AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μια φορά στο ποδόσφαιρο και στο γυναικείο Βόλλευ! Βασίκα φέτος το αθλημα που μετράει είναι ΜΟΝΟ το μπάσκετ. Σιγά τωρα μην ασχοληθουνε με το ποδοσφαιράκι, το βαλλευακι και το πολακι. Αν το χρόνου παρουν κούπα και στο βόλλευ, θα μετράει και το βολλέυ. Δεν παραγνωριζω πάντως οτι και μερικοι ολυμπιακοι έτσι το βλέπουν όταν τους συμφέρει. Για μένα τα αθληματα ειναι κατα σειρά Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βολλέυ, Πόλο και όλα σε αντρικό επίπεδο. Δέχομαι το πολύ να μην μετρήσω το πολο επειδη μέχρι πρόσφατα, παναθηναικός δεν υπήρχε. Αλλά οχι και ο τρόπος που μέτραγε ο anreaslam τις κούπες που έβαζε μέσα μέχρι και τη Μπιρίμπα. σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 σαν παναθηναικος θα ελεγα να μην μετρατε και το ποδοσφαιρο και το βολλευ,γιατι ουτε κι εκει υπαρχει ο παναθηναικος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 σαν παναθηναικος θα ελεγα να μην μετρατε και το ποδοσφαιρο και το βολλευ,γιατι ουτε κι εκει υπαρχει ο παναθηναικος... ελα ρε μη τα παρατατε....νικατε 0-1 εχτε ελπιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιζει ν ασχολεισαι με τον παναθηναικο στη μπαλα πιο πολυ απο μενα...χωρις πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιζει ν ασχολεισαι με τον παναθηναικο στη μπαλα πιο πολυ απο μενα...χωρις πλακα... μα ετσι λεει το contra.gr παιζει να παρακαλας να χασει ο οσφπ παρα να νικησει η ομαδα σου if u know what i mean........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιζει και να μην παρακαλαω για κανενα απ τα δυο τα τελευταια χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ΣΠΟΥΔΑΙΑ νικη σημερα , συγχαρητηρια στην ομαδα!!!! Ενα μεγαλο ρισπεκτ σε ολους αλλα κυριως στον Γιανναρο, τον Τρελο-Μιλος και τον Λουκά. Αυτο το πρωταθλημα με την ομαδα μας πληρη δε χανοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Η ομαδα εδειξε ψυχη για άλλη μια φορα. Τεοντοσιτς απο άλλο πλανητη.. Και ας σκουζαν οι δημοσιοκαφροι για τον Μπουρουση.. Το παλικαρι εφαγε ολη την πιεση απο την καλυτερη αμυνα της Ευρωπης και άντεξε. Με αποντες τους Παπαλουκα/Σπανουλη/Γκορντον σε οτι αφορα τη δημιουργια.. Δεν εχω δει καν τα στατιστικα, αλλά τετοιος εγκεφαλος ειναι πολυ - πολυ σπανιος.. Αγαπαμε το Σερβο, και ας τραβαμε τα μαλλια μας καμια φορα με τα τριποντα που παιρνει (αν και αυτα απ τα 9 μετρα με ταμπλο ειναι 1000% δουλεμενα στην προπονηση). Ο Μπουρουσης εκανε μεγαλο ματς, εκανε ακομα μεγαλυτερη δηλωση, πως δεν ξαναμιλαει μεχρι τους τελικους. Να το δω και να μην το πιστεψω. Ο Ιβκοβιτς ειναι γατα. Με 3 παικτες (κυριολεκτω) καταφερε να κερδισει τον πρωταθλητη Ευρωπης. Τι να πεις για την αξια του?? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιζει και να μην παρακαλαω για κανενα απ τα δυο τα τελευταια χρονια... .ε τοτε πως μου λες οτι ασχολουμαι με τον παο ενω οι ιδιοι ιδιοκτητες τον εχουν ξεγραμενο οσο κ οι φιλαθλοι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 . ε τοτε πως μου λες οτι ασχολουμαι με τον παο ενω οι ιδιοι ιδιοκτητες τον εχουν ξεγραμενο οσο κ οι φιλαθλοι του. ηθελα να σου δειξω οτι εγω δεν ασχολουμαι με τον παναθηναικο...εσυ λογικα ολο και θα τυχει να δεις ματς του παο,οπως ειπες και πριν για το 0-1,εγω ουτε μ αυτα δεν ασχολουμαι πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ηθελα να σου δειξω οτι εγω δεν ασχολουμαι με τον παναθηναικο...εσυ λογικα ολο και θα τυχει να δεις ματς του παο,οπως ειπες και πριν για το 0-1,εγω ουτε μ αυτα δεν ασχολουμαι πλεον... οκ καταλαβα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0jiqHTKTD6Y&feature=related Αντε να δουμε τι θα γινει με το πρωταθλημα Θα ειναι η πρωτη χρονια που θα παρουμε πρωταθλημα σε ολα τα αθληματα νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0jiqHTKTD6Y&feature=related Αντε να δουμε τι θα γινει με το πρωταθλημα Θα ειναι η πρωτη χρονια που θα παρουμε πρωταθλημα σε ολα τα αθληματα νομιζω Αχ ποσο μαρεσει,συνεχιστε.Το εχετε κλειδωσει ειδη το πρωταθλημα με τα λεγομενα σας.Ωραια.Τα λεμε τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αχ ποσο μαρεσει,συνεχιστε. Φρονιμα!!! πολυ δυσκολο να παρουμε το πρωταθλημα χωρις Νεστεροβιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 α κι ενα επισης μεγαλο ΡΙΣΠΕΚΤ στον ιβκοβιτς που κατεβασε το καλυτερο δυνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις