Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Περιμένω έκτακτο του Mega για τους βάζελους που μπήκαν μέσα. Θέλω να δω παράθυρο Τρέμη - Πρετεντέρη να κατακεραυνώνουν τους βάζελους. NOT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο ΠΑΟ με σήμερα πιστεύω στάθηκε πολύ τυχερός ειδικά με τις χαμένες βολές του ΟΣΦΠ και τα απίθανα τρίποντα του Φώτση. Τα σουτ του Φωτση ηταν καλα και ελευθερα. Δεν τα λες τυχερα, ασχετα αν δεν περιμενεις 6/6 απτον Φωτση. Το ματς σημερα δεν το πηρε ο γαυρος γιατι πολυ απλα εχει καποιους παικτες που δεν μπορουν να παρουν πρωταθλημα (ναι και ο Σπανουλης ειναι ενας απο αυτους, που χωρις Σαρας/Μητσο διπλα του, ειναι απλα ενας παιχτης ρυθμου και μαλιστα μετριος). Επισης το ματς σημερα δεν το πηρε ο γαυρος γιατι ηταν ανυπαρκτος αμυντικα στην ρακετα. Ο ΠΑΟ επαιξε βολλευ κατω απτη μπασκετα του ΟΣΦΠ σημερα, check επιθετικα ριμπαουντ. Αλλα αυτα παθαινεις οτι κανεις προγραματισμο σεζον με Νιλσεν και Μαυροκεφαλιδη. Έχεις βγάλει κάρτα απεριόριστου τρολαρίσματος; Κανεις κατι διαφορετικο εσυ, οταν απαντας μονιμος "ο ορισμος" μιστερ αντιτρολλ? Τελος παντων δικαιολογεισαι σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 A ΡΕ Π@@##στη Παπαλουκα!!! 3 εκατομμύρια το χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ακόμα να βγει η Τρέμη για τη σφαλιάρα του βάζελου στον Μπουρούση? Ο Πρετεντέρης την σφαλιάρα στον Πελεκάνο την είδε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τέλος το σίχαμα. Τώρα τα τζιγγεροκάναλα θα βαλουν τίτλο για ντέρμπυ της ντροπής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κανεις κατι διαφορετικο εσυ, οταν απαντας μονιμος "ο ορισμος" μιστερ αντιτρολλ? Είσαι στο τόπικ του Ολυμπιακού, μπαίνεις και γράφεις για δεύτερους και πελάτες, και το συνεχίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 A ΡΕ Π@@##στη Παπαλουκα!!! 3 εκατομμύρια το χρόνο... ρε φιλε μια να εβαζε,μια ρε γαμωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κρίμα..παιδιά ...παρόλο που είμαι Παναθηναικός θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός..Εχω βαρεθεί να νικάμε συνέχεια στο μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παπαλουκά, είχες μία ευκαιρία να αποχωρήσεις από την αγαπημένη σου ομάδα (όπως λες) σαν πρωταθλητής. Και τα έφερε η πόρνη η τύχη έτσι, ώστε να κρατάς στα χέρια σου εσύ τη μοίρα της ομάδας. Κι εσύ τι έκανες? Έχασες τις 2 κρισιμότερες βολές της ζωής σου. Στο καλό και από το ΣΕΦ ελπίζω να περνάς μόνο για να πηγαίνεις Olympico. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παπαλουκά, είχες μία ευκαιρία να αποχωρήσεις από την αγαπημένη σου ομάδα (όπως λες) σαν πρωταθλητής. Και τα έφερε η πόρνη η τύχη έτσι, ώστε να κρατάς στα χέρια σου εσύ τη μοίρα της ομάδας. Κι εσύ τι έκανες? Έχασες τις 2 κρισιμότερες βολές της ζωής σου. Στο καλό και από το ΣΕΦ ελπίζω να περνάς μόνο για να πηγαίνεις Olympico. Νομίζω έχασε και ένα σχεδόν σίγουρο καλάθι μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κρίμα..παιδιά ...παρόλο που είμαι Παναθηναικός θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός..Εχω βαρεθεί να νικάμε συνέχεια στο μπάσκετ. καλα κανεις,επομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Είσαι στο τόπικ του Ολυμπιακού, μπαίνεις και γράφεις για δεύτερους και πελάτες, και το συνεχίζεις; Δεν κανω τιποτα διαφορετικο απο εσας οποτε κερδιζετε στο πολο βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 παιδια Φωτσης κ Παπαλουκας μας φαγανε σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 καλα κανεις,επομενος... τι εννοείς επόμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Νομίζω έχασε και ένα σχεδόν σίγουρο καλάθι μετά. Από τα 3 μέτρα αμαρκάριστος. Ο άνθρωπος έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν με νοιάζει για τον Σπανούλη, εγώ είχα πει εξαρχής ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική αρλούμπα που κάναμε ποτέ. Αλλά από τον Παπαλουκά, περίμενα τουλάχιστον τις βολές. 2 βολές και θα έμενε στην ιστορία ο γελοίος. Και τώρα έμεινε στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που έχασε ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις