Rabican Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 alexis333 ειχα την εντυπωση οτι φετος, εχοντας φτιαξει ενα κορμο παιχτων που μας βγηκαν περσυ (πχ φουστερ, μιραλλας, χολεμπας, μοδεστο) θα πηγαιναμε για κατι "εγνωσμενης" αξιας. οχι ψαχνοντας παλι ταλεντα που μπορει και να μην κατσουν! με αυτη την εννοια το λεω. οταν μας λενε οτι θα παρουμε απο το "πανω ραφι" φανταζομαι εννοουν παιχτες καλους και εμπειρους. διοτι παιχτες τυπου τουρε (αγνωστοι) εχουν περασει παρα πολλοι, εξ αυτων ομως νομιζω μονο 2-3 να επιασαν και να εγιναν παιχτουρες οπως ο Τουρε. δεν ξερω, απλα αυτος ο σαντσες δε μου γεμιζει και πολυ το ματι. πολυς ντορος για το τιποτα θα ειναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 alexis333 ειχα την εντυπωση οτι φετος, εχοντας φτιαξει ενα κορμο παιχτων που μας βγηκαν περσυ (πχ φουστερ, μιραλλας, χολεμπας, μοδεστο) θα πηγαιναμε για κατι "εγνωσμενης" αξιας. οχι ψαχνοντας παλι ταλεντα που μπορει και να μην κατσουν! με αυτη την εννοια το λεω. οταν μας λενε οτι θα παρουμε απο το "πανω ραφι" φανταζομαι εννοουν παιχτες καλους και εμπειρους. διοτι παιχτες τυπου τουρε (αγνωστοι) εχουν περασει παρα πολλοι, εξ αυτων ομως νομιζω μονο 2-3 να επιασαν και να εγιναν παιχτουρες οπως ο Τουρε. δεν ξερω, απλα αυτος ο σαντσες δε μου γεμιζει και πολυ το ματι. πολυς ντορος για το τιποτα θα ειναι..... Oκ συμφωνω σε αυτο που λες. Αλλα απο την αλλη τον εχεις δει σε κανενα ματς και δε σου γεμισε το ματι ή απλα επειδη ειναι αγνωστου πατρος ? Γιατι και ο Μιραλας αγνωστου πατρος ηταν και επαιξε καλη μπαλιτσα και τωρα μπορει να πουληθει παραπανω απ οσο τον πηραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ιδιοις ομμασι, οχι. δηλαδη δεν εχω παρακολουθησει ολοκληρο παιχνιδι της Βαλενσιεν. δν ξερω, ισως κανω και λαθος. βασικα ΕΥΧΟΜΑΙ να κανω λαθος γιατι κατα πως φαινεται θα τον εχουμε του χρονου... παντως, αν αυτο θεωρειται μεταγραφη απο το πανω ραφι, εμενα προσωπικα δε με καλυπτει. πανω ραφι ηταν ο Ριερα (παροτι δωσαμε υπερβολικα πολλα). πανω ραφι ηταν ο Ζε Ελιας, ο Ζετερμπεργκ, ο Καρεμπε, ο Ζιοφανι, ο Ζαχοβιτς, ο Ριβαλντο, ο Ιμπαγασα (αν και μεγαλος), ο Γκαλετι... εγω ετσι το βλεπω! αν ειμαι λαθος πες μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ιδιοις ομμασι, οχι. δηλαδη δεν εχω παρακολουθησει ολοκληρο παιχνιδι της Βαλενσιεν. δν ξερω, ισως κανω και λαθος. βασικα ΕΥΧΟΜΑΙ να κανω λαθος γιατι κατα πως φαινεται θα τον εχουμε του χρονου... παντως, αν αυτο θεωρειται μεταγραφη απο το πανω ραφι, εμενα προσωπικα δε με καλυπτει. πανω ραφι ηταν ο Ριερα (παροτι δωσαμε υπερβολικα πολλα). πανω ραφι ηταν ο Ζε Ελιας, ο Ζετερμπεργκ, ο Καρεμπε, ο Ζιοφανι, ο Ζαχοβιτς, ο Ριβαλντο, ο Ιμπαγασα (αν και μεγαλος), ο Γκαλετι... εγω ετσι το βλεπω! αν ειμαι λαθος πες μου.. Οχι δεν εισαι λαθος. Αλλα προφανως θα χει γινει καποιο ειδους σκαουτινγκ για να τον θελουν. Δε μπορει να κολησαν αδικα σ αυτον. Τωρα αν βγει ή οχι θα δειξει. Μπορει να βγει και μετα να τον πουλησεις για χρυσαφι. Σου θυμιζω πως ετσι πρεπει να δουλευουν οι συγχρονες ομαδες. Να βρισκουν ταλεντα πριν αυτα πανε στις μεγαλες ομαδες ωστε να εχουν κερδος και στο χορταρι και στα ταμεια τους. Οπως κανει η Πορτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 στο τελος ξουριζουν το γαμπρο λοιπον. αντε να δουμε τι φρουτο ειναι αυτο. ευχομαι το scouting να αποδειχτει εξισου καλο η καλυτερο απο περσυ, γιατι φετος εχουμε και ΤσουΛου. περσυ καναμε 13 μεταγραφες με τις 7 να πιανουν ουσιαστικα (μοδεστο, ριερα, χολεμπας, μιραλας, φουστερ, ιμπαγασα, παντελιτς ). νομιζω πως για ΤσουΛου θα χρειαστουμε αρκετα καλυτερο scouting φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 στο τελος ξουριζουν το γαμπρο λοιπον. αντε να δουμε τι φρουτο ειναι αυτο. ευχομαι το scouting να αποδειχτει εξισου καλο η καλυτερο απο περσυ, γιατι φετος εχουμε και ΤσουΛου. περσυ καναμε 13 μεταγραφες με τις 7 να πιανουν ουσιαστικα (μοδεστο, ριερα, χολεμπας, μιραλας, φουστερ, ιμπαγασα, παντελιτς ). νομιζω πως για ΤσουΛου θα χρειαστουμε αρκετα καλυτερο scouting φετος. Κατσε να δουμε αν θα τον παρουμε γιατι μπορει να στραβωσει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικά ειμαι κάμποσα βήματα μπρστά απο την ΠΑΕ... http://www.sport-fm.gr/article/480296 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο μαρινάκης δεν δικαιούται να εκφράζει άποψη. Ούτε οι κύκλοι της παε που τον φιλοξενεί. Χθες σύμφωνα με το βιβλίο "σαβουαρ βιβρ: βαγγέλας" διδάχθηκε ήθος και προήχθη ο πολιτισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο Μαρινάκης δεν έχει λόγο να μιλήσει. Οι Αγγελόπουλοι όμως τι κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν νομίζω παράγοντες του Παναθηναϊκού χθες να έκαναν όσα έκανα Μαριδάκης και ο άλλος ο μαλλιάς που τον ξεχνάω. Τουλάχιστον δεν είδα εγώ κάτι τέτοιο. Ούτε τους Κοντούς να βρίζουν χυδαία παίκτες κ.τ.λ. Άλλωστε την τελευταία φορά που έκραξαν τα μέσα τι έγινε; Λάδι βγήκε ο Μαριβλάξ. Ο Μαρινάκης δεν έχει λόγο να μιλήσει. Οι Αγγελόπουλοι όμως τι κάνουν; Μια χαρά το πάνε οι αφοί, δεν χρειάζεται να γίνουν καραγκιοζάκια σε παράθυρα. Κάναν τις μηνύσεις τους και περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 "Φωνάζει ο κλέφτης για να βγει ο νοικοκύρης." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ανανέωσα το εισιτήριο διάρκειά για το 2011-2012. Ελπίζω να δικαιωθούν οι υποστηρικτές του Ερνέστο οπού πάλα οι ομάδες του παίζουν την επομένη τής πρώτης του χρονιάς καλλίτερη μπαλα. Εύχομαι Μία και θα πάρουμε άνετα το άλλη να κάνουμε και Μία αξιολογεί πορεία στην Ευρώπη και να δούμε και κάνα Έλληνα στην συνθέσει έκτος του Παπαδόπουλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.gazzetta.gr/article/item/199826-ola-anoikta-gia-apohorese αν γινει αυτο, λεμε τωρα, τοτε του χρονου ο παναθηναικος θα παιζει μονος του μπασκετ στην ελλαδα. φετος επαιζαν οι 2 τους, του χρονου ενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.gazzetta.gr/article/item/199826-ola-anoikta-gia-apohorese αν γινει αυτο, λεμε τωρα, τοτε του χρονου ο παναθηναικος θα παιζει μονος του μπασκετ στην ελλαδα. φετος επαιζαν οι 2 τους, του χρονου ενας. γιατι μωρε? θα το παρει καποιος αλλος. μονο οι αγγελοπουλοι μπορουν να διοικησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 βασικα δεν ξερω αν ξερουν να διοικησουν, απλα ξερω οτι λεφτα εχουν και λεφτα εδωσαν (ασχετα με το τι καταφεραν). απο κει και περα, με αγχωνει το αν θα βρεθουν αλλοι να βαλουν λεφτα και να ασχοληθουν. παρε για παραδειγμα τον παναθηναικο στο ποδοσφαιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις