dimitris_greek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πάντως συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για ένα ακόμα που πρωτάθλημα που πιστεύω οτι κέρδισε δίκαια Συγχαρητήρια και στον ΟΣΦΠ για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα αλλά πιστεύω οτι η σειρά κρίθηκε μετά το 0-1. Από οτι φάνηκε φέτος οι δύο ομάδες ειναι πλέον ισοδύναμες και αν δεν έρθουν του χρόνου τα πάνω κάτω θα δούμε πάλι σειρά τελικών που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αλλά από τον Παπαλουκά, περίμενα τουλάχιστον τις βολές. 2 βολές και θα έμενε στην ιστορία ο γελοίος. Και τώρα έμεινε στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που έχασε ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του. Για κατι τετοιες χαμενες βολες τον ειχατε ξαναδιωξει ως αποτυχημενο και πηγε στην ΤΣΣΚΑ και εκανε παπαδες και μετα τον φερατε πισω με 3μυρια σαν σουπερσταρ. Μαθετε να εκτιματε και να μη κρινετε απο 2 χαμενες κρισιμες βολες εναν παιχτη που ουτως η αλλως δεν εχει φορτε τις βολες. Ο Παπαλουκας σημερα ηταν πολυ καλος αμυντικα αλλα και επιθετικα. Οκ εχασε τις βολες, δεν εκανε κανα εγκλημα. Ο αλλος ομως που χανει τη μπαλα μεσα απτα χερια του χωρις λογο, ε ναι ειναι λουζερ.
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Για κατι τετοιες χαμενες βολες τον ειχατε ξαναδιωξει ως αποτυχημενο και πηγε στην ΤΣΣΚΑ και εκανε παπαδες και μετα τον φερατε πισω με 3μυρια σαν σουπερσταρ. Μαθετε να εκτιματε και να μη κρινετε απο 2 χαμενες κρισιμες βολες εναν παιχτη που ουτως η αλλως δεν εχει φορτε τις βολες. Ο Παπαλουκας σημερα ηταν πολυ καλος αμυντικα αλλα και επιθετικα. Οκ εχασε τις βολες, δεν εκανε κανα εγκλημα. Ο αλλος ομως που χανει τη μπαλα μεσα απτα χερια του χωρις λογο, ε ναι ειναι λουζερ. αστο ρε φιλε....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αστο ρε φιλε.... Eχεις να πεις κατι εσυ, η απαντας ετσι για την ιστορια?
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Λογικά δεν πρέπει να έχετε παράπονο 4-3 το σκορ φέτος στο μπάσκετ. :P
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Eχεις να πεις κατι εσυ, η απαντας ετσι για την ιστορια? οταν εμεις κραζουμε εναν δικο μας παιχτη μην χωνεσαι σαν την Παρθενα..
dimitris_greek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδιά σε τέτοιους αγώνες οκ ανθρωπινα είναι τα λάθη δεν χρειάζεται να κρεμάμε τους παίχτες επειδή έκαναν ένα - δυο λάθη. Ούτε να λέμε οτι Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ επειδη έχασε την μπαλα και τέτοιες υπερβολές. Λάθη γίνονται έτσι είναι ο αθλητισμός αλλού νικάς αλλού χάνεις. Οκ σαν φίλαθλος του ΟΣΦΠ θα στεναχωρηθώ για την ήττα αλλά όχι οτι θα χάσω και τον ύπνο μου είπαμε...δεν χρειάζονται φανατισμοί και πραγματικά πως μερικοί πάνε και τα κάνουν λαμπόγυαλο τι να πω...απωθημένα.. Νομίζω πως αν το δούμε συνολικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι σαν απλοί φίλαθλοι που καθαρά αγωνιστικά όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Του χρόνου πάλι λοιπόν και εύχομαι να δούμε πάλι μια καλή σειρά τελικών που αυτή την φορά να χρειαστεί 5 ματς.
Anaksimandros4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πάντως συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για ένα ακόμα που πρωτάθλημα που πιστεύω οτι κέρδισε δίκαια Συγχαρητήρια και στον ΟΣΦΠ για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα αλλά πιστεύω οτι η σειρά κρίθηκε μετά το 0-1. Από οτι φάνηκε φέτος οι δύο ομάδες ειναι πλέον ισοδύναμες και αν δεν έρθουν του χρόνου τα πάνω κάτω θα δούμε πάλι σειρά τελικών που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Με Νεστεροβιτς ο Ολυμπιακος θα ηταν ενα κλικ καλυτερος. Αυτο το κλικ ισως να ηταν υπεραρκετο για το πρωταθλημα πιστευω. Επισης ο Σπανουλης στο 1ο ματς ηταν φανερα σε μετρια κατασταση αφου ηταν τραυματιας επισης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οταν εμεις κραζουμε εναν δικο μας παιχτη μην χωνεσαι σαν την Παρθενα.. Σωπα ρε, απο που προκυπτει οτι δεν εχω δικαιωμα να πω τη γνωμη μου η να συμπληρωσω την αποψη καποιου συμφορουμιτη? ΥΓ. Προστακτικτες, προτροπες, εντολες και τα σχετικα καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα ατοπο να μου δινεις, ετσι? Παιδιά σε τέτοιους αγώνες οκ ανθρωπινα είναι τα λάθη δεν χρειάζεται να κρεμάμε τους παίχτες επειδή έκαναν ένα - δυο λάθη. Ούτε να λέμε οτι Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ επειδη έχασε την μπαλα και τέτοιες υπερβολές. Λάθη γίνονται έτσι είναι ο αθλητισμός αλλού νικάς αλλού χάνεις. Νομίζω πως αν το δούμε συνολικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι σαν απλοί φίλαθλοι που καθαρά αγωνιστικά όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Του χρόνου πάλι λοιπόν και εύχομαι να δούμε πάλι μια καλή σειρά τελικών που αυτή την φορά να χρειαστεί 5 ματς. Νταξει περα απο το πικαρισμα περι Σπανουλη, ο killbill δεν δικαιολογησε σε κανενα κρισιμο παιχνιδι εφετος (συμπεριλαμβανομενων πλειοφ Ευρωλιγκας) το πρωσονυμιο του. Ειναι σκια του εαυτου του, ακομα ψαχνεται στον ΟΣΦΠ και πολυ φοβαμαι οτι με την ψυχολογια που εχει θα ψαχνεται για πολυ ακομα. Ειναι παιχτης με τεραστια προσοντα αλλα με απιστευτα μειονεκτηματα που αν δεν εχει Μητσο/Παπαλουκα/Σαρας να του συμαζευουν τις αδυναμιες, γινεται αρνητικος για την ομαδα του.
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παιδιά σε τέτοιους αγώνες οκ ανθρωπινα είναι τα λάθη δεν χρειάζεται να κρεμάμε τους παίχτες επειδή έκαναν ένα - δυο λάθη. Νομίζω πως αν το δούμε συνολικά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι σαν απλοί φίλαθλοι που καθαρά αγωνιστικά όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Του χρόνου πάλι λοιπόν και εύχομαι να δούμε πάλι μια καλή σειρά τελικών που αυτή την φορά να χρειαστεί 5 ματς. ρεσυ σιγουρα...αλλα οχι να μας κανει εξυπναδες ο μιντλμπιζελ πως τον λενε κ καθε βαζο Σωπα ρε, απο που προκυπτει οτι δεν εχω δικαιωμα να πω τη γνωμη μου η να συμπληρωσω την αποψη καποιου συμφορουμιτη? ΥΓ. Προστακτικτες, προτροπες, εντολες και τα σχετικα καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα ατοπο να μου δινεις, ετσι? ελα ελα πατα το μαγικο κουμπι,να χαρεις λοιπον φιλος συγχαρητηρια ειστε μεγαλη ομαδα!!!το εννοω
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ενα τεραστιο ρισπεκτ στον Γιαννη Μπουρουση κ ενα μεγαλο χεστηρι-αντιο στον Παπαλουκα
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν δεν φύγει ο Σπανούλης και ο Παπαλουκάς δεν παίρνουμε τίποτα. Ριζική ανανέωση του χρόνου με παικταράδες που να μην χάνουν τα lay-up και οι τίτλοι θα έρθουν. Υ.Γ: Ρε παιδιά, έγιναν επεισόδια στο Καραισκάκη τις 19/2;
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ενα τεραστιο ρισπεκτ στον Γιαννη Μπουρουση ελπιζω να τον εχουμε κ του χρονου. μαρεσε κ ο Μαυροκεφαλιδης.
Cygnus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Είδα δηλώσεις Ιβκοβιτς και Παπαλουκά στο gazzetta. Ο Παπαλουκάς το πήρε προσωπικά με τις χαμένες βολές του ενώ ο Ιβκοβιτς τόνισε την έλλειψη ομαδικότητας στην άμυνα. Απογοητευμένοι και οι δύο.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κοιτάξτε ο τραυματισμός του Δημήτρη Διαμαντίδη ήταν σίγουρα σοκ για τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός άργησε να συνειδητοποιήσει ότι είχε πια τρομερό πλεονέκτημα και για να τα καταφέρει χρειάστηκε να μπει στο ματς ο Παπαλουκάς. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μαζί με τον Πρίντεζη και τον Πελεκάνο χάρισαν στον Ολυμπιακό ενα σοβαρό προβάδισμα στον αγώνα μετά από ένα δεκάλεπτο απόλυτης ισορροπίας . Το τελευταίο τρίποντο του λυσσασμένου Φώτση (97-88) και οι βολές του Καϊμακόγλου για την κατοστάρα έβαλαν το βυσιννάκι στην τούρτα μίας ακόμα κατάκτησης πρωταθλήματος για τον ΠΑΟ.Εαν δεν έβαζε το τρίποντο ο Φώτσης θα είχε ελπίδες ο ολυμπιακός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις