Komorias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ρε θα σοβαρευτουν? Εγω τα λεω, εσυ νομιζεις οτι στο ΟΑΚΑ εχει μπαλα σημερα. τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_greek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πόσα ριμπάουντ έχουν χάσει ? Έλεος πάλι τις ίδιες επιπολαιότητες άρχησαν καλά βάζει και ο παο κάτι απιθανα καλάθια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 χαλπεριν βηματα στο κλεψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αυτο που παρακολουθουμε ειναι αστειο. Θα επρεπε να εχουμε τελειωσει το ματς αν ημασταν σοβαροι ... Ακομα και σ αυτο το ματς ημαστε πισω. Ελεος δε θα νικησουμε ποτε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παπαλουκας βρε!!! δεν τοχουμε τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θολωσαν τραγικα οι δικοι μας κ το δωσαν το ματς. Αστοχια κ κακες επιλογες. Κ απ την αλλη 6/6 απο Φωτση;;; Γεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Χωψωνιδης ΣΕ ΛΕΩ!! Τον ευχαριστουμε θερμα για το πρωταθλημα τον ΔΕΥΤΕΡΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Χωψωνιδης ΣΕ ΛΕΩ!! Τον ευχαριστουμε θερμα για το πρωταθλημα τον ΔΕΥΤΕΡΟ. Ορισμός, ξανά μανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ορισμός, ξανά μανά! Πελατες μου :* Ρε κοιτα τον ΠΑΟ του 1,5pg - 1 (ΔΔ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μπράβο στα γατάκια Παπαλουκά και Σπανούλη που χάρισαν το πρωτάθλημα στο βάζελο. Συγχαρητήρια στο Μπουρούση, μόνος του πάλευε ο άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_greek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο ΠΑΟ με σήμερα πιστεύω στάθηκε πολύ τυχερός ειδικά με τις χαμένες βολές του ΟΣΦΠ και τα απίθανα τρίποντα του Φώτση. Aπο την άλλη ο ΠΑΟ δεν έχανε βολές με τίποτα. Νομίζω οτι οι δύο ομάδες είναι ποια ισοδύναμες. Δεν χρειάζονται ούτε φανατισμοί ούτε ειρωνιες εκατέρωθεν Από την άλλη οι δικοί μας έχασαν σουτ που δεν χανονται. Και φυσικά τα επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟ που στο ποιο κρίσιμο σημείο πάντα τα έπαιρναν και εβαζαν τα σουτ. Ο ΟΣΦΠ έχει νοοτροπία looser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πελατες μου :* Ρε κοιτα τον ΠΑΟ του 1,5pg - 1 (ΔΔ)... ελα πελατης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πελατες μου :* Έχεις βγάλει κάρτα απεριόριστου τρολαρίσματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μπράβο στα γατάκια Παπαλουκά και Σπανούλη που χάρισαν το πρωτάθλημα στο βάζελο. Συγχαρητήρια στο Μπουρούση, μόνος του πάλευε ο άνθρωπος. Τα ειπες ολα Τσιρκο εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 δεν πειραζει καναμε μια προσπαθεια κ βλεπουμε του χρονου χωρις παπαλουκα ελπιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις