dimitris_greek Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 βασικα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε πρωταθλημα στο μπασκετ, οσο εχουμε ηθικο loser. αφου δεν εγινε και φετος που τους ειχαμε στο 3-0, ποτε να γινει και κυριως ΓΙΑΤΙ να γινει; ας το παρουμε αποφαση. τι κι αν εβαλαν λεφτα οι αγγελοπουλαιοι, τι κι αν εφεραν παιχτες, τι κι αν τους πηραμε στην κανονικη περιοδο; ερχεται μια ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ σκουπα με πλεονεκτημα εδρας.. με τις υγειες μας. Μέχρι να αποσυρθεί ο Διαμαντίδης ο Μπατίστ και ο Ομπράντοβιτς καλύτερα να μην κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΤΙ αδικος ρε,εκει που εκαιγε η μπαλα εκανε μαζεμενα λαθοι,αστοχα σουτ....Που ειναι ο ηγετης? Και ο μαυροκεφαλιδης εβαλε 12 ποντους,αυτο σημαινει οτι ειναι παιχταρας?Μην κοιτατε μονο τους ποντους,δειτε την ψυχραιμια στο τελος Δεν νομίζω να έχει τον ρόλο του ηγέτη ο Σπανούλης. Ούτε σε εμάς τον είχε.
Komorias Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να έχει τον ρόλο του ηγέτη ο Σπανούλης. Ούτε σε εμάς τον είχε. Διαμαντιδης!!!
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΤΙ αδικος ρε,εκει που εκαιγε η μπαλα εκανε μαζεμενα λαθοι,αστοχα σουτ....Που ειναι ο ηγετης? Και ο μαυροκεφαλιδης εβαλε 12 ποντους,αυτο σημαινει οτι ειναι παιχταρας?Μην κοιτατε μονο τους ποντους,δειτε την ψυχραιμια στο τελος Αυτό. Τι να το κάνω όταν έχεις 15 πόντους και άλλα τόσα turnovers;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να έχει τον ρόλο του ηγέτη ο Σπανούλης. Ούτε σε εμάς τον είχε. ΓΙα αυτο τον πηρε ο ολυμπιακος ομως,και για αυτο πηγε κιολας.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΓΙα αυτο τον πηρε ο ολυμπιακος ομως,και για αυτο πηγε κιολας. Τη δευτερη του χρονια στην ομαδα θα ναι καλυτερος γι αυτο δεν ανησυχω.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σιγά τον παίκτη. Ας μου πούν οι υποστηρικτές του πόσα καλά μάτς έκανε φέτος στον Ολυμπιακό. Άντε με τον βαζελάκο τον Σπανούλη. Με 2.7 το χρόνο έφερνες τον Pierce.
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κράζει ο Ντούντα διαιτησία άγρια τώρα. Πριν μιλούσε ο Σπανούλης για το ίδιο θέμα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι. Είχε γύψο στο χέρι λέει για τον Ψωμιάδη, όλες τις φάσεις τις έδινε στον ΠΑΟ. Τελικά δεν είμαι τρελός μόνο εγώ.
Komorias Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΓΙα αυτο τον πηρε ο ολυμπιακος ομως,και για αυτο πηγε κιολας. δε μου λες Σωκρατης αυτος στην εικονα του προφιλ σου εσυ εισαι? του μοιαζεις πολυ....
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το να μιλάει για διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι ο Ίβκοβιτς είναι ηλίθιο. Γίνεται ηλίθιος. Και ο Σπανούλης το ίδιο. Τα ία παιχνίδια που κέρδισε ο Ο.Σ.Φ.Π.; ..
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το να μιλάει για διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι ο Ίβκοβιτς είναι ηλίθιο. Γίνεται ηλίθιος. Και ο Σπανούλης το ίδιο. Τα ία παιχνίδια που κέρδισε ο Ο.Σ.Φ.Π.; .. Δεν βγάζω νόημα από το post σου, αλλά εντάξει το να λέει ο οποιοσδήποτε οπαδός τον Ίβκοβιτς και τον Ομπράντοβιτς ηλίθιους αγγίζει τα όρια της Ύβρεως.
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κράζει ο Ντούντα διαιτησία άγρια τώρα. Πριν μιλούσε ο Σπανούλης για το ίδιο θέμα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι. Είχε γύψο στο χέρι λέει για τον Ψωμιάδη, όλες τις φάσεις τις έδινε στον ΠΑΟ. Τελικά δεν είμαι τρελός μόνο εγώ. Τα ίδια έλεγε και ο Μουρίνιο... άδικες κόκκινες, πέναλτι, offside... Της ηλικίας είναι, μην απογοητεύσει και τους Αγγελόπουλους και δούνε ότι έχει και αυτός ξεκάθαρη ευθύνη. Αλήθεια, για πείτε μας: Ποιός από τον Ολυμπιακό πλήν Μπουρούση στα πρώτα 2 δεκάλεπτα, έπαιξε inside game και επεδίωξε τις επαφές ? Κανείς. Τι έκανε το πουλέν του Σοφού, ο πως τον λένε...Κέσελι ? Και να μας υπενθυμίσει ο "Σοφός", πόσες βολές είχε ο ΠΑΟ στον 1ο match ? Πόσα φάουλ είχε ο ΠΑΟ στο κύπελο σε 2 ΛΕΠΤΑ! παιχνιδιού? ( δίχως χαζές τεχνικές ποινές από παίχτη που κάνει επίτηδες τα πάντα για να σπάσει τα νεύρα των αντιπάλων )
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ασχέτως αν στο σημερινό συμφωνώ πολύ με τον Σπανούλη για τα φάουλ, δεν έπρεπε να μιλήσει για διαιτησία. Ο Ολυμπιακός τον πήρε για να έχει έναν νικητή, που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο, παρά να παίζει το παιχνίδι του. Αν αρχίσει και αυτός τη μουρμούρα για τη διαιτησία, δεν θα κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κράζει ο Ντούντα διαιτησία άγρια τώρα. Πριν μιλούσε ο Σπανούλης για το ίδιο θέμα. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι. Είχε γύψο στο χέρι λέει για τον Ψωμιάδη, όλες τις φάσεις τις έδινε στον ΠΑΟ. Τελικά δεν είμαι τρελός μόνο εγώ. και πως να μη κραξει μ αυτα που εγιναν?? κι οι δικοι μας ομως...ας σταματησουν να θολωνουν ετσι γμτ. Το παρατησαν το ματς ωρα πριν τελειωσει
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τα ίδια έλεγε και ο Μουρίνιο... άδικες κόκκινες, πέναλτι, offside... Της ηλικίας είναι, μην απογοητεύσει και τους Αγγελόπουλους και δούνε ότι έχει και αυτός ξεκάθαρη ευθύνη. Αλήθεια, για πείτε μας: Ποιός από τον Ολυμπιακό πλήν Μπουρούση στα πρώτα 2 δεκάλεπτα, έπαιξε inside game και επεδίωξε τις επαφές ? Κανείς. Τι έκανε το πουλέν του Σοφού, ο πως τον λένε...Κέσελι ? Και να μας υπενθυμίσει ο "Σοφός", πόσες βολές είχε ο ΠΑΟ στον 1ο match ? Πόσα φάουλ είχε ο ΠΑΟ στο κύπελο σε 2 ΛΕΠΤΑ! παιχνιδιού? ( δίχως χαζές τεχνικές ποινές από παίχτη που κάνει επίτηδες τα πάντα για να σπάσει τα νεύρα των αντιπάλων ) Θα σου απαντήσω μόλις εμφανιστείς με το κανονικό σου account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις