alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 η υπογραφη του wizzy ειναι dont worry Οντως κι εμενα μου χτυπαει. Να την αλλαξει αφου ετσι κι αλλιως η φωτο δε φαινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το μεγάλο κανάλι αφιέρωσε κανένα μισάωρο για το μπασκετ ?Ο Μπιτσαξής και ο Βασιλακόπουλος έκαναν καμιά δήλωση που μου ξέφυγε?Οι "αντικειμενικές" φυλλάδες αηδίασαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κλείνει ο Κονστάνζο συμφωνα με τον Πουλόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλως τον. Αν και για μενα θα μπορουσαμε να εχουμε Ελληνα σε αυτη τη θεση ή τουλαχιστον ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ονομα ξενο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κλείνει ο Κονστάνζο συμφωνα με τον Πουλόπουλο Γύρω στα 700 για τρία χρόνια μαθαίνω. Αν ισχύει είναι πολύ καλό deal και πολύ καλή επιλογή. Επίσης: Στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος, όμως στη Θεσσαλονίκη βουίζει η πιάτσα πως ο Βίκτορ Βιτόλο προβάρει ήδη τα «ερυθρόλευκα». Για τις ικανότητες του Ισπανού αμυντικού μέσου του ΠΑΟΚ ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο έλευσης του συμπατριώτη του. Ο «δικέφαλος» πάντως αν δώσει συγκατάθεση θα ζητήσει και έμψυχα ανταλλάγματα, με τα ονόματα των Γιάννη Παπαδόπουλου και Σουμπίνιο να ακούγονται όλο και πιο έντονα… http://olympiacos-blog.blogspot.com/2011/06/blog-post_9657.html Μακρυά από Βιεϊρίνια, thank God (προς το παρόν τουλάχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Στρατιώτης Ρίβερς στην υπηρεσία του Ολυμπιακού! "Μπορώ να επαναφέρω το χαμένο στοιχείο του πρωταθλητή" δηλώνει ο Ντέιβιντ Ρίβερς επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Το συγκινητικό κάλεσμα στους αδελφούς Αγγελόπουλους και τους φίλους των "ερυθρολεύκων". Πέρασαν 14 χρόνια από την εποποιία του Ολυμπιακού στη Ρώμη και τις διαστημικές εμφανίσεις του Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο απόφοιτος του Νοτρ Νταμ αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη των "ερυθρολεύκων" στο δρόμο προς την δόξα υπό την καθοδήγηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Έκτοτε οι Πειραιώτες έμειναν δίχως πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός άσος, ο οποίος δέθηκε με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του δεν κρύβει τη λύπη του για το γεγονός πως η τωρινή ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή παρά τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν. Ο Ντέιβιντ Ρίβερς 10 χρόνια μετά την δεύτερη επιστροφή του στην ελληνική ομάδα, επαναλαμβάνει την σφοδρή επιθυμία του να προσφέρει στον Ολυμπιακό την... τεχνογνωσία του, με καρδιά πρωταθλητή που χτυπά δυνατά και ερυθρόλευκα. Μέσω του εβδομαδιαίου International Sports Forum στο Facebook, όχι μόνο δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του, αλλά δημοσιοποίησε για ακόμη μία φορά τα αισθήματα του για την αγαπημένη του ομάδα. Εξ ου και η επιλογή του να μιλήσει για τον Ολυμπιακό μετά το πέρας του πρωταθλήματος. Το Sport24.gr παραθέτει τη δήλωση του κορυφαίου ίσως ξένου παίκτη που πέρασε από την ομάδα του Πειραιά. "Ως πιστός οπαδός του Ολυμπιακού και πρώην πρωταθλητής, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την λύπη μου για την σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με την επιθυμία μου να επιστρέψω και να γίνω μέρος του σωματείου του Ολυμπιακού. Στο τέλος κάθε ημέρας από τότε που αποχώρησα από τον σύλλογο, παρακολουθώ τα νέα και βλέπω τους αγώνες του Ολυμπιακού. Πάντα παρατηρούσα πως απουσιάζει από αυτή την ομάδα το στοιχείο του πρωταθλητή και αισθάνομαι πολύ έντονα πως μπορώ να επαναφέρω το χαμένο αυτό στοιχείο και να βοηθήσω προκειμένου να νιώσουν την επιτυχία του πρωταθλήματος που αποτελεί μέρος της συνολικής καριέρας μου. Έτσι, επισήμως δηλώνω πως όχι μόνο θα επέστρεφα μετά χαράς στον σύλλογο. Θέλω να καταστήσω σαφές και ξεκάθαρο πως επιθυμία μου είναι να συμπλεύσω με τους αδελφούς Αγγγελόπουλους και την ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν". O Ντέιβιντ Ρίβερς πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό στο Sport24.gr. http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/stratiwths_rivers_sthn_yphresia_toy_olympiakou.1099812.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλα αυτος δεν εμαθε απο την προηγουμενη επιστροφη του οτι δεν τα βαζουν με τα θηρια; δεν πειραζει, θα ξαναμαθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλα αυτος δεν εμαθε απο την προηγουμενη επιστροφη του οτι δεν τα βαζουν με τα θηρια; δεν πειραζει, θα ξαναμαθει. Μα δε ξερεις? Σε καθε αποτυχημενη ομαδα, στο τελος της σεζον εμφανιζονται και διαφοροι απο μηχανης θεοι/καλοθελητες/μνηστηρες κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μα δε ξερεις? Σε καθε αποτυχημενη ομαδα, στο τελος της σεζον εμφανιζονται και διαφοροι απο μηχανης θεοι/καλοθελητες/μνηστηρες κλπ κλπ. οπως σεσας ο Βρυζας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 οπως σεσας ο Βρυζας? Eγω μπορω να παραδεχτω οτι στην μπαλα εχουμε παρει την κατω βολτα και οτι εν τελει εχει αποτυχει καθε διοικητικη/προπονητικη προσπαθεια τα τελευταια 6-7 χρονια, αρα δεν προκειται να αντιπαρελθω. Και Βρυζες και Δωνηδες και Δομαζοι κλπ ειναι οτι ειπα. Εσυ, εχεις τη δυναμη να παραδεχθεις το ιδιο πραγμα για το μπασκετικο σου τμημα εδω και 15 ετη? Η σου φταινε τα non-call, οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ και ο αναδρομος Ερμης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εσυ, εχεις τη δυναμη να παραδεχθεις το ιδιο πραγμα για το μπασκετικο σου τμημα εδω και 15 ετη? Η σου φταινε τα non-call, οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ και ο αναδρομος Ερμης? ποια δυναμη?τα γεγονοτα μιλανε....μεχεις δει να λεω οτι ειμαστε καλυτεροι στο μπασκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω σαν γαυρος παραδεχομαι στο μπασκετ οτι ειμαι πελατης, απλα τον Ριβερς μην τον ριχνετε. ηταν τρελλη παιχτουρα, ο αγαπημενος μου παιχτης και χαρμα ιδεσθαι στην πρωτη του σεζον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω σαν γαυρος παραδεχομαι στο μπασκετ οτι ειμαι πελατης, απλα τον Ριβερς μην τον ριχνετε. ηταν τρελλη παιχτουρα, ο αγαπημενος μου παιχτης και χαρμα ιδεσθαι στην πρωτη του σεζον.... με τον Ριβερς τα πηραμε ολα...κ εμενα μαζι με τον Berry ο καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ξεχάσατε τον Eddie ιερόσυλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ξεχάσατε τον Eddie ιερόσυλοι στανταρτ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις