ΠΑΟ, η Μπαρτσελονα και αλλες ομαδες ανα την Ευρωπη διαθετουν παιχτες αντιστοιχης αθλητικης αξιας με οσους προαναφερες. Για τον κατηφορο του γαυρου, σιγουρα δε φταιει κανενα Ευρωπαικο μπασκετ.

κ βεβαια να ποσταρεις.θελω τα καλυτερα ομως ετσι!!!

Τοσο καλα οσο πχ ενα βιντεο οπου κανεις δεν μαρκαρει τον Ριβερς και επειδη ειναι απλα πολυ γρηγορος στα ποδια σκοραρε σε 3'' με λει απ?

Ε, η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα βρω απο τον Ταρπλει κατι τετοιο, αλλα απο τον Εντι Τζονσον θα βρω καποιο που να σουταρει σε 1 msec (αφου αυτα ειναι τα κριτηρια σου)

Την ομαδα σου υποτιμας αν πιστευεις οτι ο Ριβερς ηταν ο καλυτερος ξενος σας.

Τοσο καλα οσο πχ ενα βιντεο οπου κανεις δεν μαρκαρει τον Ριβερς και επειδη ειναι απλα πολυ γρηγορος στα ποδια σκοραρε σε 3'' με λει απ?

Ε, η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα βρω απο τον Ταρπλει κατι τετοιο, αλλα απο τον Εντι Τζονσον θα βρω καποιο που να σουταρει σε 1 msec (αφου αυτα ειναι τα κριτηρια σου)

Την ομαδα σου υποτιμας αν πιστευεις οτι ο Ριβερς ηταν ο καλυτερος ξενος σας.

γιαμενα ηταν ο Μπερι αλλα με τον Ριβερς τα πηραμε ολα.γιατι υποτιμαω την ομαδα μου?

γιαμενα ηταν ο Μπερι αλλα με τον Ριβερς τα πηραμε ολα.γιατι υποτιμαω την ομαδα μου?

Γιατι εχεις φερει καλύτερους παικτες από τον Ριβερς, απλά έτυχε να είναι καλός για 3-4 μήνες τη μια χρονιά που τα πήρες όλα.

Είναι σαν να λέω εγώ οτι με Στογιαν, Ρατζα, Ρεμπρατσα, Τομασεβιτς, Μπατιστ, Πεκοβιτς να εχουν περάσει απο τον Παναθηναικο, ο καλύτερος μου σέντερ ηταν ο Λάζος ο Παπαδοπουλος επειδή έσπειρε στο Φ4 της Μπολόνια

ναι αλλα κ παλι γιατι υποτιμαω την ομαδα μου?δεν σε πιανω.

πιστευω τοτε στο finalfour αν δεν ειχαμε τον Ριβερς δυσκολα θα το σηκωναμε.

αρα δεν υποτιμαω την ομαδα μου μην λες οτι ναναι κ δυσκολα θα βρεις γαυρο να το κανει αυτο.ειμαστε υπερηφανοι για την ομαδα μας!!!

δεν μπορειτε να βαζετε στην ιδια ζυγαρια ταρπλει με ολους τους υπολοιπους. ΜΟνο ο πασπαλι μπορει να τον πλησιασει..

Για Ολυμπιακό μιλάς ή γενικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...