Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστε τους να ασχολούνται με την διαιτησία.

Χαμένοι δεν βγαίνουμε εμείς.

Παίζουνε με Γλυνιαδάκη, Μαυροκεφαλίδη, Κέσελι και τον πιτσιρικά τον Παπανικολάου, και τον γερασμένο πιο Παπαλουκά.

Και εμείς έχουμε κριάρια ( Τέπιτς, Βουγιούκας που στο τελείωμα είναι πιο αργός και από 1/8x replay, και Μπόγρη ) αλλά βασικό 3άρι και 4άρι άπειρους και τελειωμένους παίχτες δεν παίζουμε.

Το ότι ο Μπουρούσης δεν πάτησε low post στο 3ο & 4ο δεκάλεπτο δεν το είδανε. Το ότι κάθεται στο τρίποντο σταθερός λες και είναι ο Νίκολας ή ο Μπίρντ δεν το βλέπουνε.

Το ότι 3ο & 4ο δεκάλεπτο, και γενικώς καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κάνανε postαρίσματα ούτε διεισδύσεις για να πάρουνε τα φάουλ που όπως λένε δεν τους δώθηκαν δεν το βλέπουνε.

Κακό του κεφαλιού τους.

Δημοσ.

Προσωπικά, δε με χαλάει να βλέπω την ομάδα μου να της απαγορεύεται κάθε χρονιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ. Το έχω αποδεχτεί. Βοηθάει να εξαφανιστούν οι όποιες τύψεις κάθε φορά που ο Καραγκούνης βάζει γκολ ενώ καλύπτεται από ένα τάγμα αμυντικών. Απλά κάνουν κακό στο άθλημα και δεν το αντιλαμβάνονται, η διοίκηση του ΠΑΟ, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι που γλύφουν όλους τους παραπάνω. Φάιν μπάι μι.

Δημοσ.

Καλά τώρα, τη μια λέμε για το μικρό μπασκετ με τη μικρή σημασία και τους λίγους οπαδούς και απ'την άλλη τα εξισορροπούμε.

Δημοσ.

Προσωπικά, δε με χαλάει να βλέπω την ομάδα μου να της απαγορεύεται κάθε χρονιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ. Το έχω αποδεχτεί. Βοηθάει να εξαφανιστούν οι όποιες τύψεις κάθε φορά που ο Καραγκούνης βάζει γκολ ενώ καλύπτεται από ένα τάγμα αμυντικών. Απλά κάνουν κακό στο άθλημα και δεν το αντιλαμβάνονται, η διοίκηση του ΠΑΟ, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι που γλύφουν όλους τους παραπάνω. Φάιν μπάι μι.

Αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι δεν ξερεις μπασκετ,τους κανονες πως τους ξερεις?

Δημοσ.

Άστε τους να ασχολούνται με την διαιτησία.

Χαμένοι δεν βγαίνουμε εμείς.

Παίζουνε με Γλυνιαδάκη, Μαυροκεφαλίδη, Κέσελι και τον πιτσιρικά τον Παπανικολάου, και τον γερασμένο πιο Παπαλουκά.

Και εμείς έχουμε κριάρια ( Τέπιτς, Βουγιούκας που στο τελείωμα είναι πιο αργός και από 1/8x replay, και Μπόγρη ) αλλά βασικό 3άρι και 4άρι άπειρους και τελειωμένους παίχτες δεν παίζουμε.

Το ότι ο Μπουρούσης δεν πάτησε low post στο 3ο & 4ο δεκάλεπτο δεν το είδανε. Το ότι κάθεται στο τρίποντο σταθερός λες και είναι ο Νίκολας ή ο Μπίρντ δεν το βλέπουνε.

Το ότι 3ο & 4ο δεκάλεπτο, και γενικώς καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κάνανε postαρίσματα ούτε διεισδύσεις για να πάρουνε τα φάουλ που όπως λένε δεν τους δώθηκαν δεν το βλέπουνε.

Κακό του κεφαλιού τους.

Και με 1.5 guard έπαιζες.

voles.jpg

Δημοσ.

Αφου εσυ ο ιδιος ειπες οτι δεν ξερεις μπασκετ,τους κανονες πως τους ξερεις?

Του τους έστειλα εγώ.

Δημοσ.

Αν ψάχνει τα στατιστικά ο "Σοφός" μπορεί να μας σχολιάσει και των περσινών τελικών?

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ( βολές, το νέο επίμαχο μαξιλαράκι... ερμ... θέμα :D )

1ος τελικός: 21 - 32

2ος τελικός: 8 - 24

3ος τελικός: 21 - 11

4ος τελικός: 12 - 32

Δημοσ.

Τι έχει να γίνει την τετάρτη?

Δηλαδή, αλήθεια, μετά από τέτοιο παιχνίδι, αυτό το ξέσπασμα μόνο προμελετημένο μπορεί να είναι...

Δημοσ.

Τι έχει να γίνει την τετάρτη?

Δηλαδή, αλήθεια, μετά από τέτοιο παιχνίδι, αυτό το ξέσπασμα μόνο προμελετημένο μπορεί να είναι...

Ή απλά να πάνε να απαντήσουν τα δικά μας καλόπαιδα στα δικά σας. Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΟ ήρθε την Πέμπτη ΣΕΦ και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Σήμερα είχαμε ντου από καγκούρια στο πούλμαν, φωτοβολίδες και κροτίδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού και τη διαιτησία αγγελικά πλασμένη.

Την Τετάρτη δεν θα γίνει ότι έγινε πέρσι σίγουρα, αλλά έχει ανοίξει βεντέτα, είναι ηλίου φαεινότερον.

Δημοσ.

Ας γίνει κεκλεισμένων το παιχνίδι μπάς και τελειώσει επιτέλους αυτή η κωμωδία. Αν γίνει με κόσμο βλέπω όντως του χρόνου να μας αφαιρούνται βαθμοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...