Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Με δαιμονισμένο Τεόντοσιτς και τον Μπουρούση σε εξαιρετική φόρμα, με αρκετή φθορα φαουλ των παιχτων του Παναθηναϊκού και καταφέρατε να χάσετε, παρα το μίνι-μπλακ-αουτ του Παο στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ναι όντως, είχατε όμως το πλεονέκτημα στους ψηλούς σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 το επιθετικο του Μπατιστ στον μιλος που το δωσε αμυντικο ενω του χε κανει σμακνταουν... Πες στον Μίλος ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλος παίχτης και δεν χρειάζεται να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια με το κεφάλι κάτω. Ίσως μάλιστα αρχίζουν να τον παίρνουν σοβαρά και οι διαιτητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εχω κραξει την ομαδα μου οταν επρεπε αλλα σημερα πληρωσε αυτα τα 2. επισης να ευχαριστειτε τον Ντουντα που αφησε τοσο στον παγκο τον Χαλπεριν. κι οχι μονο γι αυτο..γενικα ο Δασκαλος σημερα εκανε χοντρες βλακειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Λογικο ειναι να κραζουνε ρε .Αφου ακουνε με το παραμικρο τις εξεδρες,νομιζουν οτι τους κανανε φουλ.Πρωτοι φορα βλεπω τετοιους οπαδους.Με το που θα τον ακουμπησεις ,ααααααααααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 τι? 14-2?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 τι? 14-2?? Ναι, αν θες κάντο και λάβαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 τι? 14-2?? λες να μας φτασουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ολα να τα περιμενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Α ρε και να είχε Τεόντοσιτς ο Ζοτς τότε που τον πήρατε,τι άλλο θα έκανε τώρα μπορεί να μου πει κάποιος???Ο παίκτης δεν παίζεται,με μελανό σημείο τα καραγκονέικα που κάνει ώρες ώρες,τι να λέμε τώρα υπερπαίκτης!!!!!Σας το είπα και παλιά 3 guard δεν μπορούν να πάρουν ματς πως να το κάνουμε.Ευτυχώς που έβαλε Σπανούλη στο α ημίχρονο και μαζέψαμε διαφορά,δεν είναι έτοιμος ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μου κανει εντυπωση παντως πως μας νικησε ο βαζελος του εναμησι(1.5) ασσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε μην κολάτε με τους άσσους δεν είναι έτσι το μπάσκετ.ΤΟ άθλημα αυτό παίζεται με συνεργασίες και παίκτες να καλύπτουν όλες τις θέσεις.Εσείς δεν έχετε 3-4άρια τι σημαίνει ότι δεν πρέπει να μας ξανακερδίσετε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μαυροκεφαλίδης: Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 πολύ δίκαια και άξιζε τη νίκη. Λούκας: Κάναμε πολλά λάθη σήμερα Ιβκοβιτς: εμείς σήμερα δεν ξέραμε να παίξουμε όπως έπρεπε κι εγώ δεν το περίμενα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας ήταν το δικό μας άγχος. Ο Παναθηναϊκός είχε 58% στα δίποντα κι εμείς μόνο 38%. Δεχτήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Για παράδειγμα ο Μάριτς σε δέκα λεπτά μας έβαλε 14 πόντους. Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, δεν πετύχαμε να οργανώσουμε το ματς καλύτερα και στο τέλος αποφάσισα να παίξω με πιο έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα τρίποντο του Φώτση που αφήσαμε ελεύθερο και σε ένα χαμένο ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και ευτυχώς που έχουμε την Κυριακή το δεύτερο ματς για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ χωρίς άγχος» Ομπράντοβιτς: Συγχαρητήρια και πάλι για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω και το δικό μας κόσμο να δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ». Μακάρι να είναι κόσμιο το γήπεδο την Κυριακή. Το αξίζει το μπασκετάκι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 και στη φαση με τη διαμαρτυρια του Ομπραντοβιτς για το χρονομετρο, μας εδωσαν 4δευτερα. Σε καμια περιπτωση δεν ειχαν περασει 20 δευτερολεπτα. εκει αναγκαστικα πηγαμε σε γρηγορο σουτ, το χασαμε , και στο καπακι φαγαμε 3ποντο. αντε καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλά,πάλι δικαιολογίες,ολόκληρος προπονηταράς παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να χτυπήσει το ματς και συ τα δικά σου τι να λέμε τώρα πάλι τα ίδια!Καληνύχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ναι κι αυτο απ το μυαλο μου το βγαλα, σιγουρα. καρφι δε μου καιγεται τι λεει σημερα ο Ντουντα. Απο τη στιγμη που ο ιδιος εκανε τραγικα λαθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις