Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί μίλησες για "ένα πρωτάθλημα που...." ενώ ξέρουμε ότι το πρόβλημα είναι συνολικό.

Στο πόλο δεν θυμάμαι να έχει αδικηθεί κανείς από τους δυο μας, όσες φορές έχουμε παίξει τέλος πάντων, αλλά πριν 3-4 χρόνια τρώγανε καρέκλες οι παίκτες, ανοίγανε κεφάλια.

Το πρόβλημα είναι συνολικό.

Τέλος πάντων, επειδή ξέρω ότι δεν είσαι κάφρος δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε.

Πάσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωωωωωωωωω....

Μου την είπες τώρα....

Ωωωωωωωωωω....

Τώρα καλό θα ήταν να διαβάζεις 25 φορές για να μην ποστάρεις άσχετα με την συζήτηση πράγματα

κοιτα την δουλεια σου κ ασε το τι θα κανω εγω!

συνεννοηθηκαμε μπασκετικε παναθηναικε?

του την ειπα λεει.... :mrgreen:

κοιτα την δουλεια σου κ ασε τι κανω εγω!

συνεννοηθηκαμε μπασκετικε παναθηναικε?

Ρε γίγαντα, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει report αλλά δεν θέλω να το πατήσω, κρατάω αντιστάσεις ακόμα.

Προτιμώ να προσπαθήσω να σου εξηγήσω, επειδή μόνος δεν το καταλαβαίνεις, πως δεν γίνεται να γυρνάς και να ειρωνεύεσαι όποιον γουστάρεις όποτε σου κάνει κέφι.

Αλλά είναι κι αστείο κιόλας να πετιέσαι, να πετάς το ξεκάρφωτο και να χαίρεσαι μόνος σου.

Αν οπωσδήποτε γουστάρεις στη συμμετοχή σου να είσαι ερειστικός, τουλάχιστον κάνε το καλά.

Ρε γίγαντα, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει report αλλά δεν θέλω να το πατήσω, κρατάω αντιστάσεις ακόμα.

Προτιμώ να προσπαθήσω να σου εξηγήσω, επειδή μόνος δεν το καταλαβαίνεις, πως δεν γίνεται να γυρνάς και να ειρωνεύεσαι όποιον γουστάρεις όποτε σου κάνει κέφι.

Αλλά είναι κι αστείο κιόλας να πετιέσαι, να πετάς το ξεκάρφωτο και να χαίρεσαι μόνος σου.

Αν οπωσδήποτε γουστάρεις στη συμμετοχή σου να είσαι ερειστικός, τουλάχιστον κάνε το καλά.

ρε θυριο τοσες μερες παλευετε με το μπασκετ στο thread του ολυμπιακου.ειπαμε ειστε καλυτεροι απομας,τουλαχιστον εγω το παραδεχομαι.

τοχετε ζαλησει το θεμα.κ αν εισαι σοβαρος αφου εμενα αποκαλεις αστειο,μην ασχολεισαι με τα αστεια σχολια που πεταω.

κ που δεν πατας το report σου βγαζω το καπελο οχι σαν κατι αλλους...ουτε καν επρεπε να το γραψεις.

Αφού το παρακολουθείς λοιπόν το θέμα, κάνε τα σχόλια σου σε όσους "παλεύουν τόσες μέρες το μπασκετ στο thread του ολυμπιακού" και σε ενοχλούν.

Πετάχτηκες να την πεις σε μένα όταν δεν έχεις κάνει ποτέ κουβέντα μαζί μου, αμφιβάλω αν έχεις διαβάσει καν ένα μήνυμά μου.

Τέλος εδώ από εμένα.

Αφού το παρακολουθείς λοιπόν το θέμα, κάνε τα σχόλια σου σε όσους "παλεύουν τόσες μέρες το μπασκετ στο thread του ολυμπιακού" και σε ενοχλούν.

Πετάχτηκες να την πεις σε μένα όταν δεν έχεις κάνει ποτέ κουβέντα μαζί μου, αμφιβάλω αν έχεις διαβάσει καν ένα μήνυμά μου.

Τέλος εδώ από εμένα.

φιλε δεν σου την ειπα,μη λες οτι ναναι κ θα σε κανω report κκκκ.....αυτο ειναι αστειο!!!

τωρα που τα λεμε εσυ μου την ειπες να σε κανω report?

τι κολπα ειναι αυτα ρε?φαντασου να σεβριζα...μηνυση κ ετσι?

αυτα απομενα!!!

Μιά πρόταση προς τους Ολυμπιακούς. Θέλετε να μας μάθετε να κολυμπάμε να σας μάθουμε εμείς μπάσκετ?

Αν δεν κάνω λάθος, ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει πάρει ένα Ευρωπαϊκό και έχει λάβει μέρος σε κάποια f4. Οπότε, κάτι πρέπει να ξέρει από μπάσκετ. Στο πόλο δεν έχω ιδέα τι έχει καταφέρει η ομάδα σου.

Αν δεν κάνω λάθος, ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει πάρει ένα Ευρωπαϊκό και έχει λάβει μέρος σε κάποια f4. Οπότε, κάτι πρέπει να ξέρει από μπάσκετ. Στο πόλο δεν έχω ιδέα τι έχει καταφέρει η ομάδα σου.

Να μην πνιγεί κανένας. Επίτευγμα θεωρείται. ;)

Η μόνη παρόμοια σύγκριση που μπορεί να γίνει είναι η εξής: Θέλετε να σας μάθουμε πόλο, να μας μάθετε γυναικείο βόλλευ?

Δηλαδή ξέρετε μπασκετ ε?

Ποιος το χεζει το μπασκετ. Μονο τα Αμερικανακια ασχολουνται με δαυτο, απορω τι συζητατε παλι γιαυτο το ανυπαρκτο αθλημα :P

Και επιτελους σταματηστε αυτην την ιεροσυλια: σε καθε ποστ που αναφερετε το τεραστιο πολο, να μπλεκετε κι αυτην την απομιμηση αθληματος για Αμερικανακια-το μπασκετ. Ημαρτον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...