Rabican Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 dropsreef, ουτε τον τουρε τον ηξερα. αλλα δεν ειμαι και κανενας που ασχολειται με τρελλα με τη μπαλα. δεν παρακολουθω παιχτες που φαινονται να εχουν μελλον! γιαυτο ρωταω, αν κανεις απο εδω τον εχει τσεκαρει πιο πριν.. θα μου πεις, περσυ το καλοκαιρι ηξερε κανεις τον μιραλας; πιστευω οχι... τεσπα, απλες σκεψεις κανω.. μην παμε και δωσουμε 2 και 3 κατομμυρια σε παλτα...!
darkhybridman Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ενταξει, γνωμες ειναι και διαφερουν. Το μονο παραπανω που χει ο Μαρκο κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερη συμπεριφορα. Πανω απο 1 χρονο δε νομιζω να παιξει. ε για τοσο λιγο δνε αξιζει να χασεις παιχτη. καλυτερα να δωσουν δανεικο τον Μητρο σε καμια Γερμανια και του χρονου που ο Βαλ. θα φυγει, γυρναει και παιζει. Οσο για τα κιλα επιτρεψε μου να εχω σοβαρες αμφιβολιες περι του ποσο ισχυουν. για τα κιλα δεν χρειαζεται να εχεις αμφιβολιες κοιτα πως ηταν πριν φυγει και κοιτα πως ηταν 2 αγωνες πριν τελειωσει.. οσο για την συμπεριφορα αυτη ειναι που καθοριζει τον οποιοδηποτε.. ειδες ο μητρογλου πολλες φορες δεν εκανε κατι και γκρινιαζε ο παντελιτς οποτε μπαινει βαζει το γκολακι του και δεν μιλαει..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Καμια σωτηρια το ελληνικο ποδοσφαιρο δηλαδη. Απο τα 15-16 παιζουν κλωτσοσκουφι και ειναι τοσο μονοτονοι και αργοι οσο ο Σιλβα.
kirileman Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Κλωτσοσκούφι δε φάνηκε να παίζουν, αργοί, πάντως, ήταν.
kirileman Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Έλα ρε, τους κάνανε μια πλάκα και κάποιοι τσίμπησαν, οκ! Για καλό σκοπό έγιναν όλα!
alexis333 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλα , ολα τα λεφτα ειναι το τελευταιο ποστ που ξαναρωταει ο αλλος " Γιατι κενο μνμ ??? "
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ΘΕΛΩ να νικησει η Ολυμπιακαρα και να βγει πρωτος σκορερ ο Καλαθης, γινεται???
AnatoliGR Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 μπορει να με ξενερωσε ασχημα η ομαδα με την Σιενα αλλα τον 6αστερο τον εχουμε 3-0 φετος. συγχαρητηρια στους μαγκες!!!
fox gate 7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αντε γεια ρε.... Εδω εινα τα αληθηναι ετα αστεργια της ευρωπης
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εδω εινα τα αληθηναι ετα αστεργια της ευρωπης Πώς;
Alxnks Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 πολλά μπράβο στις παιχτουρες μας! Άλλη μια νίκη, τρίτη ως τώρα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αντε γεια ρε.... Εδω εινα τα αληθηναι ετα αστεργια της ευρωπης Ναι ,κυπελουχος ελλαδας,ενα ματς που υπηρχε περιπτση και να μην γινει..Οπως εγινε και περισυ.Συγχαρητηρια παντως για την νικη. πολλά μπράβο στις παιχτουρες μας! Άλλη μια νίκη, τρίτη ως τώρα! Για αυτο εισαστε μικρη ομαδα,αντι να μετρατε κουπες λετε ποσσες φορες μας εχετε κερδισει.και μαλιστα για ενα κυπελο.Παρτε το πρωταθλημα που εναι στα 5 ματς και τα λεμε.
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλά μην τρελαίνεστε με το σημερινό κύπελλο.Το ξεροκόματο είναι.Και να χάναμε σήμερα ειλικρινά στα παπάκια μου.Το "κυρίως πιάτο" με ενδιαφέρει και αυτό θέλω να κατακτήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις