kirileman Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για παραδειγμα οποτε ο Παναθηναικος σαρωνει στο μπασκετ θα βρεις 2-3-4 Ολυμπιακους να γραφουν στα διαφορα φορουμ, ως αλλες "Ελενη Λουκα" οτι τσαμπα χαιρονται οι Παναθηναικοι μιας και το αθλημα αυτο δεν ειναι δημοφιλες και ου το μπασκετ και ου 666. Ασχετα αν οι ιδιοι το καλοκαιρι μπορει να ασχολουνται μονο με τη μεταγραφη Σπανουλη/Τσιλντρες/Κλειζα κλπ και να παθαινουν ντελιριο κατα τις ημερες που πλησιαζουν οι υπογραφες. Και ασχετα αν οι ιδιοι που "περιφρονουν" το μπασκετ, μπορει να σπανε μπαλες για το πολο, το βολευ, το χοκει επι χορτου, το ταβλι κλπ αθληματα κατα τις ημερες που παιρνουν καποιο τιτλο στα αθληματα αυτα, των οποιοων δεν γνωριζουν τους κανονες το 98% των Ελληνων και φυσικα ουτε και οι ιδιοι. Εγώ, λοιπόν, που δεν ανήκω στην παραπάνω κατηγορία, νομιμοποιούμαι να ισχυριστώ ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ και ότι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟ ασχολούνται με αυτό που ευτυχώς για όλους μας που υπάρχει γιατί αλλιώς θα αυτοκτονούσαν από οπαδική απόγνωση, ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι πιο βρώμικο και από το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη χούντα των αδερφών Χόμπιτ να το βιάζει καθημερινά, οι οποίοι είναι βασικοί υπαίτιοι για μεγάλο μέρος της μπασκετικής βίας και ο βασικός λόγος που οι μικρότερες ομάδες βουλιάζουν. Τα λέω καλά;
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 κι αλλο να γινεται της μουρλης καθε φορα που νικατε τον ΠΑΟ στο καθε ανυπαρκτο (εν Ελλαδι) αθλημα και να προσπαθειτε να προκαλεσετε/πικαρετε τους αντιπαλους για ενα αθλημα που δεν ενδιαφερει κανεναν σας. γινεται της μουρλης?δλδ οταν σας νικαμε ειτε στο ποδοσφαιρο ειτε στο μπασκετ τι γινεται?της Madonna's? νομιζω υπερβαλεις σαυτο. εγω αντε να εχω παιξει στο γυμνασιο στο 'μαθημα' της γυμναστικης βολευ αποκει κ περα δεν ξερω ουτε τους κανονες για το αθλημα.αλλα ενα μπραβο θα το πω κ αν νικαμε τον αιωνιο αντιπαλο κ εκει κατι θα πω αλλα οχι της μουρλης......
M@ri0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Όταν λέγονται αλήθειες είναι ατυχές το κείμενο μάλιστα.... Μια χαρά ασχολείται η Γερμανία με το μπάσκετ και η Γαλλία. Αμε, πως δεν ασχολούνται? Για πες μου πόσα χρόνια έχει να πάει γερμανική ή γαλλική ομάδα σε F4? Αν δεν είχαν βγάλει έναν Νοβίτσκι και έναν Πάρκερ παίζει να μην ήξεραν καν για το άθλημα. Που είναι η πάλαι ποτέ κραταιά Λιμόζ? Επίσης το τσάμπιονς λίγκ δεν είναι μεσογειακή λιγκα με την προσθήκη της Αγγλίας-Γερμανίας; Αν ας πούμε πέσεις πάνω στον Άγιαξ αισθάνεσαι μία άνεση έτσι? Τον έχεις, σαν ελληνική ομάδα... Η Κοπεγχάγη ας πούμε που σε νίκησε δύο φορές φέτος είναι πρωτεύουσα μεσογειακής χώρας? Ακόμα και οι αυστριακές, μια χαρά υπολογίσιμες είναι. Συν το γεγονός ότι από τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές χώρες προχωράνε κάθε χρόνο 3 με 4 ομάδες. Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και λιγότερο Γερμανία, Γαλλία, έχουν πάντα στην 8άδα παραπάνω από 2 εκπροσώπους της. Είπαμε, μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός ανάμεσα σε 7-8 ομάδες. Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Σιένα, Φενέρ. Μετά από αυτές, το χάος. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ΠΑΟ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, τόσο πολύ που φέτος το σήκωσε ο Παναθηναϊκός πιο εύκολα από ποτέ με ένα από τα χειρότερα ρόστερ της δεκαετίας. (μιλάω για τους ρολίστες, όχι για τον κορμό της ομάδας) Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν στη θέση του ΠΑΟ ήταν η ομάδα μου. Κακά τα ψέμματα, όποιος και αν καταφέρει ποτέ να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα στη μπάλα, θα είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής στον ελληνικό αθλητισμό.
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Είπαμε, μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός ανάμεσα σε 7-8 ομάδες. Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Σιένα, Φενέρ. Μετά από αυτές, το χάος. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ΠΑΟ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, τόσο πολύ που φέτος το σήκωσε ο Παναθηναϊκός πιο εύκολα από ποτέ με ένα από τα χειρότερα ρόστερ της δεκαετίας. (μιλάω για τους ρολίστες, όχι για τον κορμό της ομάδας) +1
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το ότι έχει πέσει το επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δεν δείχνει κάτι για το άθλημα καθεαυτό. Μόνο το NBA να πάρεις, έχει τόσα ετήσια έσοδα, όσα βγάζει η UEFA σε 10 χρόνια...
AnatoliGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το ότι έχει πέσει το επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δεν δείχνει κάτι για το άθλημα καθεαυτό. Μόνο το NBA να πάρεις, έχει τόσα ετήσια έσοδα, όσα βγάζει η UEFA σε 10 χρόνια... κ νομιζω οτι δεν ειναι το δημοφιλεστερο αθλημα στην αμερικα... ασε το NBA ειναι αλλη φαση,ποιο UEFA.......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αμε, πως δεν ασχολούνται? Για πες μου πόσα χρόνια έχει να πάει γερμανική ή γαλλική ομάδα σε F4? Αν δεν είχαν βγάλει έναν Νοβίτσκι και έναν Πάρκερ παίζει να μην ήξεραν καν για το άθλημα. Που είναι η πάλαι ποτέ κραταιά Λιμόζ? Αν ας πούμε πέσεις πάνω στον Άγιαξ αισθάνεσαι μία άνεση έτσι? Τον έχεις, σαν ελληνική ομάδα... Η Κοπεγχάγη ας πούμε που σε νίκησε δύο φορές φέτος είναι πρωτεύουσα μεσογειακής χώρας? Ακόμα και οι αυστριακές, μια χαρά υπολογίσιμες είναι. Συν το γεγονός ότι από τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές χώρες προχωράνε κάθε χρόνο 3 με 4 ομάδες. Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και λιγότερο Γερμανία, Γαλλία, έχουν πάντα στην 8άδα παραπάνω από 2 εκπροσώπους της. Είπαμε, μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός ανάμεσα σε 7-8 ομάδες. Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Σιένα, Φενέρ. Μετά από αυτές, το χάος. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ΠΑΟ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, τόσο πολύ που φέτος το σήκωσε ο Παναθηναϊκός πιο εύκολα από ποτέ με ένα από τα χειρότερα ρόστερ της δεκαετίας. (μιλάω για τους ρολίστες, όχι για τον κορμό της ομάδας) Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν στη θέση του ΠΑΟ ήταν η ομάδα μου. Κακά τα ψέμματα, όποιος και αν καταφέρει ποτέ να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα στη μπάλα, θα είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής στον ελληνικό αθλητισμό. Hθελα να δω αν θα τα γραφες αυτα αν σηκωνατε φετος κανα τριπλ κραουν ξερωγω... Ο λογος που γινονται αυτα τα ποστ τετοια εποχη ειναι προφανης και με ονομα: Σιενα και Ζελικο Ομπραντοβιτς. Δεν εχει παρακατω. Τσαμπα αναλυσεις κανετε, ειτε εχετε δικιο, ειτε οχι. Καταλαβαινουμε απολυτως τα συναισθηματα σας και πως πρεπει να συγκαλυφθουν με διαφορες "αντικειμενικες απαξιωσεις" του μπασκετ. Και στην τελικη ρε παληκαρια αφου το μπασκετ ειναι γτπ, μην ασχολειστε και μην τα πρηζετε σε οσους ασχολουνται γιατι το γουσταρουν. Το οτι κανετε αναλυσεις για να αποδειξετε πως το μπασκετ ειναι αθλημα δευτερης διαλογης δειχνει οτι μεχρι προτινος (πριν κανα 10ημερο) πιστευατε ακριβως το αντιθετο και τωρα προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας πρωτα οτι κακως το πιστευατε.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 κ νομιζω οτι δεν ειναι το δημοφιλεστερο αθλημα στην αμερικα... ασε το NBA ειναι αλλη φαση,ποιο UEFA....... Ξέρεις πόσα επαγγελματικά αθλήματα παίζονται στην Αμερική; Μην κοιτάς στην Ευρώπη που ασχολούνται μόνο με ποδόσφαιρο-μπάσκετ. Αν και εκεί ακόμα και το MLS, πιο οργανωμένο είναι απο αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
M@ri0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το ότι έχει πέσει το επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δεν δείχνει κάτι για το άθλημα καθεαυτό. Μόνο το NBA να πάρεις, έχει τόσα ετήσια έσοδα, όσα βγάζει η UEFA σε 10 χρόνια... Το NBA δεν έχει σχέση με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάποτε λέγαμε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το NBA, κυρίως με την αποχώρηση των ιερών τεράτων του αθλήματος, τώρα πλέον έχει γίνει και πάλι δυσθεώρητη. Αρκεί μόνο να μου πει κάποιος, ποιόν παίχτη από το φετινό F4 της Ευρωλίγκας θα έστελνε στο NBA και θα στέριωνε. Ο Πέκοβιτς που δοκίμασε φέτος, γυαλίζει πάγκο. Ο Κουφός που προτίμησε να συνεχίσει εκεί, είναι μεταξύ φθοράς και ανυπαρξίας, ενώ στην Ευρώπη θα ήταν αναντικατάστατο μέλος της βασικής πεντάδας, οποιασδήποτε ομάδας. Και συνολικά, πόσοι ευρωπαίοι διαπρέπουν αυτή τη στιγμή στο NBA ? Οι Γκασόλ, Νοβίτσκι, Πάρκερ και ο γερο Πέτζα? Hθελα να δω αν θα τα γραφες αυτα αν σηκωνατε φετος κανα τριπλ κραουν ξερωγω... Ο λογος που γινονται αυτα τα ποστ τετοια εποχη ειναι προφανης και με ονομα: Σιενα και Ζελικο Ομπραντοβιτς. Δεν εχει παρακατω. Τσαμπα αναλυσεις κανετε, ειτε εχετε δικιο, ειτε οχι. Καταλαβαινουμε απολυτως τα συναισθηματα σας και πως πρεπει να συγκαλυφθουν με διαφορες "αντικειμενικες απαξιωσεις" του μπασκετ. Και στην τελικη ρε παληκαρια αφου το μπασκετ ειναι γτπ, μην ασχολειστε και μην τα πρηζετε σε οσους ασχολουνται γιατι το γουσταρουν. Το οτι κανετε αναλυσεις για να αποδειξετε πως το μπασκετ ειναι αθλημα δευτερης διαλογης δειχνει οτι μεχρι προτινος (πριν κανα 10ημερο) πιστευατε ακριβως το αντιθετο και τωρα προσπαθειτε να πεισετε τους εαυτους σας πρωτα οτι κακως το πιστευατε. Αυτά που υποστηρίζεις φίλε μου επιδέχονται διπλής ερμηνείας. Αν εγώ, σύμφωνα με την προσωπική σου άποψη, υποβαθμίζω το μπάσκετ επειδή είμαι πικραμένος υποτίθεται, εσύ για εμένα το αποθεώνεις και υπερθεματίζεις επειδή είναι το αποκούμπι σου σε μία στείρα χρονιά σε όλα σου τα τμήματα. Τώρα όσο για το πρήξιμο, είχα την εντύπωση ότι γράφαμε στο thread του Ολυμπιακού, με το συμπάθιο κιόλας...
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μα δεν διαφωνώ γι' αυτά που λές για το ΝΒΑ. Αλλά δεν μπορώ να ακούω οτι το μπάσκετ είναι υποβαθμισμένο άθλημα. Απλά έχουμε μέτρο σύγκρισης το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και το βλέπουμε έτσι.
FilipposMD Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το πρόβλημα με το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι από το 2000 και μετά, οι ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι οι ίδιες και οι ίδιες. Αν δείτε τα F4 από το 1990-1999 και από το 2001 και μετά, παίζει στην δεκαετία του '90 να έπαιξαν σε F4 διπλάσιες διαφορετικές ομάδες, σε σχέση με την περίοδο 2001-2011. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι σημερινές ομάδες είναι χειρότερες από τις παλιότερες, αλλά σίγουρα αυτό μειώνει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, χωρίς να το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση ότι το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Στο Champions League, ελάχιστες φορές έχουμε ομάδα εκτός των 7-8 γνωστών που φτάνει στα ημιτελικά.
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ρωτηστε καναν βαζελο, ο Ροουζ εστειλε συλλυπητηρια στον ΔΔ για το Κυπελλο? Ή περιμενει να τα στειλει μολις βγουν τα crazy lights 1,5?
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έλα μωρέ ξεκολλάτε με τα συγχαρητήρια του Rose. Automated text ήταν απο την Adidas στο fanpage του.
AnatoliGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έλα μωρέ ξεκολλάτε με τα συγχαρητήρια του Rose. Automated text ήταν απο την Adidas στο fanpage του. οχι ρε εκει στο ημιχρονο με τους Atlanta εκατσε ο ανθρωπος κ το εγραψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις