Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και βεβαίως το μερίδιο σε καμία περίπτωση δεν ήταν ολοκληρωτικά της διαιτησίας όπως κλαίγονται οι κόκκινοι ΑΡΔ. Το ότι τους ξέσκισαν στις βολές για αυτό το επίπεδο, είναι μια παράμετρος, αλλά όχι όλη η εικόνα του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να βγεί κάποιος να κράξει δημόσια τον Σπανούλη και τον Μπουρούση που είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Γιατί αν δεν κοπεί το πρόβλημα απο την ρίζα, συνέχεια θα συσσορεύονται όλα και περισσότερα σκουπίδια κάτω απο το χαλί.

Δημοσ.

Σωστα αυτο συμβαινει μονο κατα του ολυμπιακου..ποτε υπερ του

Το να μιλάμε για ευννοια του ολυμπιακου στο μπάσκετ, φαντάζομαι είναι κάτι που ανήκει στα ανέκδοτα και όχι έδω. Για όνομα του θεού και της παναγίας δλδ.

Δημοσ.

Το να μιλάμε για ευννοια του ολυμπιακου στο μπάσκετ, φαντάζομαι είναι κάτι που ανήκει στα ανέκδοτα και όχι έδω. Για όνομα του θεού και της παναγίας δλδ.

Really? Δηλαδη ο παναθηναικος βαρεσε 20 βολες παραπανω σημερα..αλλα ο ολυμπιακος οταν βαρεσε 15 στο σεφ δεν ειναι? τι μου λες? για εξηγησε το μου αυτο

Δημοσ.

Really? Δηλαδη ο παναθηναικος βαρεσε 20 βολες παραπανω σημερα..αλλα ο ολυμπιακος οταν βαρεσε 15 στο σεφ δεν ειναι? τι μου λες? για εξηγησε το μου αυτο

Στο εξήγησα εγώ. Λες αρλούμπες. Έχεις πιαστεί από τους αριθμούς και έχεις χάσει τη μπάλα.

Δημοσ.

Η περισυ στο 3-1 στο σεφ που βαρεσαν 20 παραπανω αυτοι?Μονο απο τους αριθμους πιανονται αυτοι,οταν τους λες γαι χειροπιαστα,κλαιν μαιν

Δημοσ.

Και βεβαίως το μερίδιο σε καμία περίπτωση δεν ήταν ολοκληρωτικά της διαιτησίας όπως κλαίγονται οι κόκκινοι ΑΡΔ. Το ότι τους ξέσκισαν στις βολές για αυτό το επίπεδο, είναι μια παράμετρος, αλλά όχι όλη η εικόνα του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να βγεί κάποιος να κράξει δημόσια τον Σπανούλη και τον Μπουρούση που είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Γιατί αν δεν κοπεί το πρόβλημα απο την ρίζα, συνέχεια θα συσσορεύονται όλα και περισσότερα σκουπίδια κάτω απο το χαλί.

Ο Σπανούλης δηλαδή σήμερα, ήταν άσχημος? Ο Μπουρούσης? Μόνο την τέταρτη περίοδο είδες?

Δημοσ.

Στο εξήγησα εγώ. Λες αρλούμπες. Έχεις πιαστεί από τους αριθμούς και έχεις χάσει τη μπάλα.

Τι μου εξηγησες? Σε ξαναρωταω..Η σιενα πως σε επαιξε?

Και δεν μιλησε για φαουλ..μιλησε για βολες..και στην τελικη τα φαουλ ειναι 25-18

Δηλαδη οι βολες δειχνουν μονο τις κερδισμενες επαφες του παναθηναικου? Ο ολυμπιακος πως τις παιρνει τις βολες?

Δημοσ.

Τι να το κάνω εγώ όταν ο Σπανούλης είχε τόσα λάθη. Του Μπουρούση γι' άλλη μια φορά του έκαναν πλάκα στη ρακέτα και τα ρημπάουντ.

Δημοσ.

Πολλές βολές έδωσε, γι'αυτο λεω....

Επειδή αυτό με τις βολές σήμερα είναι πραγματικά γελοίο.

Παράλογο είναι όταν:

1) Σε 1μιση λεπτό ο Γλυνιαδάκης κάνει 2 φάουλ ( ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ), γίνεται το 3ο φάουλ ( πάλι ξεκάθαρο ), στο καπάκι στις βολές ο ψευτόμαγκας Σέρβος αρχίζει τα δικά του και παίρνει τεχνική ποινή. Hello 4o foul, πάλι ξεκάθαρο και δικαιολογημένο.

Στην επόμενη ή μεθεπόμενη φάση γίνεται και το 5ο ομαδικό.

2) Με το 1, 8 λεπτά έχει ο αντίπαλος να επιδιώξει επαφές μέσω παιχνιδιού ρακέτας ( μπούκες, postάρισμα ) να πάρει όσες βολές μπορέσει.

3) Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ παίζει ούτε postάροντας τους αντιπάλους, ούτε επιδιώκει το παιχνίδι επαφής στην επίθεση, αλλά κοιτάει να σουτάρει 3ποντα και 2ποντα από τα 6μ αμαρκάριστοι λόγω του κενού από την άμυνα ζώνης, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΛΕΣ και φάουλ ?

Καλή η καραμέλα, αλλά δεν είναι chupa chups.

Δημοσ.

Τι να το κάνω εγώ όταν ο Σπανούλης είχε τόσα λάθη. Του Μπουρούση γι' άλλη μια φορά του έκαναν πλάκα στη ρακέτα και τα ρημπάουντ.

Τα ριμπάουντ είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς με μπλοκ άουτ κλπ πολύ περισσότερο όταν έχεις να κάνεις με αθλητικούς και αλτικούς ψηλούς.

Είδες σήμερα πως έκλεινε η ρακέτα του βάζελου σε κάθε σουτ μας μήπως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...