SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλά μην τρελαίνεστε με το σημερινό κύπελλο.Το ξεροκόματο είναι.Και να χάναμε σήμερα ειλικρινά στα παπάκια μου.Το "κυρίως πιάτο" με ενδιαφέρει και αυτό θέλω να κατακτήσω. σου βαζω ενα + γιατι εισαι ολυμπιακος και τα λες σωστα.Η καλυτερη οαμδα στο μπασκετ δεν φαινεται απο ενα παινχιδι αλλα συνεχομενα[3-5 ματς].Αμα το απρετε το πρωταθλημα θα σας παραδεχτω πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εξαστεροι....ότι και να λέτε..πελατακια είστε φέτος..μιλάτε κιόλας; ούτε βδομάδα μετά το έκτο αστέρι και την φαγατε για τρίτη φορά. Ότι άλλο λέτε...συνδέεται με..καιρο στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλά μην τρελαίνεστε με το σημερινό κύπελλο.Το ξεροκόματο είναι.Και να χάναμε σήμερα ειλικρινά στα παπάκια μου.Το "κυρίως πιάτο" με ενδιαφέρει και αυτό θέλω να κατακτήσω. Νομίζω και οι παίχτες των δύο ομάδων έτσι το έβλεπαν. Σαν αγγαρεία. Είχαν γίνει και καμιά δεκαριά αναβολές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σωκράτη το είπες, αλλά δεν το έβαλες το +! Συνηθίζεται να δίνεται ξεχωριστό βραβείο πρώτου σκόρερ; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 "Ωραία" κομπλεξική απάντηση του Ομπράντοβιτς, δε σε χάλασε αγκόρι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλά μην τρελαίνεστε με το σημερινό κύπελλο.Το ξεροκόματο είναι.Και να χάναμε σήμερα ειλικρινά στα παπάκια μου.Το "κυρίως πιάτο" με ενδιαφέρει και αυτό θέλω να κατακτήσω. Εσυ δεν μαρεσεις, σκεφτεσαι και αυτο δεν ειναι καλο να το συναντας σε γαυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Bytheway...εσείς (οι παίχτες-προπονητές) δεν λέγατε για triple crown, άρα τι λέτε εσείς ότι δεν σας νοιάζει; αυτούς που παίζανε τους ένοιαζε πάντως, εσείς ας λέτε ότι θέλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 κοιτα ηρθαν οι αποκει αποδω για να μας πουνε οτι δεν τους νοιαζει το κυπελο..........μα δεν σας ρωτησε κανεις........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχουμε χάσει πουθενά φέτος από τους άλλους; Στο Φεύγα, στο Σκορ 4, κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχουμε χάσει πουθενά φέτος από τους άλλους; Στο Φεύγα, στο Σκορ 4, κάπου; Κοίτα μην αρχίσουν όμως τα λαλακισμένα να λένε κερδίσαμε σε 3 παιχνίδια φέτος στο μπασκετ,πήραμε και κούπα και κατέβουν χαλαρουίτα στους τελικούς.Στις 3 εγχώριες ήττες καίγονται.(Μιας και μέχρι στιγμής παραμένουν αήττητοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μεγάλος Τεόντοσιτς, μεγάλος Μπουρούσης. Συγχαρητήρια για το κύπελλο! Χρειάζεται προσοχή όμως στους τελικούς. Με ένα κύπελλο δεν κάνεις ταμείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Συγχαρητηρια στην ομαδα για το κυπελλο... Ελπιζω με σοφο και εδρα να τα καταφερουμε και με το πρωταθλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχουμε χάσει πουθενά φέτος από τους άλλους; Στο Φεύγα, στο Σκορ 4, κάπου; 2 φορες στη μπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχουμε χάσει πουθενά φέτος από τους άλλους; Στο Φεύγα, στο Σκορ 4, κάπου; Μια φορά στο ποδόσφαιρο και στο γυναικείο Βόλλευ! Βασίκα φέτος το αθλημα που μετράει είναι ΜΟΝΟ το μπάσκετ. Σιγά τωρα μην ασχοληθουνε με το ποδοσφαιράκι, το βαλλευακι και το πολακι. Αν το χρόνου παρουν κούπα και στο βόλλευ, θα μετράει και το βολλέυ. Δεν παραγνωριζω πάντως οτι και μερικοι ολυμπιακοι έτσι το βλέπουν όταν τους συμφέρει. Για μένα τα αθληματα ειναι κατα σειρά Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βολλέυ, Πόλο και όλα σε αντρικό επίπεδο. Δέχομαι το πολύ να μην μετρήσω το πολο επειδη μέχρι πρόσφατα, παναθηναικός δεν υπήρχε. Αλλά οχι και ο τρόπος που μέτραγε ο anreaslam τις κούπες που έβαζε μέσα μέχρι και τη Μπιρίμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 2 φορες στη μπαλα Και πέρυσι πήρα πρωτάθλημα μπάσκετ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις