SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Χωρις να θελω να θιξω καποιον απο εσας θελω να ρωτησω κατι?Ποσο χαμηλα εχετε φτασει ωστε να μα μας την λετε στο Πολο.Επειδη εισατε καλη σε αυτο το σπορ δεν σημαινει οτι το παρακολουθει και κανεις.Κατι σαν το πινκγ πονγκ ειναι αλλα εσεις δεν το εχετε καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σορρυ αλλά είδες τι έγραφε η εφημερίδα σας ? Οτι θα μας πνίξετε Άμα βγει ο Παντρικαλιακός και πει ότι θα ρίξει 10 γκολ στη Μπαρτσελόνα δε θα είναι για δούλεμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Χωρις να θελω να θιξω καποιον απο εσας θελω να ρωτησω κατι?Ποσο χαμηλα εχετε φτασει ωστε να μα μας την λετε στο Πολο.Επειδη εισατε καλη σε αυτο το σπορ δεν σημαινει οτι το παρακολουθει και κανεις.Κατι σαν το πινκγ πονγκ ειναι αλλα εσεις δεν το εχετε καταλαβει. Μόλις απαξίωσες τον εξάστερο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Χωρις να θελω να θιξω καποιον απο εσας θελω να ρωτησω κατι?Ποσο χαμηλα εχετε φτασει ωστε να μα μας την λετε στο Πολο.Επειδη εισατε καλη σε αυτο το σπορ δεν σημαινει οτι το παρακολουθει και κανεις.Κατι σαν το πινκγ πονγκ ειναι αλλα εσεις δεν το εχετε καταλαβει. κ ομως ο μοναδικος παναθηναικος(στο μπασκετ να φανταστω)φιλος μας που μπηκε στο thread του οσφπ κ δεν ειπε λεξη για το μπασκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μόλις απαξίωσες τον εξάστερο. Ευχαριστώ. Και πως τον απαξιωσα ? Σορρυ αλλά είδες τι έγραφε η εφημερίδα σας ? Οτι θα μας πνίξετε Άμα βγει ο Παντρικαλιακός και πει ότι θα ρίξει 10 γκολ στη Μπαρτσελόνα δε θα είναι για δούλεμα ? Και τι με νοιαζει εμενα τι γραφουν οι εφημεριδες ρε συ?Πρασινη λεγετε,τι θες να γραφει?Μαλακιες.Οπως ο πρωταθλητης και ο γαυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παίδες, ενδιαφέρεται κανείς για διαρκέιας στην 11 ή τη 17 για την επόμενη σεζόν? Ειναι των 700€. Θα μου το δώσουν απο τη Citibank και επειδη δεν μου χρειάζεται, λέω να το πουλήσω σε μια καλύτερη τιμή. Εγω το λέω απο τώρα να το έχετε υπ'οψιν σας καθώς πριν απο τις μεταγραφές συνήθως δεν υπάρχει ζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παίδες, ενδιαφέρεται κανείς για διαρκέιας στην 11 ή τη 17 για την επόμενη σεζόν? Ειναι των 700€. Θα μου το δώσουν απο τη Citibank και επειδη δεν μου χρειάζεται, λέω να το πουλήσω σε μια καλύτερη τιμή. Εγω το λέω απο τώρα να το έχετε υπ'οψιν σας καθώς πριν απο τις μεταγραφές συνήθως δεν υπάρχει ζητηση. Έχεις pm Critter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4s3xWxPomYQ&feature=player_embedded#at=75 Επετειος σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4s3xWxPomYQ&feature=player_embedded#at=75 Επετειος σημερα Να την λεει καποιος Ολυμπιακος σε εναν Παναθηναικο για το μπασκετ, δεν το θελει ουτε ο Θεος. ΟΚ τοτε ηταν τεραστια ξεφτυλα του Παναθηναικου εκεινο το σκορ, αλλά ειπαμε,..... δεν το θελει ουτε ο Θεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Επέτειος δεν είναι όταν έχεις να πάρει 14 χρόνια πρωτάθλημα....Βέβαια την χρονιά εκείνη ο Παναθηναϊκος είχε πάρει το πρώτο του ευρωπαϊκό.Οπότε σαν να καταρρίπτεται το επιχείρημα : Αφού έχω ευρωπαϊκό την τρέχουσα χρονιά με τί προσόντα μου θέλεις εγχώριο τίτλο ? (Τώρα ας μην αρχίσουμε για Ντομινικ κτλ κτλ ) Είναι κατάντια πάντως στους ημιτελικούς να βλέπεις 30αρες και 40αρες διαφορές (για σήμερα αναφέρομαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ρε λέτε να ξύπνησε ο Μίλος την κατάλληλη στιγμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Στον τελικό πάντως θύμισε τον περσυνό παικταρά που ξέραμε. Λέτε να μην έπαιζε λόγω Σπανούλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μα οτι ο Μιλος κι ο Σπανουλης δε χωρανε στην ιδια 5αδα ειναι γνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 κατι διαβασα για πωλητηριο σε Ριερα. οκ, μπορει να μην απεδωσε οσα δωσαμε φετος, ομως δινεις εναν τετοιο παιχτη ετσι στον 1 χρονο; ερχεται και ΤσουΛου.. ποιον καλυτερο αριστερο χαφ εχουμε; τον Χολεμπας (ο οποιος ειναι μπακ);;; η τον Αμπντουν, που απο οτι ακουω παει προς βαζελο μερια..;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pamaxon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές,Σπανούλης-Τεόντοσιτς-Παπαλουκάς δεν χωράνε δεν γίνεται είναι πρωταγωνιστές ειδικά οι 2 πρώτοι θέλουν από μια μπάλα.Τώρα που έγινε πρωταγωνιστής ο Τεό παίζει και πιο καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός και χωρίς Νεστέροβιτς.Ετσί χαραμίζαμε και μεις παιχνίδια για να χωρέσουν Διαμαντίδης-Σάρας-Σπανούλης, αφού δεν χωράνε πως θα γίνει δλδ.Τέλος πάντων ας δούμε καλά παιχνίδια στους τελικούς να χορτάσουμε λίγο μπάσκετ επιπέδου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις