gamanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 http://www.thrylos.gr/blogs/blog/post/5483/kerdizei-o-kaluteros/ Ποιος Γκέμπελς... Ποιος Γκέμπελς... Εδώ έξι ευρωπαϊκά σε δεκαπέντε χρόνια, με διαιτητές τον Ζαβλανό, τον Βορεάδη, τον Κορομηλά, τον Ψαχνό και ποιον άλλο θελετε, με αντιπάλους παίχτες και προπονητές που τους θεωρούν ότι πιο σιχαμένο στο ευρωπαϊό στερέωμα, κάνένας τους παίχτης δεν αξίζει μία, ο προπονητής τους είναι ένας τυχαίος , κανένας παίχτης έλληνας δεν δοκιμάστηκε στο NBA ενώ έπαιζε σε αυτούς, οι μεταγραφές τους δεν συγκινούν κανέναν, ακόμα και η αντιπροσώπευσή τους στην εθνική είναι τόσο λίγη που σε κάνει να απορείς.
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οι φετινές σας μεταγραφές ειδικά έκαναν πάταγο. Αυτό το παραμύθι περί Ευρώπης έχει πάει άπατο, όταν σαν πρωταθλητής Ευρώπης έφαγες 35 στο κεφάλι. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
gamanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ξέρω ξέρω, σαπάκι Σάτο, κουλός Μάριτς, 1,5 pg, που πάμε με Μπατίστ και κυρίως χωρίς Σπανούλη Ξέρω ξέρω, τρεις νίκες χωρίς Μάριτς, την μία με εμπύρετο Διαμαντίδη, την άλλη με ηθελημένη "προσφυγή" στην παράταση και την άλλη τρεις μέρες μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας Ξέρω ξέρω, ενώ έφταιγε ο Μπαναώτης, οι μεταγραφες, οι Αγγελόπουλοι, ο χοντρός, τελικά φταίγαν οι διαιτητές Ξερω ξέρω, 35 πόντους ενώ έλειπε ο Ντομινικ (μην ακούσω κανέναν γραφικό να λέει για εφτάρες και ποδόσφαιρα τώρα), ο γέγονε γέγονε αλλά και μεις τίποτα τριαντάρες δεν σας εχουμε ρίξει Όταν καταλάβετε ότι είμαστε πρώτα από όλα ΟΜΑΔΑ , μπορεί να βρειτε και τον τρόπο να μας εκθρονίσετε
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Πολύ αστεία για να τα σχολιάσω. Ένα πράγμα μόνο. όταν έφαγα εγώ τις τριαντάρες, έπαιζα με τους Αγαδάκους, δεν έφερα τον τίτλο του (ψευτό) πρωταθλητή Ευρώπης.
gamanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ενώ ο ΠΑΟ χωρίς Ντομινίκ, έπαιζε με Γιούιν ψηλό, ο' νιλ τεσσάρι, γκάλη άσσο και τζόρνταν πίπεν δυαροτρίαρα. πώς έχω την εντύπωση ότι όταν έπαιζες με τους Αγαδάκους ο ΠΑΟ έπαιζε στο ΟΑΚΑ, ο ένας έπινε καφέ με τον άλλο, η διατησία σε έσφαζε και μετά έπαιρνε θεσμικές θέσεις (έλα ρε, τι σχέση έχει τώρα ο Γκαγκάτσης και ο Τσιρώνης, ας είμαστε λίγο σοβαροί) ; Να δεις σε πόστ σου πρέπει να το διάβασα... Όσο για το ΕΞΑΚΙΣ ψευτοπρωταθλητής ευρώπης, α καλό εεεε!
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κι εγώ έπαιζα χωρίς Νεστέροβιτς... Τσιου, τσιου το πουλάκι λέμε
gamanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε πράσινε μασόνε , ώρα είναι να πεις πώς παίζει ρόλο η απουσία του Νεστέροβιτς και όχι οι διαιτητές. Ή προς θεού ότι δεν έχεις άλλο σκληρό πεντάρι και αναγκάστηκες να μην πας σε παιχνίδι λόου ποστ και επαφών και έκανε πάρτι ο ΠΑΟ στα σοφτ τεσσαροπεντάρια σου που στο γραφικό βίντεο που ποσταρίστηκε για τα διαιτητικά εγκλήματα της σφαγής και της ντροπής βλέπεις σε κάθε φάση να σηκώνει αμέσως το χέρι ο ψηλός και να κράζει τους συμπαίχτες του που δεν τον καλύπτουν και τον αφήνουν με τον κοντό να τον τρέχει σε χαμηλό παιχνίδι και να τον πάει στα πόδια για να κερδίσει το φάουλ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 00-01 (p/off): ΠΑΟ-Γαν 73-57 (12-24) κερδίσαμε με διπλάσιες βολές 00-01 (p/off): ΠΑΟ-Γαν 79-63 (26-33) με 7 περισσότερες βολές δεν μας κέρδισε 03-04 (reg.s): Γαν-ΠΑΟ 55-57 (23-10) με υπερδιπλάσιες πάλι έχασε 03-04 (p/off): Γαν- ΠΑΟ 68-73 (34-23) με 11 παραπάνω πάλι έχασε 04-05 (reg.s): ΠΑΟ-Γαν 86-55 (21-29) με 8 περισσότερες πάλι έχασε 04-05 (p/off): ΠΑΟ-Γαν 95-77 (23-32) ουπς, με 9 περισσότερες πάλι έχασε 04-05 (p/off): Γαν-ΠΑΟ 74-77 (30-13) έχασε με υπερδιπλάσιες βολές και για να αποδειχθεί ότι το παιχνίδι δεν το κρίνουν οι βολές: 06-07 (reg.s): ΠΑΟ-Γαν 84-89 (35-19) μας κέρδισε με λιγώτερες βολές! 06-07 (reg.s): Γαν-ΠΑΟ 73-74 (31-29) με περισσότερες βολές, το έχασε πάλι 06-07 (p/off): Γαν-ΠΑΟ 76-72 (27-38) με 11 περισσότερες βολές, χάσαμε 06-07 (p/off): Γαν-ΠΑΟ 78-68 (26-22) 07-08 (reg.s): ΠΑΟ-Γαν 81-77 (21-28) με 7 περισσότερες βολές, έχασε πάλι 07-08 (p/off): ΠΑΟ- Γαν 83-79 (18-23) με 6 περισσότερες βολές, έχασε πάλι 07-08 (p/off): Γαν-ΠΑΟ 71-55 (15-17) με δύο περισσότερες βολές, χάσαμε 08-09 (reg.s): ΠΑΟ-Γαν 86-69 (17-22) με 5 περισσότερες βολές, πάλι έχασε 08-09 (p/off): ΠΑΟ-Γαν 91-64 (15-30) με διπλάσιες υπέρ του, έχασε πανηγυρικά 09-10 (reg.s): ΠΑΟ-Γαν 98-90 (24-27) με 3 παραπάνω υπερ του, έχασε 09-10 (p/off): ΠΑΟ-Γαν 73-54 (21-32) με 11 περισσότερες, πάλι έχασε 09-10 (p/off): Γαν-ΠΑΟ 69-76 (32-12) σχεδόν τριπλάσιες, πάλι έχασε ρε φιλε ηρεμησε,μην τα λες σεμενα.εγω εχω παραδεχτει οτι ο παο ειναι καλυτερη ομαδα απομας κ θα μας νικατε οσο εχετε τον ομπραντοβιτς στα κρισημα παιχνιδια. αλλα κατανταει αστειο να ασχολειστε το ποσες βολες κ ποσα φαουλ..... Δεν ασχολουμε εγω φιλε,εσεις μιλατε για διαιτησια,και η διαιτησια στο μπασκετ αυτο ειναι[φουλ βολες] εδω ειναι ολα τα σουτ λει απ μπασιματα τα οποια ειχαν η 2 ομαδες στο 2ο δεκαλεπτο για το οποιο φωναζουν οι γαυροι για τις 18-3 βολες. - οι κουκκιδες με το μαυρο στην μεση ειναι αυτες που κατεληξαν σε βολες πανω στο σουτ (1 του Νικολας, 1 του Γλυνιαδακη στο ποστ) και σε μπασιματα (1 ο Καιμακογλου, 1 ο Σπανουλης το οποιο ηταν το 5ο μας) - τα 2 πρωτα φαουλ τα πηραν Νικολας Καλαθης στοχευοντας τον Γλυνιαδακη. (χωρις βολες) - ο γαυρος ειχε 3 φαουλ πανω σε διεκδικηση επιθετικου ριμπαουντ με καθαρο σπρωξιμο του Τσαρτσαρη απο Ερτσεγκ Πριντεζη και Μαυροκεφαλιδη = 6 βολες (οι αλλοι σπρωχνουν με το χερι τεντομενο εμεις φταιμε.) - τεχνικη ποινη τεοντοσιτς + το φαουλ που εγινε στην φαση πανω στο σουτ του Νικολας = 4 βολες - 3ο φαουλ Γλυνιαδακη. μετα απο εξυπνη πασα στον Καιμακογλου αντι να σουταρει παει προς το καλαθι φθειρει και αλλο τον Γλυνιαδακη. = 2βολες - 2 μις ματς με τον Παπανικολαου να μαρκαρει τον Καιμακογλου και τον Μπατιστ να βαζει τον Μαυροκεφαλιδη μεσα στο καλαθι = 4 βολες - 2 βολες στον Διαμαντιδη απο φαουλ πανω στο σκριν απο τον Παπανικολαου που αν δει καποιος τις φασεις ειναι το μονο που θα μπορουσε να κρινει καποιος ως υπερβολικο. ο μικρος παντως ειχε μετα το σκριν κολλημενο το σωμα του πανω στον Μητσο και με το χερι του ενδιαμεσα. συνολο 18 βολες. οι 3 βολες του γαυρου προηλθαν απο το καλαθι και φαουλ του Γλυνιαδακη πανω στον Μαριτς και απο 2 βολες του Σπανουλη σε μπασιμο που κατεληξε οχι σε σουτ αλλα ειχαμε συμπληρωσει εκεινη τη στιγμη τα 5 φαουλ. Γαυρος: 10 φαουλ + 1 τεχνικη ποινη Παναθηναϊκος: 5 φαουλ εκ των οποιων μολις 1 σε μπασιμο-προσπαθεια προς το καλαθι[/size] ΓΙΑΤΙ???? ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΑΜΕ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΙΣ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΧΕ: 7 ΤΡΙΠΟΝΤΑ 3 ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΡΑΚΕΤΑΣ 1 ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1 ΠΟΣΤ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΑΠΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΟΥΤ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.[/b] ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. :hit:
Dropsreef Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Παραθέτω την άποψη μου σε spoiler καθώς είμαστε λιγάκι offtopic Ωραία η ανάλυση απο τον φίλο σου.Δες όμως την πρώτη φάση στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Χαλπεριν που δεν δίνεται φαουλ και σύγκρινε με τα φαουλ σε Παπανικολάου,Μαυροκεφαλίδη με Μπατιστ και Γλυνιαδάκη με Νίκολας (το πρωτο φαουλ) και θα καταλάβεις την διαφορετική προσέγγιση σε σφυρίγματα.Για τα επιθετικά ριμπαουντ δεν θα αναφερθώ γιατι εμεις δεν ξέρουμε πως να τα διεκδικήσουμε ενω ο Παναθηναϊκός πάντα ξέρει (σαν τον Chuck ένα πράγμα) Δες επίσης και στο 60-60 ποτε κάνει ο Παπαλουκάς το φαουλ και τί δινουν οι διαιτητές.
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Aκομα και ετσι 2-3 φαουλ ηταν υπερβολικα που δωθηκαν στον ολυμπιακο. Δειτε το αναλογο ποστ στο τοπι της διαιτησιας. Edit:Νταξει και στο γλυνιαδακη χαμηλα γινεται το φαουλ καλαθι και φαουλ το μετρησαν. Tα 2-3 υπερβολικα τα αναφερει ορθως ο Dropsreef
Dropsreef Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ… Σοβαρά επεισόδια στην περιοχή του Γκύζη και της Κυψέλης, με άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός οπαδού του Ολυμπιακού. http://www.sport-fm.gr/article/478980 Λέτε να έχουμε καμία αναβολή ή τώρα που είναι στο 2-0 δεν τρέχει κάστανο? http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Λέτε να έχουμε καμία αναβολή ή τώρα που είναι στο 2-0 δεν τρέχει κάστανο? http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I Γέλα, γέλα... :P :P Ποινική δίωξη σε βάρος του Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ Δίωξη σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη και ακόμη τεσσάρων προσώπων, στελεχών του ΟΠΑΠ και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ της περιόδου 2005 – 2007, άσκησε κατά περίσταση το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, για τα κακουργήματα της απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία, για υπόθεση ζημιογόνας σύμβασης, που αφορούσε στην προμήθεια πληροφοριακών συστημάτων στον ΟΠΑΠ. ... http://www.contra.gr/Life/News/325768.html
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Φυλακή να πάει αύριο το πρωί, τί μας νοιάζει εμάς;
pamaxon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ωραίος ο Socratis τα ανέλυσε πολύ καλά,αλλά όσοι δεν ξέρουν δεν μπορούν να το καταλάβουν.Και το άρθρο=θέατρο του παραλόγου που postare ο φίλος παραπάνω είναι για γέλια επιεικώς.Η καραμέλα με το 1,5 guard δεν θα πάψει πια???Δλδ εσείς που βάζετε 3 μαζί δεν βλέπετε ότι όταν ένας έχει μπάλα 2 κοιτάνε χωρίς να κάνουν κίνηση,το μπάσκετ είναι απλό εσείς δεν το καταλαβαίνετε!!!!!!! Ο Σπανούλης τώρα τι ψάχνει,δεν μπορώ να καταλάβω,είναι ντροπή του γιατί είναι μεγάλος παίκτης,δλδ όταν αυτός κέρδιζε και κερδίζει επιθετικά φάουλ με θέατρο τότε δεν τον πειράζει???Τέλος πάντων κατάφεραν και μας ξενέρωσαν πάλι,ας κλείσουν το μαγαζάκι που λέγετε μπάσκετ και ας πιάσουμε όλοι το τάβλι γιατί μόνο γι'αυτό είμαστε!
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Λέτε να έχουμε καμία αναβολή ή τώρα που είναι στο 2-0 δεν τρέχει κάστανο? http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I Κανονικα να θα πρεπε αλλα δε παιζει. Απλα μωρε θα πανε θα τα σπασουν, θα παιξουν λιγο με τα ματ, θα διακοπει το ματς κ δατς ολ. Ο,τι εγινε και περυσι. Με παιρνει και μια φιλη μου σημερα και μου λεει θες εισιτηριο; Της ειπα οτι δε μου χουν λειψει τα δακρυγονα , ευχαριστω Θα γουσταρα πολυ να γεμισει και να μη γινει το παραμικρο. Μονο συνθηματα και κανα πανο. Αλλα δε το κοβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις